Z przyjemnością informujemy, że niedawno zapowiedziana funkcja, umożliwiająca ocenianie wypowiedzi innych użytkowników, jest już dostępna! Po szczegółowe informacje zapraszamy Was do wpisu na naszym blogu: http://www.filmweb.pl/user/filmweb/blog/566667-Nowa+funkcja+-+ocenianie+wypowied zi
Są zmiany, które przydałyby się dużo bardziej, ale pożyjemy i zobaczymy ja ta się sprawdzi.
"Niektóre głosy mogą nie być uwzględnione ze względu na działanie mechanizmów zabezpieczających przed manipulacją ocenami."
Chętnie bym poczytał więcej o tym mechanizmach.
"Głosy użytkowników posiadających dużą liczbę zablokowanych wypowiedzi nie są wliczane do oceny."
Świetny pomysł! Może coś podobnego przy liczeniu średniej z ocen?
Oceny mogłyby być ważone ogólną ilością ocen wystawionych przez użytkownika. Np. ocena użytkownika z 3000 ocen liczyłaby się 6-krotniej bardziej niż użytkownika, który ma 500 wystawionych ocen.
"Głosy użytkowników posiadających dużą liczbę zablokowanych wypowiedzi nie są wliczane do oceny."
Świetny pomysł! Genialne.
"Niedawno zapowiedziana funkcja"
A może by tak się zająć tymi dawno zapowiedzianymi funkcjami albo naprawić masę błędów?
Z tego co widze to mozna polubic tylko wypowiedz zalozyciela tematu a odpowiedzi juz nie a kiedy powróci zakladka seriale kiedy obecnie ogladam chyba nigdy
Wszystko w miarę spoko, tyle że jak się zalajkuje post to on wędruje na górę w liście tematów jak po świeżym komentarzu. Wolałbym aby tak nie było.
Teraz za każdym razem na forum ustawione jest na "najlepsze wypowiedzi". Wolę na "od najnowszych" jako automatyczne. Można to poprawić?
A wejdź na jakiś film, bo tu też mam od najnowszych ale na filmach już od najlepszych i za każdym razem muszę ustawiać od początku ;/.
I to bardzo. Nie dość że uważam to za głupi pomysł to nawet nic z tym nie mogę zrobić. Ile razy mam kurde klikać zanim coś tu przeczytam.
El Presidente namawia wszystkich do rebelii! Czas to zmienić! Chcemy oglądać najnowsze komentarze, a nie najlepsze to drugie...
Ja po prostu stąd pójdę. Od grudnia skutecznie utrudniają mi korzystanie z forum. Mam dosyć. Nie będę się bawić w kolejne klikania. Do tego ciągłe błędy ze znikającymi postami i tematami, a jak nie to, to znowu coś innego.
To po co piszą "Od teraz pod każdym KOMENTARZEM lub tematem na forum widnieją dwie ikonki."? Jakiś problem z formułowaniem zdań? To może i polonistę powinni zatrudnić. Może wreszcie wytłumaczyłby im, że te wszystkie komentarze na ich ciągłe zmiany są negatywne a nie pozytywne.
Może to działa w taki sam sposób jak pozioma funkcja matematyczna ? Plus minus, mogło być 1000 minusów oraz 1013 plusów dlatego widzimy liczbę 13 na plusie.
"Pod wypowiedzią widoczna jest wyłącznie liczba głosów pozytywnych, jeśli oceniłeś/aś wypowiedź negatywnie, Twój głos zostanie uwzględniony, ale nie będzie widoczny."
No właśnie, może ktoś mnie oświecić? Przecież to sie nie trzyma żadnej logiki. Niech ktoś mi wyjasni bo może ja czegoś nie rozumiem.
I po co to wprowadziliście? Nie dość, że cała szata jest rozjechana jak nie powiem co i wygląda to obrzydliwie to jeszcze spieprzyliście sekcję komentarzy. Aż sami się prosicie, żeby ten portal upadł.
Czy można oceniać komentarze pod tematami? Jak na razie ikony do oceniania widzę tylko przy tematach.
Oho, są łapki. Dobra, biorę beczkę bimbru, zamykam się na weekend w domu i jadę z plusikami i minusikami po wszystkich. Ale będę miał używanie. Fak, yeah!!
Już lecę. Założę 50 multikont i będę ostrzeliwał ten temat plusami. Yeah, już wiem co będę dzisiaj robić!!
A jak można ustawić, żeby forum było automatycznie ustawione od najnowszych wypowiedzi, a nie niby najlepszych?