PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187}
7,3 789 tys. ocen
7,3 10 1 789089
7,3 87 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

ZWAS SĄ GEJE!!!

ocenił(a) film na 4

Shady ma totalną racje Titanic to całkowite nieporozumienie!!!!a co do oscarów to powiedzmy sobie szczerze 11 oscarów dla titanica to taka sama pomyłka jak oscar za muzyke dla przyczajonego tygrysa i ukrytego smok!!!ja też czytałem o tym iż oscary dla titanica to nieporozumienie!!!a co do efektów specjalnych to np Piąty element,Obcy4.faceci w czerni!!!
dziekuje i pozdrawiam Shady'ego

ocenił(a) film na 10
Private

Geje ? ,Nieporozumienie ? ,Lol ? głosów: 8641 ocena: 8.06 ? 11 oscarów przyznanych przez Akademie a nie przez "dzieci" które nie zgadzają się z tą decyzją ponadto nie dają żadnych argumentów :| To nie jest sonda że piszesz sobie bezpodstawne zarzuty że film jest nieporozumieniem. Nie podoba się film dlaczego co ci się nie podoba podoba pisz dlaczego i co ci się podoba.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
kamilpiotr

ten film jest o kolejnej nudnej miłości dwóch cweli, nic nowego, przez ponad 90min nic sie nie dzieje, potem statek uderza w góre lodową, ale nadal jest głównie o milości dwóch cweli, nie czuć katastrofy tylko biedną głupią i żalosną milość Leonarda i Kate. No dupią się w aucie i to ma być ta katastrofa , potem ją maluje czy tam wcześniej, zdradza męża, poprostu śmiech na sali. Na końcu jak to w filmach z Dicaprio on umiera, bo zamiast wejść na chyba drzwi. To jest żalosne a nie smutne. Katastrofa nie statku tylko tych dwóch osób.

ocenił(a) film na 8
shady_88

shady_88 nie rozsiewaj na forum debilizmu bo co niektórzy to podchwycą i będą wypisywać podobne bzdety jak ty. Masz nie pokolei we łbie i do tego nie znasz się na kinie. Po prostu milcz.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
shady_88

Dorośnij smarku to pogadamy. Naucz się oglądać filmy i oceniać je bez emocji bo jak widzę zdanie typu "kolejny film o nudnej miłosci dwóch cweli" to wiem, że mam do czynienia z półgłówkiem twojego pokroju. Wielki mi przykład Gladiator haha, ja też mam Gladiatora w ulubionych i co, pewnie jeszcze mnóstwo ludzi ma...
Titanic to bardzo dobry film i nie zasługuje na taką bezsensowną krytykę jak twoja. To co myślisz o Titanicu to jest tylko twoje, do tego bzdurne, zdanie i odczucie, nie mające nic wspólnego z poziomem tego filmu.
Co do oscarów to Titanic zasłużył na nie, nie wiem czy na wszystkie bo nie pamiętam jakich miał konkurentów. W Oscarach nie liczy się czy dany film na nie zasłużył ale czy nie było lepszych filmów w danej kategorii. Co roku przecież ktoś musi dostać Oscara.

Trybicie pajace? Czy mam wam przeliterować?

ocenił(a) film na 3
_Pablos_

To jego zdanie, może je swobodnie wygłaszać i go bronić. Mi film się podobał jeżeli chodzi o katastrofę, o pokazanie Titanica, jego ogromu, "wypasu". Pokazanie różnicy między "elytą" a "plebsem". Jeżeli chodzi o motyw miłosny-to nie dla mnie, nie lubię romansideł...

ocenił(a) film na 8
Thug4Life

"kolejny film o nudnej miłosci dwóch cweli"

Jeśli to jest jego zdanie to jest kompletnym idiotą :]

shady_88

Tak dla jasności - Jack nie mógł wejść na drzwi ponieważ oboje stanowili zbyt duży ciężar i razem utonęli. Jack poświęcił się dla Rose! Wiedział że sam umrze! To jest piękne a żałosny jesteś Ty!

kamilpiotr

Nie podoba mi się to że ten film powinien byc filmem katastroficznym, i to tez powinno byc głównym jego wątkiem a nie jakaś miłość bogatej szmaty i biedaka!

kamilpiotr

Nie podoba mi się to że ten film powinien byc filmem katastroficznym, i to tez powinno byc głównym jego wątkiem a nie jakaś miłość bogatej szmaty i biedaka!

kamilpiotr

kamilpiotr

kamilpiotr

kamilpiotr

kamilpiotr

użytkownik usunięty
Agnieszka1988

Coś się tak rozpisała?? Już i tak każdy widzi twoje zdanie na temat tej szmaty i biedaka. A jeśli chodzi o twój koment to nie zgadzam się z nim. Jeśli głównym wątkiem byłaby katastrofa to ten film byłby nudny i mógłby trwać max 10 min.

Private

Bez komentarza...

ocenił(a) film na 10
konto_przeniesione

Przed wszystkim trzeba rozróżniać filmy Gladiator i Titanic. Bo sieczka na arenie czy miłość na statku to dwie różne bajki. Jeżeli nie spodobał ci się Titanic shady88 z powodu tego że nie było tam zabijania jak w przypadku Gladiatora to przykro bardzo. Ponadto przed zasiadaniem do "Titanica" chyba widziałeś że będzie to melodramat. Oczywiście przy całym szacunku do "Gladiatora" który również widziałem i bardzo mi się podobał.Jenak należ umieć rozróżniać gatunki kina.

ocenił(a) film na 5
kamilpiotr

W tytanicu jest kolejna bezsensowna milość taka sama jak ten film. Oglądałem wiele filmów o milości(prawie wszystkie durne jak titanic)i tylko w jednym widziałem prawdziwą miłość, w Szkole Uczuć. Jeżeli chcecie odróżnić prawdziwą miłość od tej z titanica to sobie oglądnijcie ten film i nie wpierdalajcie sie w moje zdanie. a jeżeli ten film was wzrusza to albo jesteście dziewczynami(to zrozumiem) albo ciotami, ponieważ w tym filmie nie ma nic wzruszającego.

ocenił(a) film na 10
shady_88

Tak jest panie w tym filmie nie ma nic wzruszającego :)
Chyba ci się coś pomieszało tak sie składa że filmy też możemy wybrać demokratycznie poprzez np głosowanie :) a ty nie będziesz mi mówił niczym dyktator jaki film jest dobry i jaki zły

PS: Cioty ? Naucz się trochę szacunku i wyrozumiałości dla innych!

ocenił(a) film na 9
kamilpiotr

Shady dobra nie podoba ci się film rozumiem i szanuje. ale po co ciągle wypisujesz w każdym poscie właściwie to samo napisz jednego i wystarczy. Trochę pojechałeś z tym że w filmie nie ma nic poruszającego oprócz tego że zginęlo ponad 1500 osób w nie ludzkich warunkach to w porządku a wtym filmie jest wszystko bardzo dobrze przedstawione jeśli chodzi oczywiscie o katstrofe

ocenił(a) film na 7
shady_88

Zważywszy na to, że w każdym komentarzu mówisz co innego to raczej nikt nie będzie polegał na twojej opinii. Wpierw się trzeba zdecydować na jedno.
Ja też szczerze mówiąc mogłabym się wiele wypowiedzieć na temat jednego z twoich ulubionych filmów jakim jest Piła. Jeśli kręci Cię krew sikająca na 10 metrów przez cały film to ja gratuluje. To tam dopiero akcja jest tak wciągająca, że... Niech zgadnę: na koniec przeżywa jedna lub dwie osoby? A nawet jeśli nie trafiłam, to i tak uznaje ten film za jeden wielki szajs. Nikt mi nie wmówi, że w Pile są lepsze kostiumy(ooo, tak te wyciekające flaki zasługują na Oskara), lepsza gra aktorska(kto lepiej będzie konał przez 27 minut) i lepsza muzyka(ta piła mechaniczna jakaś tam i te wrzaski, które są niekiedy słabsze od tych, które można usłyszeć na szkolnych korytarzach). Przecież Piła to oskarowy film, lepszy od Titanica!
Dobra rozumiem, że nie podoba Ci się Titanic. Mojej przyjaciółce też się nie podoba. Ale ona przynajmniej nie jeździ po tych, którzy go lubią. Jeśli Akademia i inni jurorzy, którzy niekiedy kształcą się wiele lat, docenili ten film, to wybacz, ale jednak będę polegać na ICH zdaniu.
I nie masz prawa nikogo wyzywać tylko dlatego, że lubią inne filmy niż te które ty uważasz za "wybitne".

ocenił(a) film na 8
Mirtel

Mirtel jestem po twojej stronie ale o Pile to to ty sie nie wypowiadaj jeśli jej nie oglądałaś. Wnoskuję, że nie oglądałaś bo w tym filmie nie było żadnej piły mechanicznej, krew nie sikała na 10 metrów przez cały film. Są o wiele krwawsze filmy. Więc prosiłbym o nie krytykowanie na siłę filmów, żeby komuś dopiec, tym bardziej jesli się tego filmu nie widziało. Poza tym Piła I jest nawet do obejrzenia, 6/10

ocenił(a) film na 7
_Pablos_

^^ Tak, nie oglądałam Piły i tak, swój osąd opieram tylko na swoich własnych wnioskach.

ocenił(a) film na 10
Private

shady_88 skoro oglądałeś tak wiele filmów o miłości to zobacz jeszcze "a moment to remember" tego nie da się skrytykować i pod każdym względem jest świetny:) może nawet ciebie wzruszy:P

użytkownik usunięty
Private

11 Oscarów dla Titanica to nie była żadna pomyłka. Pomyłką i to wielką był za to Oscar za piosenkę do "8 mili", to była dopiero pomyłka. Titanic to świetny film dla prawdziwych ludzi, a nie dla pedałów trzepiących sobie do pseudomuzyki EMINEMA.

ocenił(a) film na 1

Nie rozumiem co ma wspólnego Titanic z 8milą, Titanic to film o katastrofie, a 8mila to film o HIP-HOPIE, nie sądze też że Lose Yourself była oscarową pomyłką. Oba filmy mi się bardzo podobały

ocenił(a) film na 10
Private

powiem tak nie zwracajcie na tego shady'ego czy mati_s_90...biedne dzieci robią sobie niezła jazde z tego wszystkiego,bluzgaja kogo popadnie, wiec olewac ich komentarze z góry na dół i nie odp na ich posty;) pozdro

ocenił(a) film na 4
j_u_s_t_a

Jakbys nie wiedział to pisałem też pozytywne komentarze!!!
ale wybacz, tego filmu nie da sie dobrze opisać.jest ..ujowy
180 min męki

Private

"Jakbys nie wiedział to pisałem też pozytywne komentarze!!!
ale wybacz, tego filmu nie da sie dobrze opisać.jest ..ujowy
180 min męki"

dziecko nie popisuj się tym że nauczyłeś sie jednego brzydkiego słówka i nie powtarzaj go cały czas

ocenił(a) film na 7
Private

Nie zakładaj konta na filmwebie jeśli nie znasz się na kinie.

użytkownik usunięty
Private

wy wszyscy jesteście udani

hehe pozdro :D

ocenił(a) film na 10
Private

Pozwólcie, że wyrażę moje zdanie. Według mnie "Titanic" to bardzo dobry film. Najlepiej w tym filmie spisała się Kate Winslet, która poradziła sobie świetnie z rolą znudzononej banalną codziennością dziewczyny. Natomiast DiCaprio nie pokazał na co go stać i nie spodobała mi się jego gra w "Titanicu". Oczywiście moim zdaniem jest dobrym aktorem, ale o wiele lepiej zagrał w takich filmach jak "Co Gryzie Gilberta Grape'a", "Krwawy Dimanet", czy "Pokój Marvina". Moim zdaniem już najbardziej pokazał, że umie grać w filmie Martina Scorsesego "Aviator". W "Aviatorze" udownił, że jest prawdziwym aktorem, no i doskonale przedstawił charakter i osobowość Howarda Hughesa.