szukaj

Capote (114 tematów)  

dodaj nowy temat
obserwuj całe forum
gorące tematy
faq
Tytuł obserwuj Autor
Odpowiedzi
Data
Inne filmy z Hoffmanem?   Mistrzowska gra Philipa Hoffmana. Jestem pod wielkim wrażenieniem jego talentu aktorsk...zobacz więcej >> bjorker
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum  
6 17 marca 2010 17:08
Właśnie obejrzałam   ten film i jestem pod ogromnym wrażeniem. Na początku wydawał się bardzo nudny, bo rzeczyw...zobacz więcej >> b_kiddo
0 10 stycznia 2010 11:42
słaby   słaby ,nudny film ,a i jeszcze hoffman strasznie mnie wkurzał. cheandler1 111
0 4 stycznia 2010 20:42
Rewelacja   "Capote" - Doskonale odtworzona postać pisarza Trumana Capote,może nawet chwilami przerysowana ale n...zobacz więcej >> setra1
2 29 grudnia 2009 13:45
1/10   tak zCapciałego filmu dawno juz niewidziałem. 7IGER
15 27 października 2009 13:08
film tylko dla ludzi którzy przeczytali 'z zimną krwią'   i zapoznali się mniej więcej z biografią Trumana skalNY
6 17 września 2009 18:56
bravo!   a soundtrack,niezapomniany,prawd ziwa uczta ten film tony_monta na_8
0 12 września 2009 17:19
Ciężki i statyczny film ale...   Rola Philipa Seymour Hoffmana doskonała. Muszę się przyznać że dobiła mnie post...zobacz więcej >> fillwill
2 13 sierpnia 2009 15:59
Rewelacja   Jeden z najlepszych filmów jakie widziałem. Świetnie zagrana i wykreowana postać Capota (zasłużony O...zobacz więcej >> mateusz113 22
0 11 sierpnia 2009 19:49
genialna rola!   Philip Seymour Hoffman zbudował rewelacyjną rolę, genialną i porywającą. Capote to niezwykła ...zobacz więcej >> kamysz12
1 27 czerwca 2009 15:45
beznadziejny , nudny , udajacy snobizm , przereklamowany   temat gejowski potraktowany w taki sposob jaki andy ...zobacz więcej >> hdsr32
2 23 czerwca 2009 12:43
dla kogoś   kto ma problemy ze skoncentrowaniem swej uwagi na czymkolwiek dłużej niż przez 5 minut ten obraz moż...zobacz więcej >> Caligula
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum ma łeb na 2500 punktów  
1 30 marca 2009 0:28
Jak ma się treść filmu do treści książki?   Wiele wątków pominięto. Kto uważa, że Dick był tym gorszym, i że Per...zobacz więcej >> Weiser_Daw idek
5 4 lutego 2009 9:06
Diabelnie dobry & diabelsko nuuudny dramat psychologiczny. [8/10].   Fascynująca postawa moralna i genialne akto...zobacz więcej >> Maskarador e_
9 7 stycznia 2009 14:33
Nudny i przegadany   podobno człowieka genialnego poznaje się po tym że wyprzedza swoją epoke Capote też taki by...zobacz więcej >> Bonus
0 26 lipca 2008 13:33
5/10   sredni film, spodziewałem się czegos lepszego, troszkę przynudzał; Hoffman dobry ale miejscami denerwował...zobacz więcej >> Pauleta
0 18 maja 2008 12:53
8/10   Jeden z najważniejszych filmów 2005 roku, zrealizowany za zaledwie 8 milionów dolarów, opowiadający o kul...zobacz więcej >> HerrFaustu s
0 27 marca 2008 20:38
recenzja filmu czy opis bohatera?   W recenzji Diany jest mnóstwo spoilerów, praktycznie cała recenzja to jeden...zobacz więcej >> clinton_19 90
0 19 marca 2008 16:50
TRAGEDIA   bylam dobrze nastawiona do tego filmu naprawde, zwykle jesli pisze ze cos mi sie nie podoba to pisze ...zobacz więcej >> Aschette
7 19 lutego 2008 11:10
pseudoartystyczny bełkot .. źle wyreżyserowany, i bardzo przerysowany! ...   Nudny, wtórny i przerysowany! ... ...zobacz więcej >> greenman_3
1 12 lutego 2008 18:28
Kaputo   I wszystko na ten temat.Film to totalna porażka.Nuda, może książka jest dobra, ale po zobaczeniu tego ...zobacz więcej >> czarny78_2
0 27 stycznia 2008 0:10
Pierwsza scena   sprawiła, że miałam nadzieję, zobaczyć coś poruszającego... Historia mogła zostać opowiedziana ...zobacz więcej >> my_day
0 5 grudnia 2007 19:47
twórca i jego dzieło   W jednej ze scen Capotem mówi do swej przyjaciółki: "Jack uważa, że wykorzystuję Perry'eg...zobacz więcej >> torne
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum ma łeb na 10000 punktów ma łeb do weryfikacji  
17 24 września 2007 1:42
wielkie kino   Uczta kinomana i tyle,plus wspanialy soundtrack ;-) Schmidt
0 17 sierpnia 2007 21:30
Capote vs Smith   Capote i Smith prowadzili ze sobą wojnę psychologiczną. Ten pierwszy starał sie wykorzystać Sm...zobacz więcej >> BErnaGruch a
5 23 lipca 2007 20:35
Capote   jak dla mnie film dobry(nie byl rewelacyjny), ale postac Trumana Capote na prawde genialnie zagrana prz...zobacz więcej >> teszu_2
0 3 lipca 2007 3:19
Doskonały   Jeden z najlepszych filmów 2006 roku. Dobry aktorsko i inteligentnie pomyślany. Bardzo niejednoznacz...zobacz więcej >> karloff
0 23 czerwca 2007 1:43
już pojawiają się mendy   zamaist poczekać na premierę to kradną złodzieje te filmy od innych złodziei z intern...zobacz więcej >>
[ strona »1 2 3 4 5 ]
RODMAN
202 31 maja 2007 13:01
Z zimną krwią 100 razy lepszy   Wiem, wiem, Z zimną krwią nie jest filmem biograficznym, ALE - należy pamiętać, ...zobacz więcej >> Lina__Mann i
5 10 maja 2007 16:45
Capote   'Capote' uciera nosa sztampowym produkcjom takim jak 'Ray' i pokazuje, że film biograficzny nie musi op...zobacz więcej >> eon_blue
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum ma łeb na 10000 punktów weryfikator na emeryturze  
0 3 maja 2007 8:23
strona »1 2 3 4

W sieci od 18 marca 1998 roku, od 20 stycznia 2000 jako pierwszy serwis w Polsce dostępny w WAP. Pobierz logo Filmweb.
Znak filmweb jest zarejestrowanym znakiem towarowym podlegającym ochronie prawnej na mocy ustawy Prawo własności przemysłowej oraz Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych; wyłączne prawo do używania znaku posiada
Omnigence sp. z o.o.

Created by agencja interaktywna - artegence.