Gary Oldman  

dodaj nowy temat
lista tematów
obserwuj
gorące tematy
faq
kassia93 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 19 grudnia 2006 19:05 odpowiedz 
MIODZIO!!!
Dosłownie "Ciacho z kremem". Najprzystojniejszy koleś na ziemi!! Kocham go!
A na dodatek jest zajebistym aktorem!! Gra świetnie w każdym filmie!! Cudny!! Boski!! itp
17 Odpowiedzi

BiggMommaDolly off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 20 sierpnia 2007 15:09 odpowiedz 
ja też.

;]
och.ach.tak.święta prawda.
  villandra10 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 24 sierpnia 2007 20:26 odpowiedz 
Noooo, zgadzam się!!! Gość ma takie spojrzenie, że kolana się same uginają... Mnie zawsze powala w "Draculi", mogłabym ten film oglądać bez końca, szkoda, że jako Syriusz w HP zginął, był jedną z ciekawszych postaci...
  tralallalala off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 31 sierpnia 2009 15:18 odpowiedz 
ja mam zupełnie tak samo jak wy... ;)

Fuck_like_a_star on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 1 września 2009 11:28 odpowiedz 
powalił mnie jako Rosencrantz - taki przepiękny głupek :D
  Olshia666 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 30 września 2009 12:17 odpowiedz 
Ej ej! Hola! Rosnkrantz, czy tam Guildenstern wcale nie byl glupkiem O.o
Wrecz prawie 'naukowcem' x) Co z tego ze byl troche zakrecony, za to bardzo
bardzo sympatysny i milusi^^*

*btw nawet nie wiedzialam ze on jest londynczykiem O.o
  EnyaVanHelsing off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 18 października 2009 0:41 odpowiedz 
Ach! Ubóstwiam go!!! Kocham każdy jego film...Bez wątpienia NAJLEPSZY I NAJPRZYSTOJNIEJSZY AKTOR (WSZECH)ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!
  Sateenkaari_fw off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 19 listopada 2009 16:20 odpowiedz 
The best actor ever. Noone is like him, i said nooooooooone ;)
A poza tym, zgadzam się z poprzedniczkami, najprzystojniejszy.
  bemol33 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 20 listopada 2009 17:35 odpowiedz 
A widziałaś Go dawno czy niedawno? Dzisiaj wygląda tak jak może wyglądać alkoholik po latach picia. Nie jest żadną tajemnicą, że tęgo pije. Z jednym się tylko zgadzam - aktor wyśmienity.
  Sateenkaari_fw off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 31 stycznia 2010 14:30 odpowiedz 
Spokojnie, jestem na bieżąco ;)
Czas w miejscu nie stoi i każdego dogoni. Pił? Pił. A czy pije nadal, wie tylko on i jego najbliżsi. Co do wyglądu, nie zmieniam zdania. Choć jest już po 50-ce i ma więcej zmarszczek niż kiedyś, nadal jest przystojny. Po prostu ma to coś, o czym wielu facetów może tylko pomarzyć.
Obejrzyj sobie film z Pacino "Sea of love" gdzie Ellen Barkin tłumaczy, co to jest "to coś" ;)
A oto link, tak Gary wygląda obecnie: http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/31656.jpg :D
  bemol33 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 31 stycznia 2010 16:42 odpowiedz 
Czy to ważne jak wygląda, ważne jak gra. A ulepszane zdjęcia mnie nie interesują.
  Sateenkaari_fw off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 1 lutego 2010 13:49 odpowiedz 
Nie wiem, czy zdjęcie jest ulepszone. Wzięłam 1-sze z brzegu z internetu. Widocznie znasz Gary'ego lepiej ode mnie ;)
Ale faktycznie, talent to podstawa. I on go ma. Pozdrawiam ;)
  bemol33 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 1 lutego 2010 15:46 odpowiedz 
Cenię Go bardzo, to świetny aktor, chociaż nie wszystko mu wychodziło, ale i tak bywa. A życie prywatne nie powinno nas obchodzić. Także pozdrawiam serdecznie:)
  sarenka off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 11 lutego 2010 0:30 odpowiedz 
Zdjęcie nie jest ulepszone, bo w wywiadzie na temat "Księgi ocalenia" wygląda tak samo dobrze.
  bemol33 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 11 lutego 2010 8:14 odpowiedz 
W takim razie bardzo się cieszę. Pozdrawiam.
  Fuck_like_a_star on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 12 lutego 2010 18:56 odpowiedz 
a może któraś wie coś o planach filmowych Garey'ego na 2111 i wzwyż?
Ja tu zer zerk w filmografię , a tu tylko jescze 1 film w tym roku ;o!
  krzychun off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 12 lutego 2010 21:37 odpowiedz 
Zapewne zagra jeszcze u Nolana, o ile mi wiadomo ten ma w kontrakcie kolejne odsłony przygód latającej myszy.
  Melody off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 21 lutego 2010 0:03 odpowiedz 
Popieram! A im starszy tym przystojniejszy!

W sieci od 18 marca 1998 roku, od 20 stycznia 2000 jako pierwszy serwis w Polsce dostępny w WAP. Pobierz logo Filmweb.
Znak filmweb jest zarejestrowanym znakiem towarowym podlegającym ochronie prawnej na mocy ustawy Prawo własności przemysłowej oraz Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych; wyłączne prawo do używania znaku posiada
Omnigence sp. z o.o.

Created by agencja interaktywna - artegence.