PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433313}

Nasza klasa

Klass
2007
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 44587
6,3 13 krytyków
Nasza klasa
powrót do forum filmu Nasza klasa

Witam

Czy ma ktos na to jakies namiary ? Bo nawet na filmwebie nie ma nic o tym serialu, a
chciałbym go z chęcią obejrzec...

ocenił(a) film na 10
Exanis

nie wiem czy zaglądałeś do poprzednim postów, wiec piszę:
na youtubie sa trzy pierwsze odcinki z ang. napisami http://www.youtube.com/watch?v=gDvP-mGS_Io&feature=related

a tutaj sa wszystkie odcniki + napisy w 4 jezykach( estosnki, rosyjski, ang i finski). video sie otwiera bez problemów, z tym, że nie wiem czy napisy Ci sie otworza. ja próbowałam z jednym odcnikiem i udało mi sie sa napisy po ang, ale troche z błedami i niestety zaden program do odtwarzania filmow ich nie czyta. jak Tobie sie uda daj znac:)
http://bpdcarrier4.blogspot.com/2010/12/klass-elu-parast-class-life-after-2010.h tml

ocenił(a) film na 10
ewk__a

Jak uruchomić ten film?

ocenił(a) film na 10
Kamila186

trzeba ściągnąć wszytskie częsci danego odcinka, żeby obejrzeć dany odcinek. bez ściągnięcia któreś z częsci nie obejrzysz odcinka.pzdr;)

ocenił(a) film na 10
ewk__a

A jak udało Ci się w ogóle otworzyć te napisy, bo ja mam coś na kształt chińskich znaczków :/

ocenił(a) film na 10
dakoa

przekonwertowałam za pomoca subedit player. właśnie sciagnełam najnowsza wersje allplayera i on odtwarza napisy więc zabieram się do oglądania:))).narazie obejrzałam jeden odcinek i niestety jest troche błędów, to znaczy poucinało literki, ale jak umiesz w miare angielski to sie połapiesz:) moge Ci wysłac na meila napisy jak chcesz:)

ocenił(a) film na 10
ewk__a

będę wdzięczna za wysłanie napisów na maila dakoa@wp.pl
z góry dziękuję ;)

ocenił(a) film na 9
ewk__a

Czy jesteś w stanie podzielić się napisami? Gdybyś umieściła je na jakimś rapidshare albo czymś podobnym, bo napisy dołączone do filmów są niezgodne.

ocenił(a) film na 10
Hajo86

hmm, ale w jakim sensie niezgodne?? ja tutaj ściągałam, właśnie rapidshare- http://bpdcarrier4.blogspot.com/2010/12/klass-elu-parast-class-life-after-2010.h tml

ocenił(a) film na 9
ewk__a

No problem w tym, że właśnie te napisy ściągnąłem, ale nie jestem w stanie ich odczytać. Próbowałem je przekonwertować, ale nie daje rady. Korzystałem z SubEdit, ale nie potrafi tego przeczytać, krzyczy że jest nierozpoznawalny format i na tym koniec. Instalowałem to na Win XP, ale nawet napisów nie otwiera, natomiast na Win 7 otwiera napisy, ale jakieś krzaczki. Stąd moja prośba, jeśli jesteś w stanie umieścić napisy np w formacie txt to będę zobowiązany, bo po estońsku to nawet "dzień dobry" nie zrozumiem. :) Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Hajo86

ja mam napisy w formacie txt, to mogę Ci przesłac je na meila, nie ma problemu:) Tylko ostrzegam, że nie udało mi sie ich przekonwertować idealnie, także mają trochę literówek, ale da się połapać. Mam nadzieję, że pierwsze trzy odcinki obejrzałeś na you tubie, kiedy jeszcze były dostępne?- bo ja mam napisy do odcinków 4-7.
chyba, że umiesz hiszpański?- bo wszystkie odcinki da na youtubie z napisami hiszpańskimi:). Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 9
ewk__a

Potrzebuję jakichkolwiek napisów, nad którymi będę mógł pracować.
napisydonaszejklasy@wp.pl
Z góry dziękuję! :)

ocenił(a) film na 10
Hajo86

ok przesłałam:)

ocenił(a) film na 9
ewk__a

Mógłbym prosić również w formacie txt. bo za nic w świecie nie mogę tych napisów porzekonwertowac:(

ocenił(a) film na 10
Kormoran335

jasne podaj meila to prześle:)

ocenił(a) film na 9
ewk__a

kormoran335@wp.pl
z góry dziękuje

Kormoran335

Siemka, mógłby mi ktoś wysłać te napisy? Byłym bardzo wdzięczny :) Adres: kraken23@wp.pl
Z góry dzięki :)

kraken23

też bym prosiła o te napisy. olciaq2510@wp.pl. z góry dzięki

Exanis

Oglądam właśnie pierwszy odcinek serialu i z przykrością musiałem stwierdzić, że Josep i Kaspar nie zabili wszystkich, których trzeba było zabić.

ocenił(a) film na 8
Macabre

ewk__a
mam pytanie: jak ty w ogóle ściągnęłaś te filmiki z tej strony? Bo ja coś nie mogę, a bardzo mi zależy na tych filmikach, z angielskimi napisami.

ocenił(a) film na 10
Marvels

To są linki do rapidshare, a więc otwierasz i tak jak z rapida ściągasz, potem przy pomocy winrar składasz i masz gotowy film.

ocenił(a) film na 10
Marvels

Marvels i co udało się z filmikami?
Jak nie to pisz to postaram sie jakos pomoc.

ocenił(a) film na 9
ewk__a

Również prosiłabym o przesłanie napisów, najlepiej w formacie .txt, na e-mail: searle@onet.eu. Z góry dziękuję

ocenił(a) film na 10
Searle

przesłałam:)

Exanis

tu masz cały film z polskim lektorem
http://www.youtube.com/watch?v=jw4F-OApT1g

ocenił(a) film na 6
Exanis

caly film w dobrej jakosci /online/ http://www.iplex.pl/filmy/nasza-klasa,517

ocenił(a) film na 9
Exanis

Jak to jest z tymi napisami? sciagnalem je ze strony podanej wyżej ale pokazuja mi sie znaczki i w zaden sposób nie moge otworzyć normalnych angielskich.Jak to zrobic?

Kormoran335

No więc tak. Jeżeli chodzi o napisy do "Klass - life after", to po ściągnięciu, każde z nich trzeba przekonwertować.
Najlepiej zrobić to na www.konwerternapisów.pl, przekonwertować należy na format TXT, potem otworzyć ten txt w notatniku, skopiować całość i wkleić w nowo otworzony notatnik. I tyle.

Napisy, które są dostępne w sieci po angielsku wycinają połowę literek "i" oraz "l", czasami ciężko ogarnąć o co chodzi, ale jak ktoś dobrze radzi sobie z angielskim to nie będzie problemów. Ja mam polskie napisy tylko do siódmej części.

ocenił(a) film na 10
stay

stay mogłabym prosić o przesłanie polskich napisów do 7 odcinka? moja siostra nie umie tak dobrze angielskiego a chciałaby oberzeć:-). ja mam polskie do pierwszego odcink, i ang.do 4-7 ale poucinane. mój meil ewcia1618@wp.pl

ocenił(a) film na 10
ewk__a

dla osób które jeszcze nie widziały pierwszych swóch odcinków, są znów dostępne na youtube z angielskimi napisami- niepoucinanymi:)

ewk__a

napisy tłumaczyłam na własny użytek, więc pewnie żadna z nich rewelacja :) a mam tylko do 7, bo uznałam to za najważniejszy odcinek. Pewnie po sesji będę chciała zrobić wszystkie, żeby mieć komplet. Choć byłoby super, gdyby już np znalazły się w sieci ;)

zaraz wysyłam napisy na podanego maila

ocenił(a) film na 10
stay

witam
ja bym prosił o napisy do 7 odcinka
sam przetłumaczyłem jeden odcinek
troszkę z tym było roboty :)
jak chcesz mogę podesłać

Randy14

podaj maila :)

ocenił(a) film na 10
stay

mój mail
pawelklasa @ o2 . pl

ocenił(a) film na 10
Randy14

musiałem tak napisać
jak pisałem normalnie to wyskakiwał mi błąd

Randy14

HEJ gdyby ktoś miał przetłumaczone napisy do wszystkich 7 odcinków albo chociaż niektórych to prosiłbym o podesłanie na maila: bstasiak8@gmail.com z góry dzięki pozdrawiam

student1987

Wydaje mi się że niepotrzebnie kombinujecie z tymi napisami. Należy po ściągnięciu plików z podanej strony zainstalować (jeśli nie macie) program VLC media player, który odczytuje pliki z tekstem w formacie z rozszerzeniem *.idx. Po odpaleniu klika się prawym przyciskiem i w zakładce "obraz" zaznacza "ścieżka napisów". Mamy do wyboru m. in. rosyjski i angielski bez żadnych znaczków! Biorę się właśnie za oglądanie, bo ciekawość mnie zżera jak wszystko dalej się potoczyło.

ocenił(a) film na 10
pavlovs

dobry pomysł z tym VLC Player.otwiera napisy bez zarzutu.wkoncu udało mi sie oglagnąc wszystkie odcinki i zrozumiec o co chodzi...
szkoda tylko ze reżyser nie pokazał nam co Kaspar odpisał Thei w tym liście w 4 odcinku?

arbuz3841

uhh.. też mnie to trochę nurtuje. ale właściwie jest to zakończenie najlepsze jakie mogli napisać ;) mnie wystarczył happyend głównej bohaterki. koniec końców naprawdę uderzyło mnie jej cierpienie..

stay

Czy mógłbym prosić o wysłanie napisów na tencomago(at)gmail(dot)com?

Pozdrawiam
Jacek

ocenił(a) film na 9
stay

Byłabym wdzięczna za przesłanie napisów na searle@onet.eu. Dziękuję :)