Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W sobotę "leciał" nowy Juliusz Cezar na TVP1. Richard Harris grał w nim Sullę. Film widać telewizyjny.... ale i tak o niebo lepszy od "Blablatora" w kwestii oczywiście ukazywania mechanizmów rządzenia w Republice. "Blablator" był dobry w innych zagadnieniach.. ale to inna bajka!
Chętnie odkupię kasetę - jeżeli ktoś...

więcej

Krąg ktoś oglądał ten film??
Ja tak!!! Spox obsada! Normalnie tak się zdygać można, że głowa mała. :)

użytkownik usunięty

Film widziałem w telewizji, w Regionalnej Trójce. Bardzo mnie zaciekawił, ale zapomniałem tytuł. Oto opis treści.
Do prostego rosyjskiego polarnika przyjeżdża na zimę studentka, chyba Francuzka. Ona uczy się życia w odosobnieniu, on pragnie "być z nią blisko", ale nie potrafi jej skusić

użytkownik usunięty

Data: 2003-02-19 07:40
Autor: Bigos [riptor@poczta.onet.pl]
Tytuł: Help..:)
Wampir z Feratu
http://www.kns.us.edu.pl/slawia/filmy/wampirzferatu.html

użytkownik usunięty

niedługo w polsce premiera Star Trek Nemesis myśle że większość z was pewnie nieinteresuje się star trek-iem ale ja bardzo bym zachęcał ludzi lubiących s-f aby wybrali sie na ten film star trek to naprawde bardzo dobra rozbudowana saga s-f żle traktowana w polskiej tv pewnie wielu zwas tak naprawde niewie jaki jest...

więcej

użytkownik usunięty

Czy ktos moze wie, kiedy na polskich ekranach bedzie mozna obejrzec film"The Magdalene Sisters"??

użytkownik usunięty

Czesc, mam wielka prosbe, czy ktos zna tytul filmu, w ktorym jakis chyba kosmiczny samochod zabija kazdego kto zasiadzie za kierownica, a zamiast silnika ma cos jakgdyby zywy organizm. Ten film ogladalem jeszcze jako dzieciak i wiecej na jego temat nic nie pamietam.

Poczytałem sobie komentarze do różnych filmów. Miałem w zasadzie zamiar zacząć głosować na poszczególne z nich. Kiedy jednak zacząłem zapoznawać się z ich treścią, nagle stwierdziłem, iż w przeważającej większości ich autorzy wogóle nie oceniali ani nie komentowali filmów, które widzieli a jedynie wydarzenia, które...

Z lewej strony ekranu widzę sobie ciągle listę TOP coś tam i TOP coś tam innego. Od dłuższego czasu zastanawiałem się, po ciężką cholerę organizuje się konkursy na top - sam wolę topless.
A tak na poważnie - wiem, że wtedy ludzie się kłócą między sobą w zasadzie nie oto, co "im się podoba", lecz oto, co ponoć" jest...

"DWIE WIEŻE" A SPRAWA POLSKA

Kiedy nie tak dawno temu wydobywałem się z fotela w pewnym warszawskim kinie, wgnieciony w tenże fotel przez zawartość filmu Petera Jacksona "Dwie wieże", naszły mnie nieoczekiwanie dwie refleksje. Pierwsza, to nagłe skojarzenie z jeszcze radzieckim filmem "Wyzwolenie" - również wielką...