Pewnie jest to kwestia pojawiająca się nie po raz pierwszy, ale nie udało mi się odszukać żadnego sensownego wątku. Nie uważacie, że fajnie by było dodać dział dla książek, podobnie jak został dodany do gier? Nie jest już to przecież portal poświęcony w 100% filmom czy serialom, więc nie zaszkodzi. Osobiście już od dawna szukam portalu o książkach, ale żaden ze znalezionych nie spełnia moich oczekiwań.

użytkownik usunięty

Więc może powstać również dział o motoryzacji, informatyce, elektronice, biologii, medycynie, farmakologii, życiu seksualnym i jeszcze parę tysięcy innych.
Skoro taki tok rozumowania prowadzi do tak szerokich wniosków, warto by go zmienić na sensowniejszy.

użytkownik usunięty

akurat dział książek jest bardziej sensowny niż dział "inne".

użytkownik usunięty

Akurat już chyba wyczerpująco wyjaśniłem dlaczego zdanie pojedynczych osób nie ma zbyt wielkiego znaczenia na tak masowym portalu.

użytkownik usunięty

nie, nie wyjaśniłeś.

użytkownik usunięty

Ależ wyjaśniłem - wystarczyło dość jednoznaczne wykazanie, że mowa o nieznaczącej liczbie osób.
Po prostu pogódź się z tym, że wyssana z palca "spora ilość osób" samemu nie wiedząc jaka nie nadaje się na argument.

loku1994

Bez jaj. Proponowanie stworzenia tu "działu książek" to już PATOLOGIA. Ale przyjmuje tą propozycję jako sarkazm.