Szukam filmu, który oglądałam kilkanaście lat temu. Niewiele pamiętam, ale może wystarczy. W filmie mężczyzna zabija kogoś? na zlecenie, dodatkowo zabija dwójkę dzieci, z czego jest dumny. Pod koniec filmu siedzi związany, zakrwawiony na krześle. Kobieta- matka dzieci chce się zemścić. Zabijając go zauważa na jego szyi...
więcej
Witam ! Mam problem
Szukam filmu w którym mężczyzna cofa się o 20 lat i zmienia się w nastolatka
W filmie gra w koszykówkę
Chodzi mi o konkretne odcinki 11, 25, 32, 71, 96, 125, 137, 143, 154, 157. Jak ktoś ma czy mógłby gdzieś wrzucić? Bardzo, bardzo bym prosiła. Będę bardzoooo wdzięczna! plisssssss! Chodzi mi o tą...
Szukam filmu, ogladałem go jakiś czas temu zapadł mi w pamięc i chciałem odświeżyć. Opowiadał o paru nzajomych napadających na bank, chceli zgarnac mase kasy zniknac i nigdy wiecej tego nie robić. Wszystko sie udało, uciekli helikopterem. Jeden z nich został złapany i wylądował za kratkami murzyn. Po wyjściu, odnalazł...
więcejFilm opowiadał o upośledzonym chłopaku, pamiętam że czasami zamykał się w beczce i udawał że to rakieta oraz miał brata. Pamiętam też scenę kiedy pokazywał pewnej dziewczynie wykres szczęścia
I chyba przyleciał z Wlk. Brytanii bądź Stanów Zjednoczonych i zaczął uczyć w japońskiej szkole. Do tego (chyba przez pomyłkę) mieszkał w pokoju razem ze swoją uczennicą...
Witam, szukałem filmu który oglądałem dawno temu ale nie mogę znaleźć, może ktoś skojarzy tytuł, z tego co pamiętam grupa przyjaciół podczas jakiejś imprezy ucieka przed kimś, wchodzą do włazu i zatrzaskują się w bunkrze, szukają wyjścia, bunkier nie jest pusty zamieszkują go jakieś potwory czy coś w tym stylu, był też...
więcejWitam, pamiętam, że film zaczynał się tak, facet leżał w szpitalu cały zabandażowany, chyba przez poparzenia ale nie jestem pewien. Pokazywany był on a następnie chyba jakieś retrospekcje tego co się wydarzyło przed. Jakiś tam był związek ze środowiskiem przestępczym. Mniej więcej tak to wygląda dość charakterystyczne,...
więcejWitam, szukam filmu: film kategorii sci-fi. Jacys kosmiczni marines strzelali sie z jakimis potworami. Przypominalo to pewnego rodzau walke terranow i zergow z gry starcrafft 2. Byla mowa o kwarantannie potworow. Kojarze rowniez ze byl tam jakis stwor ktory piszczal z bardzo wysoka czestotliwoscia i szyby jakies...