Na górze strony widnieje napis: "Kokpit odchodzi do historii i zostanie wyłączony na początku 2015 roku" może mi ktoś powiedzieć dlaczego??? Od lat go używam mam wszystko ustawione pod siebie przede wszystkim informacje są przejrzyste, a ten nowy wygląd jest totalnie do bani i brakuje dużo przydatnych informacji. Co za jełop zdecydował się na te zmiany!? Jeszcze nam narzucają zmiany co jest dla mnie niepojęte

WujekChu1ek

Brak daty premierowej mi tez to dziala strasznie wolno no masakra, wczesniej bylo elegancko "as 3 dni isc" klik ocena serial znikal do przyszlego tyg i spokoj powinni to naprawde przywrocic bo strona gglowna to facebook a co mnie interesuje co ktos ogladal

brandtway

Ja startuje FW z mojego profilu, więc w ogóle omijam stronę główną szerokim łukiem, mówili, że nikt nie korzystał ze straego kokpitu to teraz się zdziwią:P

WujekChu1ek

Moze dlatego,ze wiekszosc uzytkowikow jest "weekendowa" sprawdzaja tylko nowosci ale ci "codzienni" jak widac sa bardzo obuzenii jak widac I taka polityka nie sprzyja a wiec pora to naprawic!

brandtway

Powinni się dostosować do "codziennych" użytkowników a nie weekendowych co sporadycznie zerkają na portal... W ogóle teraz nie korzystam z tego nowego facebookowego "kokpitu" bo jest beznadziejny, z resztą nic tam nie ma oprócz ocen filmów i aktorów co kiedyś mnie interesował gdy był stary kokpit(przy okazji zerkałem sobie co znajomi oglądają) teraz w ogóle tam nie wchodzę...Zły pomysł, myśleli, że będzie super a okaże się klapą, jeszcze to zobaczą i wróci stary kokpit...

Grzechu_4

Ja proponuję, żeby usunąć wszystkie opcje filmwebu zaczynając od skasowania bazy filmów.

Następnie umieścić jedną jedyną: kliknij lubię to jeżeli uważasz programistów FW za zajebistych racjonalizatorów.

Bo i tak całą resztę FW ma w dupie.

yansen

Właśnie też to zauważyłem, w portalu filmowym gdzie najważniejszą rolę powinny pełnić filmy i seriale to jest na odwrót i programiści pokładli nacisk na lajki i ocenę znajomych, totalna bzdura i infantylizm twórców, że coś takiego mogło w ogóle mieć rację bytu, przydatność i funkcjonalność... Obudźmy się przecież to portal filmowy, nie społecznościowy i nie interesuje mnie jaką oceną wystawi aktorowi mój znajomy...

użytkownik usunięty
WujekChu1ek

Nie odzywam się, obserwuję ale widzę że ta strona schodzi kurywa na psy. Pierwotna strona (jeszcze w czerwono czarnych barwach była ok. Potem pozmieniali, dali grobową czerń - guzik jednym słowem. Ale ok, wdrożyli sugestie użytkowników i było nawet ok. teraz znów jyeb z dzidy.

Grzechu_4

wiesz dlaczego?!?!

bo administracja filmwebu to najgorsze szambo i ułomność umysłowa

Grzechu_4

może dostane bana ale muszę to napisać bo pewnie ułatwi szukanie innym użytkownikom.\

Po zlikwidowaniu kokpitu miałam problem z tym żeby być na bieżąco ze swoimi serialami... ciężko wchodzić w stronę każdego po kolei i sprawdzać kiedy będzie następny odcinek.
Szukałam w internecie czegoś co chociaż po części będzie mi ułatwiało sprawdzanie większej ilości seriali łatwym sposobem. Tak trafiłam na stronę http://next-episode.net/ . Rejestracja trwa 2 minuty i od razu można sobie ustawić listę oglądanych seriali, a na głównej stronie pokazuje nam co wyszło dzień wcześniej, dzisiaj i dnia następnego z seriali które sobie ustawiłam. Do tego wchodząc na stronę serialu widzimy od razu jaki i kiedy był poprzedni odcinek i kiedy będzie następny. Strona i rejestracja jest darmowa, nie wymaga nawet kliknięcia w żadne linki aktywacyjne w mailu, także gorąco polecam. Mam nadzieję że komuś pomogłam

Grzechu_4

poproszę kokpit, bo już tylko mnie frustruje fw
nowa strona mija się z celem, zamiast ułatwiać, utrudnia!

a może ktoś znalazł jakąś inną stronkę z takim kokpitem?