PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=548052}

Kung Fu Panda: Legenda o niezwykłości

Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
2011 - 2016
6,9 4,9 tys. ocen
6,9 10 1 4867
Kung Fu Panda: Legenda o niezwykłości
powrót do forum serialu Kung Fu Panda: Legenda o niezwykłości

pytanie

ocenił(a) serial na 10

Fani znacie jakiś fanfiction gdzie Po buntuje się przeciw Shifu i Piątce i staje się zły? Ale nie z powodu jakiś czarów tylko własnych decyzji.

ocenił(a) serial na 6
Ingrid_Fox

Nie ja nie znam takiego

ocenił(a) serial na 10
PandaSylwia

Albo jakis ff gdzie Po ginie np. poswiecajac sie dla reszty etc.? W kazdym razie taki gdzie by im go brakowalo.

ocenił(a) serial na 6
Ingrid_Fox

Myślałam o czymś takim też, może spróbuję.

ocenił(a) serial na 10
Milena8082

Powodzenia w pisaniu:) chetnie przeczytam:)

ocenił(a) serial na 6
Ingrid_Fox

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 6
Ingrid_Fox

A i przy okazji, wysłałam Ci zaproszenie do znajomych :)

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

może nie dokładnie to co chcesz, ale zobacz odcinek zły po

ocenił(a) serial na 10
jajok1410

Ten odcinek już widziałam. Niemniej chodziło mi o własną decyzję, nie o sprawę magii.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

raczej takiego odcinka nie będzie, bo jest bohaterem, smoczym wojownikiem, ale jest odcinek, gdzie chciał zrezygnować z tytułu smoczego (narzeczona dla po)

jajok1410

widziałem, niezłe jaja były.

ocenił(a) serial na 10
anonimus55

zwłaszcza z Tygrysicy :D

ocenił(a) serial na 10
jajok1410

Nie chodzi o odcinek. W serialu nic takiego nie będzie mieć miejsca jak sądzę. Chodzi mi o fanfiction.

ocenił(a) serial na 6
Ingrid_Fox

Jak chcesz, mogę napisać taki, specjalnie na życzenie. I nawet całkiem nie zły pomysł, jak chcesz to może się ze mną skontaktuj tutaj. A na fanfiction jestem lola3934 i powiedz, czy to miałaby być historia wielo rozdziałowa, czy taki raczej krótki one-shot.

ocenił(a) serial na 10
Milena8082

Na życzenie? Jeśli masz jakiś pomyśl i chęci to możesz napisać, ale nie specjalnie dla mnie. W każdym razie ja chętnie przeczytam taki FF. Lubie wielorozdzialowe.

ocenił(a) serial na 8
Ingrid_Fox

Ale może by tak że on staję się zły a po jakimś czasie zrozumie swoje błędy tak z siebie ale nie od razu

ocenił(a) serial na 10
Chomik10

Sama mam taki pomysł. Raczej oni powinni żałować straty Po, on by odszedł przez nich.