mjr_Slotwina mjr_Slotwina

Chętnie bym obejrzał ten film, ale nijak nie mogę go znaleźć. Czy oglądał go już ktokolwiek z zaglądających tutaj? Jeśli tak, to proszę napisać, jak zdobył ten film i co o nim myśli. Pozdrawiam.

• alicjae

ten film jest dzis na pulsie o 20.45 tez chetnie go zobacze

• _domino

Byl na Pulsie, beda go powtarzac. Uwazam, ze jest niezly. Moze nie ma porywajacych ujec i scen batalistycznych, ale to urok kina historycznego w PRL. Duzo dobrych aktorow - nic dziwnego ze Mieszko dal rade, skoro pomagali mu Gustlik i Zagloba :) Fabularnie nie mam zastrzezen.

• mjr_Slotwina mjr_Slotwina

Dzięki za info. Niestety jestem obecnie za granicą, więc nie dane mi było go obejrzeć. Pozostaje mi więc miec nadzieję, że się pojawi na emulu po tej emisji, jeśli w inny sposób nie można go zdobyć. Pozdrawiam.

• symusi symusi

Człowieku!Nie wiesz jak się robi polskie znaki na komputerze np.ą:a+alt.
        Ć-alt=c,wyjątkiem jest ź-alt+x i ó-alt+o.Proste?

• elpueblo

symusi ogarnij sie, film zaraz na Ale Kino!

• użytkownik usunięty

Pare dni temu leciał na Kino Polska. Scenografia i zdjęcia troche lipne nawet jak na lata siedemdziesiąte ale klimat sto razy lepszy niż w Starej Basni.

• Falszywy_Prorok Falszywy_Prorok

Mi do gustu przypadła muzyka i Wojciech Pszoniak w głównej roli.

• kemzi

film dla koneserów takiego gatunku, mi akurat się podobał do pobrania z:
    http://www.osiolek.com/?id=22575

• użytkownik usunięty

Cały jest też już na you tube

• jomsborg1971

GNIAZDO OD DAGOME 86 SKASOWANE, ALE WRÓCIŁO. OD NIEJAKIEJ DOBRONIEGI. GORSZEJ JEDNAK JAKOŚCI.

• WhiteSeagull WhiteSeagull

Ja go oglądałem na You tube, nawet fajnie się oglądało, ale co 10 minut trzeba było przełączać, mimo tego nie narzekam.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: