Paweł Małaszyński

6,7
15 143 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paweł Małaszyński

Dla takich mam specjalną ocenę ...

1/10 HAHA

Dangeris

pewnie mu zazdrościsz że jest taki przystojny HAHA!!! :p

marcia86

przystojnych aktorów jest pełno i nikt tu nie ocenia wyglądu ale grę w filmach. Trafiłaś na nie ten portal który chciałaś...musisz poszukać tam gdzie sie wycenia wygląd itp...

KaciorAlku

o jacie nie spinaj sie tak.na dobrym portalu jestem i nie muisz mi tłumaczyć za co ocenia sie na tym forum aktorów,bo doskonale o tym wiem.ale pan dangeris ma dla wszystkich i wszystkiego ocene 1 bez rzadnego powodu tak poprostu żeby coś popisać i ludzi powkurzać.może jemu daj jakąś dobrą rade...pozatym nie dlatego ma u mnie 10.to jeden z moich ulubionych polskich aktorów...

KaciorAlku

ps.a tak na marginesie to nie chodziło tu wgl o urode małaszyńskiego.tylko specjalnie tak napisałam temu małpiszonowi który rozpoczął ten wątek:P

marcia86

Rozumiem teraz i pozdrawiam serdecznie....

KaciorAlku

:)pozdr.rownież:)

użytkownik usunięty
marcia86

Zastanawia mnie czemu tylu facetów żle pisze o Małaszyńskim... :P
Beztalenciem to on na pewno nie jest. Świetnie grał w Tajemnicy twierdzy szyfrów, Białej sukience, Skrzydlatych świniach. A w Czasie Honoru był rewelacyjny. Przyćmił miernego i sztywnego Wieczorka

KaciorAlku

zgadzam się, nikt mu nie ujmuje urody, ale aktorem jest kiepskim

Dangeris

celebryta to to nie jest .
obejrzyj sobie odcinek u kuby gdzie występuję i mówi że nie było go 2 lata w tv .
to faktycznie celebryta nie ma co -.-

FeelBliss

Teraz nadrabia.

Dangeris

Pierwszy raz się z Tobą zgadzam Dangeris ;)

Dangeris

coś jebie zazdrością, haahhaaha celebryta o którym mało co słychać jeśli chodzi "salony" i magiel towarzyski. Dziwne.

Rockman92

Pewnie dzisiaj odpisałeś, bo się naoglądałeś białej suknii ...

Dangeris

lecz dzieciaku kompleksy. hahha dałes 10 uniwersal soldier i epoce lodowcowej to pokazuje jaki masz gust i widze ze ciągle cos ci nie pasuje idioto;D

Dangeris

Ignorant z ciebie.