sickside

...mający na celu odwrócić uwagę od tego co naprawdę działo się w guantanamo. Jeśli ktoś wierzy w torturowanie muzyką i kilkoma klapsami w pysk to powinien odpocząć od telewizyjnych wiadomości i internetowych serwisów.

• kamga kamga
    ocena: 9

co naprawde działo się w Guantanamo, prosze wyjaśnij jestem pewna ze nie tylko ja chciałabym wiedzieć?

• sickside

• sickside

Słonko, nasza policja brutalniej przesłuchuje niż wojsko w tym filmie, o przesłuchaniach w Guantanamo było kilka informacji w mediach, niestety zostawały one bardzo szybko wyciszane, jeśli wierzysz w to co zobaczyłaś na filmie to zrób sobie odwyk od telewizyjnych wiadomości, internetu i całej reszty poprzekręcanych na potrzeby opinii publicznej informacji.

• kamga kamga
        ocena: 9

z telewizją to mam do czynienia na co dzień i doskonale wiem co się serwuje "słonko" twoja wiedza jest uboga....nie ma co zaczynać dyskusji, pozdrów

• sickside

Słonko o moją wiedzę się nie martw, zerknij sobie na GITMO i uzupełnij swoją.

• tearofmankind tearofmankind

Jeden z przykładów - sadzanie delikwenta odbytem na wiadro pełne robaków i węży. Następnie podgrzewanie. Zwierzęta uciekaja wiadomo w jakim kierunku. Można przeżyć od 2 do 4 dni w takim stanie, w tym czasie można operacyjnie uratować życie. Nie muszę chyba pisać, że w takich okolicznościach każdy przyzna się do wszystkiego.
      Drugi - kładzenie na łózko, zapinanie pasami spragnionego człowieka tak by skapywały mu na głowę krople wody. Można oszaleć w takiej sytuacji po kilkunastu godzinach.

• huo_sanchez huo_sanchez

tu nie chodzi tylko o fiksowanie - kropla wody kapiąca godzinami na jedno miejsce po prostu przyprawia o niesamowity ból - nie od rzeczy jest przecież powiedzenie "kropla drąży skałę"

• Sonny_21 Sonny_21

rzyganie mnie bierze po tym filmie

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: