? nie można dodawać "lobby cards" do plakatów,
? w niedalekiej przyszłości "lobby cards" będą mogły być dodawane do galerii (przez redakcję), kiedy wprowadzona zostanie opcja, która odzieli LC od pozostałych zdjęć; takie fotosy już teraz, jak również w przyszłości, mogą być wysyłane na adres shemek@filmweb.pl (te wysłane w najbliższym czasie zostaną dodane jak tylko będzie to możliwe).

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Xzar

Brawo.

Xzar

Pozytywna informacja :) Wielkie dzięki.

Pinokio1983

Zależy dla kogo :P

Shemek

No, ja mam w tym momencie pewny wylot z pierwszej dwudziestki.
Ale sam takie rozwiązanie mu dwie godziny temu podesłałem.
Przynajmniej teraz jest jakaś jasność w tej sprawie.

Shemek

Rzeczywiście, o Tobie, biedaku, nie pomyślałem :) Ale bądź silny! :-)))

Shemek

Też tak pomyślałam :P
Może można się z tym wstrzymać. Tyle lat nie były dodawane, to jeszcze mogą poczekać do uruchomienia funkcji.

Shemek

A co z dodanymi przez użytkowników lc do dzisiaj? Na pewno wielu użytkowników będzie pokrzywdzonych, szczególnie, że jest tak mały limit na dodawane plakaty.

joan

Jak dla mnie to należy odrzucać. Jaki jest sens akceptować, a potem zgłaszać poprawkę, żeby to usunąć?

Pinokio1983

Tak, chyba masz rację :) Szkoda jednak. Niektóre lc są bardzo ładne a jeżeli nie będzie za ich dodawanie punktów to obawiam się, że niezbyt wiele maili Shemek dostanie :( i pewnie sam będzie musiał szukać lc by dodać je do galerii - pracy mu nie ubędzie :(

Pinokio1983

1. usunąć czy przesunąć?
2. jeśli odrzucisz ktoś już może drugi raz nie dodać unikatu.
3. prawo nie może działać wstecz :)

nebada

Owszem, prawo nie może działać wstecz, ale w tym wypadku to chyba jedyne sensowne rozwiązanie.

Pinokio1983

to zależy od odpowiedzi na pytania z przedziału od jeden do dwa z jeden i dwa włącznie :)

nebada

Mogę Ci powiedzieć co ja o tym myślę.
Dla mnie lobby cards nie są na FW potrzebne i pokasowanie ich nie byłoby dla portalu wielką stratą. Owszem, wiele osób się ze mną nie zgodzi, ale ja tak to własnie widzę.

Pinokio1983

Oczywiście, ze można całkowicie pozbyć się lc z portalu ale po co? :) Lobby cards wzbogacają portal, szczególnie jeśli chodzi o "stare" filmy, które z reguły nie mają w ogóle galerii albo bardzo ubogą, poza tym mają urzekającą "cukerkowość" w sobie, szczególnie te z lat 40 i 50 :)

joan

... tzn. "cukierkowość" ... nie ma tu żadnego Miśka :)

Xzar

Co robimy z dodanymi?
Czy naszemu bohaterowi można podsyłać linki do lobby cards, które zostały dodane do plakatów na FW?

Xzar

Tak trudno było podjąć taką "strategiczną" decyzję wcześniej?
Zanosi się na kolejne Wielkie Usuwanie... :/