Czy ktoś może wyjaśnić jak owa czynność działa? Mój temat nie łamiący regulaminu usunięty po godzinie, a tematy nawołujące do nienawiści wesoło sobie egzystują:

http://www.filmweb.pl/forum/inne/Nie+pozwolisz+%C5%BCy%C4%87+ateicy.,2522211

http://www.filmweb.pl/forum/inne/Muslims+to+the+lions!,2522217

Ogólnie to ten Pan, autor owych tematów powinien być znany moderacji, bo był parokrotnie banowany, a jego obecny wpisy ograniczają się do ubliżania matkom Szanownym Filmwebowiczom.

jukatos

Naprawdę zero reakcji?

jukatos

Wątek: Moderacja na forum Inne
Forum - portal filmweb.pl, 23 czerwca 2014 14:28
Na jakich zasadach działa moderacja na forum Inne? Często, jakby z automatu, usuwane są nieszkodliwe tematy, których jedynym grzechem jest wymienienie nicku jakiegoś użytkownika portalu (nawet w neutralnym lub pozytywnym ... (110 odpowiedzi)

Po kliknięciu komunikat: STRONA PRZESTAŁA ISTNIEĆ

Może to jest reakcja?

mojekonto1

Tamten temat założyło jakieś multikonto, to nie dziwo, że znikł.

jukatos

Już wyjasniam.

Ten Pan to ogólnie szanowany członek filmwebowej społeczności. Tematy przez niego zakładane są czasem prowokacyjne właśnie po to, żeby zmusić do myślenia podobnych tobie małobystrych jasiów-skarżypytków. Jak widać jesteś dokładnie zaimpregnowany na prowokacje "tego Pana" o czym świadczy choćby ten założony w iście konfidencko bolszewickim duchu temat.

Pozdrawiam z lekką odrazą.

HRA

Nie, ten temat ma służyć jako przykład nieudolności moderacji na forum inne. Blokowane są tematy niełamiące regulaminu, a tymczasem tematy prowokacyjne multitrolla ,wielokrotnie banowanego, dalej sobie wiszą.

Szanowany? Przytoczę tutaj kilka wypowiedzi z tematów przeze mnie wskazanych:

"Panie Kajzer, prosze zaprzestac trollowania na tym forum, ktore ma ten problem juz po dziurki w nosie." happy child

"Trzeba olewac trola i nie karmic to nie będzie pisał.
Każdy wie że szambelan z FW to**** i *** mający dużo alterkont i wyrażający się przez ugrzecznione chamstwo." bon009

"chrześcijanie też tak zaczynali.
a jak już wszystkich porządnych lwy zeżarły, to reszta **** założyła **** katolicyzm; pozdrawiam uprzejmie." Silverin (ten pan ostatnio mnie pozytywnie zaskakuje)

"Twoja *** to the lions" Geraltriv

jukatos

Przestań mnie obłudniku rozśmieszać.Wyzywałeś uprzejme userki od pań lekkich obyczajów a przyzwoitemu chłopu zarzucasz łamanie regulaminu.

idź spać.

HRA

Proszę przestać trollować.

jukatos

Gdzie jest moderacja? Dlaczego tematy dalej widnieją?