Czy tylko mnie wkurza postać Lilly?Chociaż w sumie nie wiem czy bardziej jej postać czy jej sztuczna gra aktorska. Nie dość że wszystko co mówi brzmi na maxa sztucznie to jeszcze ma chyba najgorszy charakter spośród wszystkich bohaterów, jest tak rozkapryszonym, tępym, cwaniackim dzieckiem... A ta dwójka się z nią...
Zaczęłam oglądać serial i naprawdę mi się podoba - serial często mnie rozśmiesza i przyjemnie się go ogląda. Zastanawiam się czy tylko ja mam taki problem z postaciami i ich zachowaniami w odcinku. Bardzo często jestem zirytowana tym jak egoistycznie i małostkowo postępują i rozumiem, że często robi się to ze względu...
więcejZwykle nie przepadam za tematem "postępu" społeczeństwa, bo kojarzy się z kłótniami, wieczną zawiścią i problemami, których mogłoby nie być.
Znalazłem ten serial oglądając rozdanie Emmy, w którym chyba połowa głównych ról dostała statuetki, zainteresowałem się - obejrzałem pierwszy odcinek i nie mogę...
Serial genialny, trochę czarnego humoru, brak seksu, a nawet zwyczajne ludzkie problemy (np. wszy w przedszkolu- tak w tej słonecznej, doskonale amerykańskiej, współczesnej Kalifornii); świetna obsada.. Bardzo rzadko się zachwycam serialami, ale ten jest jedyny w swoim rodzaju :) Jak wszędzie niewielkie niedociągnięcia...
więcej