Fani znacie jakiś fanfiction gdzie Po buntuje się przeciw Shifu i Piątce i staje się zły? Ale nie z powodu jakiś czarów tylko własnych decyzji.
Albo jakis ff gdzie Po ginie np. poswiecajac sie dla reszty etc.? W kazdym razie taki gdzie by im go brakowalo.
Ten odcinek już widziałam. Niemniej chodziło mi o własną decyzję, nie o sprawę magii.
raczej takiego odcinka nie będzie, bo jest bohaterem, smoczym wojownikiem, ale jest odcinek, gdzie chciał zrezygnować z tytułu smoczego (narzeczona dla po)
Nie chodzi o odcinek. W serialu nic takiego nie będzie mieć miejsca jak sądzę. Chodzi mi o fanfiction.
Jak chcesz, mogę napisać taki, specjalnie na życzenie. I nawet całkiem nie zły pomysł, jak chcesz to może się ze mną skontaktuj tutaj. A na fanfiction jestem lola3934 i powiedz, czy to miałaby być historia wielo rozdziałowa, czy taki raczej krótki one-shot.
Na życzenie? Jeśli masz jakiś pomyśl i chęci to możesz napisać, ale nie specjalnie dla mnie. W każdym razie ja chętnie przeczytam taki FF. Lubie wielorozdzialowe.
Ale może by tak że on staję się zły a po jakimś czasie zrozumie swoje błędy tak z siebie ale nie od razu