Gary Oldman

Gary Leonard Oldman

8,6
116 906 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gary Oldman

Dosłownie "Ciacho z kremem". Najprzystojniejszy koleś na ziemi!! Kocham go!
A na dodatek jest zajebistym aktorem!! Gra świetnie w każdym filmie!! Cudny!! Boski!! itp

kassia93

ja też.

;]
och.ach.tak.święta prawda.

BiggMommaDolly

Noooo, zgadzam się!!! Gość ma takie spojrzenie, że kolana się same uginają... Mnie zawsze powala w "Draculi", mogłabym ten film oglądać bez końca, szkoda, że jako Syriusz w HP zginął, był jedną z ciekawszych postaci...

kassia93

ja mam zupełnie tak samo jak wy... ;)

kassia93

powalił mnie jako Rosencrantz - taki przepiękny głupek :D

Fuck_like_a_star

Ej ej! Hola! Rosnkrantz, czy tam Guildenstern wcale nie byl glupkiem O.o
Wrecz prawie 'naukowcem' x) Co z tego ze byl troche zakrecony, za to bardzo
bardzo sympatysny i milusi^^*

*btw nawet nie wiedzialam ze on jest londynczykiem O.o

kassia93

Ach! Ubóstwiam go!!! Kocham każdy jego film...Bez wątpienia NAJLEPSZY I NAJPRZYSTOJNIEJSZY AKTOR (WSZECH)ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
kassia93

The best actor ever. Noone is like him, i said nooooooooone ;)
A poza tym, zgadzam się z poprzedniczkami, najprzystojniejszy.

A widziałaś Go dawno czy niedawno? Dzisiaj wygląda tak jak może wyglądać alkoholik po latach picia. Nie jest żadną tajemnicą, że tęgo pije. Z jednym się tylko zgadzam - aktor wyśmienity.

użytkownik usunięty
kassia93

Spokojnie, jestem na bieżąco ;)
Czas w miejscu nie stoi i każdego dogoni. Pił? Pił. A czy pije nadal, wie tylko on i jego najbliżsi. Co do wyglądu, nie zmieniam zdania. Choć jest już po 50-ce i ma więcej zmarszczek niż kiedyś, nadal jest przystojny. Po prostu ma to coś, o czym wielu facetów może tylko pomarzyć.
Obejrzyj sobie film z Pacino "Sea of love" gdzie Ellen Barkin tłumaczy, co to jest "to coś" ;)
A oto link, tak Gary wygląda obecnie: http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/31656.jpg :D

Czy to ważne jak wygląda, ważne jak gra. A ulepszane zdjęcia mnie nie interesują.

użytkownik usunięty
kassia93

Nie wiem, czy zdjęcie jest ulepszone. Wzięłam 1-sze z brzegu z internetu. Widocznie znasz Gary'ego lepiej ode mnie ;)
Ale faktycznie, talent to podstawa. I on go ma. Pozdrawiam ;)

Cenię Go bardzo, to świetny aktor, chociaż nie wszystko mu wychodziło, ale i tak bywa. A życie prywatne nie powinno nas obchodzić. Także pozdrawiam serdecznie:)

bemol33

Zdjęcie nie jest ulepszone, bo w wywiadzie na temat "Księgi ocalenia" wygląda tak samo dobrze.

sarenka

W takim razie bardzo się cieszę. Pozdrawiam.

kassia93

a może któraś wie coś o planach filmowych Garey'ego na 2111 i wzwyż?
Ja tu zer zerk w filmografię , a tu tylko jescze 1 film w tym roku ;o!

Fuck_like_a_star

Zapewne zagra jeszcze u Nolana, o ile mi wiadomo ten ma w kontrakcie kolejne odsłony przygód latającej myszy.

użytkownik usunięty
krzychun

Popieram! A im starszy tym przystojniejszy!

użytkownik usunięty
kassia93

Muszę się zgodzić :) Jest The Best :*

ja też się z tym zgodzę :)