slavekkrak

wlecze się jak flaki z olejem...
skąd ta ocena??? chyba od ludzi którzy na siłę dopisują jakąś filozofię...

• firework106 firework106
    ocena: 4

I na dodatek straszny, że ohohohoho ! hahaha

• stirlitz1987

To przeciągnie i wleczenie "akcji" strasznie irytujące moim zdaniem. Spodziewałem się nawet, że w pewnym momencie gość siądzie, nastawi wodę w czajniku, a my będziemy razem z nim czekać, aż ta się zagotuje, a potem zaparzy mu się herbata. ;/

• stefan1000500100900 stefan1000500100900

Zabieg akcji toczącej się 'jak flaki z olejem', jak dla mnie został idealnie wykorzystany w tym filmie. Szwedzkie, mroczne kino, czegoś takiego potrzebuje, a stworzony zimowy klimat, potrzebował takiej właśnie powolnej akcji. Nie jest to jak dla mnie horror, dlatego akcja nie jest wartka, a raczej kino psychologicznej, niosące za sobą głębsze wartości ;) Ale oczywiście nie każdy lubi filmy właśnie tego typu.

• hud hud
    ocena: 10

http://www.filmweb.pl/film/Pozw%C3%B3l+mi+wej%C5%9B%C4%87-20...

• slavekkrak

oczywiście "masochizm" w filmowych upodobaniach musi spotkać zawsze jakiś promil społeczeństwa. Jak to z chorobą / dewiacją występować on musi, bo inaczej nikt by go nie zdefiniował. Dla mnie film ten jest nuuuudny, a jego wyraz artystyczny jest zauważalny chyba tylko przez filmowych masochistów. W gotującej się wodzie w czajniku można również odnaleźć artyzm!!! :D

• hud hud
        ocena: 10

Jak już pisałem w innym topicu, standardów zaprogramowanych przez Hollycrap niektórzy nie odważą się przekroczyć. A poza tym nie wiem o co chodzi Tobie z tym "masochizmem" bo w odróżnieniu od innych przeintelektualizowanych maniaków kina niszowego ja na przykład z równym uwielbieniem obejrzałem "Avatara" którego z pewnością ludzie o Twojej mentalności z podobną pasją bluzgają na wszelkich forach.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: