Dlaczego nie dostaję powiadomień o komentarzach? Nie tylko ją nam taki proble, lecz
również inni użytkownicy.
Podbije temat, ja od niedawna mam tak, że powiadomienia nie gasną, tzn. te cyferki przy nich (na czerwonym tle) pomimo, że sprawdzam, nieraz nawet odpisuję ;) nie gasną tylko się zwiększają... Jakiś pomysł?
Zgadza się, ale jast tak tylko wtedy, gdy odbierasz powiadomienia z maila, a nie wchodzisz w nie w kokpicie. U mnie jest tak, że jak wejde w powiadomienia na stronie filmwebu (nie muszę wybierać z listy, wystarczy tylko, że raz kliknę) i spowrotem kliknę myszą w inne miejsce zerują się. Oczywiście potem za jakiś czas zbierają się nowe następne. Oczywiście zeruje się tylko licznik, bo lista powiadomień jest cały czas.
U mnie właśnie zbierają się na liczniku i pomimo, że na FW je kliknę to nie zerują się, jak było powiedzmy 5 to 5 jest i zwiększa się, gdy pojawią się nowe, mimo,że byłem w danym temacie, etc.
No dziwne, dziwne, próbowałem już czyszczenia cache, ciasteczek, przelogowywania, odświeżania, wyłączyłem AdBlocka, w ogóle cyrki niewidy, a jak powiadomienia się zbierały tak się zbierają nadal ;]