PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=814612}

Święta jak zwykle

Så var det jul igjen
2023
5,4 3,8 tys. ocen
5,4 10 1 3796
5,0 4 krytyków
Święta jak zwykle
powrót do forum filmu Święta jak zwykle

Nie jestem zachwycona, ba, nawet powiedziałabym że jestem rozczarowana. Szkoda czasu na tą niby świąteczną komedię. Mnie ani nie rozbawiła, ani nie zaciekawiła, raczej zirytowała.

solaris8

Same here, do tego między wierszami próba wpychania multi-kulti i wypychania tradycji

ocenił(a) film na 7
heavygunner

hahaha, no i dobrze, bo nie ma nudy i wręcz przeciwnie, co moment wpychali Norweskie tradycje

ocenił(a) film na 7
solaris8

Ale właśnie nie był irytującym jak te nudne do bólu i przesłodzone kanadyjskie świąteczne schematyczne komedyjki, tu się coś działo, cały czas było ciekawie, wreszcie coś dobrego i innego na święta nam zapodali, a nie wciąż te same ulepki.

ocenił(a) film na 3
solaris8

Podobne mam odczucia, piękne miejsca, piękna tradycja, fajna rodzinka. Natomiast przyjezdny narzeczony, nie zadał sobie trudu, żeby choćby sobie wygooglować, jak spędzają święta w Norwegii.

ocenił(a) film na 5
roman_tomaszewski13

Totalnie inaczej odebrałam film, wszyscy od początku go traktowali jak g*wno i nikt nie zadał sobie trudu żeby poczuł się komfortowo. Tak się chyba traktuje gości. Potem z niego musieli zrobić buca, żeby wyszło po równo.
Film totalnie niesympatyczny

użytkownik usunięty
Riiko

Film o toksycznej matce i córce bez własnego zdania. Zmęczył mnie film niemiłosiernie