PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=564860}

Wiktoria znaczy zwycięstwo

Victorious
2010 - 2013
7,0 7,6 tys. ocen
7,0 10 1 7566
Wiktoria znaczy zwycięstwo
powrót do forum serialu Wiktoria znaczy zwycięstwo

Ja nie cierpię Becka - moim zdaniem jest okropny, strasznie wkurzający

Vivien1913

ja nie lubię Triny bo jest wredna jak moja siostra

ocenił(a) serial na 7
Vivien1913

moim zdaniem każda postać ma coś w sobie.
a np. to, że Trina jest wredna to dobrze, bo są jakieś śmieszne sceny z tym powiązane, nieprawdaż? :)

każda postać ma coś w sobie. ;)

Vivien1913

Tori, czasami mnie denerwuje.

Vivien1913

Andre XD

użytkownik usunięty
Vivien1913

ja rexa jeśli się liczy :) zauważyliście że w 3 serii nie ma go albe jest mało kiedy ?

ocenił(a) serial na 9
Vivien1913

Ja nie lubię Tori- jest zbyt "idealna".

ocenił(a) serial na 6
Vivien1913

Serio? Ja Becka lubię najbardziej. Trina mnie drażni.

ocenił(a) serial na 10
Vivien1913

Beck jest super, ja go kocham a nie znosze rexa

Vivien1913

TORI !!! Do wszystkiego się wtrąca i nie umie śpiewać. Ma strasznie irytujący głos i zachowanie.

Vivien1913

Sam serial w sobie był irytujący i słaby. Dla mnie Trina i Jade były irytujące, ale nie aż tak jak Tori - chodzący ideał. Nie mogłam zdzierżyć tego żenującego serialu. Główną bohaterkę - niesamowicie utalentowaną dziewczynę - gra Victoria Justice która nie potrafi śpiewać i nie ma nic w zanadrzu oprócz względnie ładnej buzi
. Po latach stwierdzam za niezwykle zabawny fakt, że Tori została ochrzczona najlepszą wokalistką w szkole mając w tle postać Cat graną przez Arianę Grandę która ma o niebo lub dwa lepszy głos niż Vicotria Justice :)

ocenił(a) serial na 10
Vivien1913

Mega lubię Becka, Tori, Andre i Jade.
Najbardziej wkurza mnie Trina, Sinjin (ten dźwiękowiec), czasem też Robbie z tą wkurzającą lalką, Rexem i Cat.
Najbardziej chyba spodobał mi się odcinek jak ta lalka wpadła do tej maszyny, która miała wytwarzać wiatr (i działała jako taki odkurzacz lub niszczarka) oraz jak Cat zamknęli w wariatkowie i wysłali ją do psychiatry XDDD