Film ma wszystko, czego potrzebuje dobre dzieło klasy Z - wielki potwór, masa wyśmienicie wyszkolonych żołnierzy, absurdalny humor i niesamowicie wyszukana potyczka finałowa. W tle przewija się też pewna miska z nachosami. Jeśli ze strachu przed wężami nie drętwiejecie jak manekin, zapraszamy na wspólny seans już w poniedziałek 11.02 o 20! :)
nie mogę sie przestac śmiac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahahahahahahahahaha :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wcześniej oceniłam na 4 - dziwię się, widocznie miałam dobry humor;p ale teksty świetne, więc zachowam notę:))
ale ja to mam taką troszkę odwrotną skale im coś głupsze i zabawniejsze tym niższa ocena
Ja też oceniłem na 4 i podtrzymam. Bazyliszek wybija się pośród innych stworów pod względem wykonania, tekstów rzeczywiście jest co niemiara no i kilka śmiesznych scen. W Klubie bardzo przyjemnie się ogląda :)
Daję bardzo mocne 2.
Po filmie zostaję z dylematem: Co gorsze, azbest i silna neurotoksyna czy silikon z botoksem i rudą farbą przykryte wersaczem?
Daję 2 mam ochotę na 1 ale tą ocenę mam zarezerwowaną dla filmów które udają normalne produkcje.
No powinno się odróżniać filmy, które są nakręcone za 20 tysięcy występują w nich półamatorzy i w ramach oszczędności wąsy mają malowane flamastrami, a "produkcjami" za kilka milionów zrobionych na identycznym poziomie.
bu ha ha ha ha :))))))))))))))))))))) zdecydowanie to pierwsze bo dzięki temu drugiemu mieliśmy film :) gdyby se laseczki nie gwizdnęła to byśmy bazyliszka pochowali znacznie wcześniej :)
Do zobaczenia w następny poniedziałek:) No chyba że ktoś ze mną wybiera się na film o tornadzie?? ;))
Ja już to widziałem i naprawdę nie polecam, mało akcji a tornado się przemyka w tle rozterek rodzinnych i prób gwałtu.
wiesz... jak taki kolo dostanie odpowiednia pieszczote w klejnoty rodzinne za pomoca szpilki, najlepiej z czubkiem po starej modzie, to wtedy scena jest calkiem spoko :D
Oglądałaś to ze mną. Chłopak zaciągnie laskę do domu i będzie ją całował na siłę, a na dworze będzie tornado się przypatrywać. Pamiętasz? :)
uuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))
jak ciągnie laskę to spoko :PPPPPPPPPPPPPPP
temat do komentowania http://www.filmweb.pl/film/Tornado-2008-433795/discussion/Fanklub+film%C3%B3w+kl asy+Z,2250041
Przy okazji - to ostatni poniedziałkowy seans wyemitowany w przestrzeń kosmiczną. Według Focusa, naziemna telewizja, która ma zostać w pełni wprowadzona nie inaczej niż dzisiaj, w przeciwieństwie do starej telewizji nie będzie emitowała sygnałów w Kosmos. No cóż, przynajmniej pożegnaliśmy kosmitów jakimś dobrym filmem.