http://www.filmweb.pl/film/Pasja-2004-38233/discussion/Dobra+ekranizacja+s%C5%82 abej+fikcji+%28cz.+7%29,2692092?page=16

Dlaczego posty tego pana nie są blokowane jako spam? Przecież pisanie postów na temat religii i nawoływanie do jej zmiany nie ma nic wspólnego z filmem o Jezusie? To tak jakby impactor na forum Ugotowanego promował swoje przepisy. W obu przypadkach jest to spam. Nie dziwię się, czemu nie został on zablokowany, dziwię się raczej, że ludzie nie zgłosili tego, lecz jakieś dziwne rzeczy w stylu: "Ale on obraża chrześcijan!"

katedra

A co komu przeszkadza głoszenie swoich poglądów. To jest forum dyskusyjne.

_Selina_Kyle_

Myślałem,że od tego jest forum INNE, gdzie dyskutuje się o tematach INNYCH niż FILMOWE, no, ale skoro tobie to nie przeszkadza to i ja się zgadzam!

katedra

A po co ludziom bronić pisać to co myślą. Jak ktoś się czuje urażony to niech nie czyta.

_Selina_Kyle_

Nie bronić, tylko stosować się do regulaminu. Są inne fora internetowe dla takiej twórczości, a nie wiem czy zauważyłaś jaka jest tam wylęgarnia stalkingu, obrażania i trollerstwa.
Zdaniem: "Jak ktoś się czuje urażony to niech nie czyta." nie można załatwić wszystkiego. Rzuciłbym tutaj jakimś trafnym porównaniem, ale znowu zboczymy na inny tor, semantyki jak mniemam, i dyskusja o truizmie popłynie w inną stronę.

katedra

zauważŁEŚ jak już. Jak według ciebie powinno wyglądać forum? O czym powinno się pisać? Chcesz, aby na forum użytkownicy nie zakładali tematów. A jak już jakiś temat ci się nie spodoba to ma być ban?

_Selina_Kyle_

Przeczytaj co napisałem, a potem zapoznaj się z regulaminem.

katedra

Impactor nie łamie regulaminu, a ty chcesz dla niego bana tylko dlatego, że pisze to co myśli. A może by tak ban dla ciebie?

_Selina_Kyle_

A gdzie ja piszę o banowaniu?

katedra

cyt: "Nie dziwię się, czemu nie został on zablokowany,"

_Selina_Kyle_

I gdzie w tym cytatacie jest moja prośba/ żądanie o ban?

katedra

sugerujesz bana

_Selina_Kyle_

Tak właśnie myślałem, że nigdzie

użytkownik usunięty
katedra

Wielu użytkownikom nie podoba się działalność impactora, ale jego poglądy nie łamią regulaminu. Ale ty oczywiście dokładasz oliwę do ognia, bo twój temat o stalkingu nie jest już popularny, gdyż stanął na limicie 1000 postów. To że komuś nie podoba się dany temat, niech go nie czyta. Po co marnować swój cenny czas? Selina dobrze cię podsumowała. Śmiechu warta jest twoja atencyjność.

"A jak już jakiś temat ci się nie spodoba to ma być ban?"

Bez sensu powielasz inny temat poświęcony impactorowi.
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Niezrozumia%C5%82a+tolerancja+admi nistrator%C3%B3w+dla+niejakiego+impactora...,2637128

Ja jestem facetem

użytkownik usunięty
_Selina_Kyle_

Twój nick zmylił już niejednego. Oddaję honory :)

przecież jestem oznaczony jako facet ze strzałeczka na kole

Nie powielam, tam jest post, tutaj temat.

użytkownik usunięty
katedra

W sumie to on ten swój temat odnośnie interpretacji Biblii wstawia w każdy film o tejże tematyce nie tylko na Pasji.

Co daje jeszcze większy obraz tego jak zaśmieca portal

użytkownik usunięty
katedra

no niestety

Impactor ma racje, i glosi prawde ;)

michael_jackson_filmweb

http://www.youtube.com/watch?v=ufVEzArfuk8

Last_Ronin

Wiem ze prawda boli ;)

michael_jackson_filmweb

http://www.youtube.com/watch?v=62Y_OArMGOk#t=00m51s

Last_Ronin

http://youtu.be/RCzbP-vvY3Y

michael_jackson_filmweb

A kto pozwolił Panu Kapuście się wychylać z garnka ze swoja głupotą? Niech się Pan chowa pod pokrywką bo Pana duch ze studni porwie;) Pozdrawiam serdecznie.

agatkaa2

Sam sobie pozwolil. Jestem czlowiekiem wolnym.

michael_jackson_filmweb

Inaczej będzie jak zły duch Pana wciagnie do studni na dno. Pozdrawiam serdecznie.

agatkaa2

Nie wierze w takie rzeczy, przy tej studni juz bylem, nic mi sie nie stalo ;P

michael_jackson_filmweb

Jak to nie jak tak - przecie gupoty Pan Kapusta plecie gorsze jak wcześniej.

agatkaa2

To Pani podlapala jakies faszystowskie zapedy, by ograniczac pisanie innym.

michael_jackson_filmweb

Ja nie chodze do studni a Pana Kapuste dawno Zły opętał.

agatkaa2

Chodzi Pani po wode ;D

michael_jackson_filmweb

mineralną do lidla ;)

agatkaa2

Ale do mycia garow, to do studni... bo darmowa xD

michael_jackson_filmweb

nonsens, jest Pan zacofany jak każdy ateista nieszczęśliwy, zmywarka myje a licznik wodomierza bije.

agatkaa2

Raczki Pani to zmywarka, licznikiem metalowe wiadro xD

michael_jackson_filmweb

metalowe wiadro nosił Pan Kapusta zamiast czapki na głowie ;))))))

agatkaa2

Nie nosil, bo ni miol.

użytkownik usunięty
michael_jackson_filmweb

on głosi swoją "prawdę", a to różnica :)

To już jest któryś z kolei na portal filmweb temat kolejnego usera odnośnie zablokowania tego łajdaka impactora przybłędy i śmieciarza, którego tu działalność sprzeczna z misją FilmWebu oburza większość normalnych użytkowników. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty
agatkaa2

Mnie nic do tego, że jest niewierzący, ale to portal filmowy nie religioznawczy

Mylisz sie, jesli film dotyka tematow religijnych, jak najbardziej, jest to dobre miejsce na dyskusje o religii.

użytkownik usunięty
michael_jackson_filmweb

mozna wplatac kwestie religijne ale takze odnoszac sie do filmu, a nie tylko sama kwestia religijna bez napisania czegokolwiek o filmie

Mozna tez rozmawiac o samej religii, jak i polityce, gejach i podrozach miedzygwiezdnych.
Mozna, jesli film dotyka tych kwestii, i nie jest to spam.

użytkownik usunięty
michael_jackson_filmweb

no właśnie nie bardzo, załóżmy, że jest sobie tam jakiś film załóżmy przykład Siedem lat w Tybecie i ktoś ni z gruchy ni z pietruchy zakłada na forum tego filmu krytykę samego Buddyzmu nie odnosząc się do filmu, do czego taki temat ma zmierzać? bo na pewno nie do dyskusji merytorycznej o filmie, tylko jak już o dogmatach wiary, a o dogmatach wiary to sobie można rozmawiać na innych portalach.

Jesli ma tutaj konto, nie musi leciec na inny portal, bo moze dyskutowac tutaj.
Skoro w filmie byla poruszana tematyka buddyzmu, to mozna porozmawiac tez o samym buddyzmie, o tym czy dogmaty tej religii sa sluszne, badz nie, dlaczego "uwazam ze tak", dlaczego "uwazam ze nie". Na tym polega forum, toczy sie dyskusje na rozne tematy.

użytkownik usunięty
michael_jackson_filmweb

tylko ze to sa fora glownie filmowe, a on pisze tylko o samej religii.

No to co? Mozna przeciez. Sa tez gadki o II wojnie swiatowej, lewakach, prawakach, teoriach spiskowych, bla bla bla
Masa tego jest.

użytkownik usunięty
michael_jackson_filmweb

ale to jest na forum Inne, ale nie po filmami.