Dlaczego nie dostaję powiadomień o komentarzach? Nie tylko ją nam taki proble, lecz
również inni użytkownicy.

natix_xd

Podbije temat, ja od niedawna mam tak, że powiadomienia nie gasną, tzn. te cyferki przy nich (na czerwonym tle) pomimo, że sprawdzam, nieraz nawet odpisuję ;) nie gasną tylko się zwiększają... Jakiś pomysł?

A_Master_of_Disaster

Zgadza się, ale jast tak tylko wtedy, gdy odbierasz powiadomienia z maila, a nie wchodzisz w nie w kokpicie. U mnie jest tak, że jak wejde w powiadomienia na stronie filmwebu (nie muszę wybierać z listy, wystarczy tylko, że raz kliknę) i spowrotem kliknę myszą w inne miejsce zerują się. Oczywiście potem za jakiś czas zbierają się nowe następne. Oczywiście zeruje się tylko licznik, bo lista powiadomień jest cały czas.

chemas

U mnie właśnie zbierają się na liczniku i pomimo, że na FW je kliknę to nie zerują się, jak było powiedzmy 5 to 5 jest i zwiększa się, gdy pojawią się nowe, mimo,że byłem w danym temacie, etc.

A_Master_of_Disaster

A to dziwne w takim razie

chemas

No dziwne, dziwne, próbowałem już czyszczenia cache, ciasteczek, przelogowywania, odświeżania, wyłączyłem AdBlocka, w ogóle cyrki niewidy, a jak powiadomienia się zbierały tak się zbierają nadal ;]

A_Master_of_Disaster

Czyżby AdBlock?

PotC_Fan

AdBlock był od dawna i wcześniej nie było problemów, zresztą po wyłączeniu nic się nie zmienia.