Z przyjemnością informujemy, że niedawno zapowiedziana funkcja, umożliwiająca ocenianie wypowiedzi innych użytkowników, jest już dostępna! Po szczegółowe informacje zapraszamy Was do wpisu na naszym blogu: http://www.filmweb.pl/user/filmweb/blog/566667-Nowa+funkcja+-+ocenianie+wypowied zi

użytkownik usunięty
Piotrek4

ja mam automatycznie od najnowszych a najlepiej ocenianych tylko jak wybiorę ale faktycznie chyba nie można na stałe

filmweb

+1 do zgimbusienia filmwebu

filmweb

Ja naprawdę nie rozumiem, kim trzeba być, żeby wyciąć "katalog stron tematu"? Mowa o tym, co na liście tematów było w miejscu, w którym teraz są like'i. Trzeba teraz wchodzić w temat (czyli na jego pierwszą stronę) i dopiero stamtąd przeskakiwać na jego najnowszą stronę?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
filmweb

Szkoda że odpowiedzi nie można też oceniać.

filmweb

Dlaczego zliczane są tylko plusy, a minusy nie? I dlaczego kłamiecie? Przecież lajki są tylko pod tematami, a nie wszystkimi wypowiedziami. Jak zakładacie temat to niech tu KTOŚ ODPOWIADA NA PYTANIA!!

filmweb

Skoro już dodaliście to kretyńskie "ulepszenie", to dostajecie łapkę w dół z racji kolejnego zmieszania tego portalu z szambem.

filmweb

A czy ma być tak, że można ocenić więcej razy tą samą wypowiedź? Bo u mnie tak się da, a raczej tak nie powinno być.

karolina922

A jesteś pewna, że to twoje głosy?

Belief

No przecież napisałam, że mogę oceniać więcej razy daną wypowiedź. Nie ma żadnej blokady przed tym żeby nie oceniać więcej niż 1 raz.

karolina922

To, że możesz kliknąć tyle razy ile chcesz i że wyświetli Ci się komunikat o zapisaniu głosu nie oznacza, że zostanie doliczony. Głosy są dodawane co parędziesiąt minut i nie wszystkie co wyraźnie napisali. Dlatego zapytałam czy jesteś tego pewna.

użytkownik usunięty
filmweb

Klikam "nie" z prostego powodu - opcja jest do dupy. Szkoda, ze nikt mojego "nie" nie zobaczy. Mam chociaż nadzieję, że jak kliknę "nie" to zniknie wam jeden punkt przy "tak". W innym wypadku jaki jest sens wprowadzać taką funkcję? Nie lepiej zrobic tylko łapkę z lajkiem? Beka z waszego mega logicznego myślenia :D

Sądzę, że tak właśnie jest. Jak klikasz 'nie' znika jedno tak. Akurat ten pomysł i to, że nie widać minusów jest całkiem niezłym pomysłem, jak już koniecznie uparli się na wprowadzenie funkcj z łapkami.

Larii

A ja myślę, że TAK nie znika, NIE tylko pozycjonuje posta niżej, a nie widać punktacji z powodów właściwości zastosowanego programu do obsługi tej funkcji.

bluescreens

Możliwe, że jest tak piszesz, bo rzeczywiście kolejność tematów nie układa się dokładnie malejąco jak łapki na 'tak'.
Zastosowanego programu? A już myślałam, że to człowiek myśli.

Larii

Jest tylko jedno "ale". Chyba przedwczoraj dałem temu tematowi minusa i wyskoczył wtedy napis "Dziękujemy za ocenę, pojawi się już wkrótce". Ok, tylko czemu przed chwilą byłem w stanie zagłosować drugi raz? Nie chcę mi się wierzyć by "pojawi się już wkrótce" trwało aż tak długo. Wniosek jest oczywisty, administratorzy filmwebu tym przewrotnym sposobem usuwają te łapki w dół, które są skierowane przeciwko nim samym.

Ketosz

Myślisz, że siedzi tam po drugiej stronie taki mały administratorek i zawija minusowe łapki w sreberko? A to świstak jeden ;)

użytkownik usunięty
Larii

myślę że "tak" nie znika po "nie"

wychodzi na to, że nie znika

użytkownik usunięty

Widząc w jakim kierunku zmierza ten portal, za niedługo zamiast skali ocen od 1 do 10, to pewnie będą wyłącznie łapki w górę i dół.

użytkownik usunięty

popieram

użytkownik usunięty
filmweb

Ale moglibyście dać opcję aby nie trzeba było każdorazowo ustawiać czy chcemy od najlepszego czy od najnowszego oglądać

Popieram. Trochę męczące jest co chwilę zmienianie przy każdym nowo wybranym filmie.

filmweb

Ten pomysł jest tak debilny, że po prostu WOOOOOW :/

Po dłuższym zastanowieniu się i rozważeniu wszystkich konsekwencji:

BRAK USZANOWANKA, FOREFER.

Einshaew

Hehehe...
Ogółem już ocenianko nie działa (U mnie). Nie wiem czy to dobrze czy źle... Hah!

Co do pomysłu... Mogło być nawet, nawet. Tyle że wykonanie FATALNE.

Bardzo dobrze! Karać BRAKIEM USZANOWANKA! ;D

filmweb

Tu Facebook - przejmujemy ten portal.

Anthrax91

O nie! Smefuj się kto może!

użytkownik usunięty
filmweb

To jest totalny idiotyzm. Czyli, że jak. Jeżeli jakiś komentarz nie będzie zbytnio pochlebny filmidłu które jakiś Gimbus uwielbia, to Gimbus na swoich alterkontach zacznie masowo minusować dane tematy, bez względu na ich wartość merytoryczna, tylko dlatego, że są mu solą w oku. Prosiłbym zrestartować system i wprowadzić zasadę, że widoczne będą te tematy od najnowszego zakładanego, bo wartościowe merytorycznie i rzeczowe tematy, będące ciekawe zawsze widnieją w czołówce. A tak jakiś troll internetowy typu hr_dooku vel _DISCLAIMER_ na swej armii alterkont uprawia swoją schizofrenie i minusuje merytoryczne tematy tylko dlatego, że mu się nie podobają. Postuluję zrestarować system i jako domyśle wprowadzić opcję , że widoczne będą tematy od najnowszego, ewentualnie te które maja najwięcej postów. Mam też skargę na usera mstrojny6 który zakłada idiotyczne tematy w których nikt się nie udziela i nic nie pisze i sam je podbja ciągle pisząc "up.".

filmweb

"Zależy nam na tym, aby nasze fora były pełne ciekawych dyskusji, w których chętnie będziecie brali udział."

Jezusie nazareński.... jak można tak kłamać?

filmweb

A kiedy łapka "nie lubię tego" w ocenach znajomych? Chcę im dać zrozumienia, że ich nie lubię i są bardzo "be", a nie mam jak. Bo druga beczka bimbru czeka na kolejny weekend...

filmweb

i po co to? najpoważniejszym problemem jest to, że znikają wypowiedzi lub pojawiają się z parogodzinnym opóźnieniem.... to tak jakby w tonącej łódce zamiast zająć się zaklejaniem dziury pomyślano- o weźmy ją przemalujmy. w tym kolorze jest brzydka.
niech osoby które są odpowiedzialne za każde nowe pomysły wchodziły może na portal i próbowały korzystać z niego jak każdy normalny użytkownik i na podstawie realnych doświadczeń dopiero zabierały się za zmiany...

użytkownik usunięty
filmweb

FW wygląda teraz okropnie.

No niestety...

filmweb

Dramat. Ten portal schodzi na psy. Nie dość że kliknę łapkę w górę (lol...facebook pełną parą) to jeszcze trzeba czekać aż ktoś tam z góry ja zaakceptuje.
ŻENADA.

użytkownik usunięty
filmweb

Tak, to najbardziej potrzebna funkcja w tej chwili, zwłaszcza, że portal od dłuższego czasu nie działa jak trzeba!!! Ludzie opamiętajcie się, bo naprawdę coraz więcej użytkowników ma was dość. Szlag może trafić człowieka jak tu wchodzi i kolejna super-nikomu-niepotrzebna-niepraktyczna-zmiana. Najlepiej zamieńcie kolory na niebiesko-białe, przecież i tak widać, że zmierza to w stronę Facebooka. Coraz mniej treści, coraz więcej obrazków proponuję.

filmweb

A rekomendacje nadal nie działają poprawnie. Od grudnia!

filmweb

A problem z ocenianiem np. seriali rozwiązany?

filmweb

Hej, to o co w końcu chodzi z tymi negatywnymi ocenami? Bo nikt z użytkowników nawet nie wie,

Wprowadziliście jakąś opcję, której zasady działania nikt nie rozumie (nie pierwszy raz zresztą).

Kiedy klikam na nie, to - mam rozumieć - głos sie nie zapisuje, więc nie ma sensu klikać na nie. Dobrze rozumuje?