PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=675642}
8,1 73 tys. ocen
8,1 10 1 73304
7,5 21 krytyków
American Horror Story: Asylum
powrót do forum serialu American Horror Story: Asylum

ryan podał na twiterze, że dwie postacie nie przeżyją odcinka

ocenił(a) serial na 9
raven46

i tak też się dzieje. Odcinek najlepszy z serii, warto bylo czekac, obejze jeszcze pewnie trzy razy - til nxt week!

ocenił(a) serial na 9
raven46

Nieeee, dlaczego? Odcinek świetny, ale jak oni mogli to zrobić? :(

ocenił(a) serial na 9
The_Slayer

Najlepsza scena z piosenką "The Name Game" :D
No i zakończenie.

ocenił(a) serial na 10
Davee

Piosenka rewelacja, serial zaskakuje w każdym odcinku, przynajmniej mnie osobiście. Nie śledzę wypowiedzi promujących odcinek i miałem ogromny szok jeśli chodzi o rozwój zdarzeń z siostrą Eunice i dr. Ardenem. Odcinek mnie powalił na kolana w każdym calu , a zakończenie rozwaliło. Nie wiem tylko co dalej oni mogą tu jeszcze wymyślić, zostają kosmici i siostra Jude. Osobiście nie mam nic przeciwko kosmitom, jestem ciekaw czym akurat się kierują w swoim działaniu i jak się ten wątek rozegra do końca. Ale siostry i doktorka będzie brakowało na maksa.

raven46

W tym odcinku podobno były 2 wskazówki na temat tego, czego będzie dotyczył 3. sezon.
Ktoś w komentarzach na youtube napisał, że sezon może dotyczyć czarownic lub wiedźm, a wskazówkami mogą to być nazwy piosenek z szafy grającej - I Put a Spell On You i Love Potion.

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

A to niegłupie nawet. Niby czarownice oklepany temat, ale też występowały w formie horroru...

ocenił(a) serial na 9
RobertSolski

każdy temat, za który bierze się ASH jest przecież oklepany. Duchy? Opętania? Kosmici?

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

hmm, ciekawe spostrzeżenie.

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

ja jestem za. mam nadzieję, że sprawdzi się

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

Jeżeli 3 odsłona AHS miałaby być o czarownicach to myślę, że na warsztat wzięta została by sprawa Salem, fajnie by było :D

ocenił(a) serial na 6
raven46

Odcinek rzeczywiście świetny, jednak spalili moje 2 ulubione postacie. Pozostała jeszcze Judy, bo reszta jakoś mnie nie porywa, no może dr. Thredson. Wątek Kita i obcych jest IMO najgorszy, zobaczymy co jeszcze się wydarzy jednak nie liczę już na jakieś super fajerwerki.

Voltrex

Ja liczę, że Lana przetrwa do końca i zdoła załatwić Thredsona. Po śmierci szatana to mnie głównie trzyma przy serialu. No i Jude, ale dla niej mam wrażenie przygotowano odkupienie win przez śmierć, myślę, że odpadnie w następnym odcinku lub w tym tuż przed końcem. Wątek kosmitów, Kita, Grace i ich dziecka dla mnie też najgorszy. Ale myślę, że, niestety, będzie się ciągnął aż do finału sezonu.

ocenił(a) serial na 8
magjan

Tak się raczej nie stanie. Dlaczego? Trzeba było uważniej oglądać. ;)

empol

Ale co się nie stanie. Oświeć mnie z łaski swojej wyjątkowo błyskotliwy i wnikliwy widzu.
A tak nawiasem mówiąc to forum nigdy nie zawodzi. Zawsze znajdą się tacy, którzy zamiast dzielić się komentarzami na temat filmu czy serialu, wolą komuś personalnie przysrać.

raven46

Ale bełkot się zrobił. Bardziej niż na początku.

raven46

Odcinek genialny (zwłaszcza wiadoma scena, ja nie wiem jak im takie pomysły przychodzą do głowy :D) ^^ I właśnie nie ma już bełkotu, wszystko się wyjaśnia i wątki znajduję swoje zakończenie i to jeszcze w jakim stylu ;) Jestem ciekaw jak to się dalej potoczy :) Jeśli któryś z aktorów miałby się pojawić w 3 sezonie to niech to będzie Jessica Lange, bo niezmiennie udowadnia, że jest gwiazdą tej produkcji! xD Podoba mi się teoria z piosenkami i pomysł na kolejną historię, ale zastanawia mnie również to migotanie pacjentów w trakcie wizji Jude, czyżby miało ono jakieś znaczenie, a jeśli tak, to jakie? ;)

ocenił(a) serial na 10
cyrtad7

Jessica Lange będzie w 3 sezonie:)

ocenił(a) serial na 10
raven46

Zrobili przerwę i od razu poziom spadł, ale i tak odcinek niezły, chociaż usunięcia Cromwella to nie wybaczę...

ocenił(a) serial na 10
nikike

Swoją drogą - chyba najgorszy odcinek sezonu.

ocenił(a) serial na 9
nikike

Zgadzam się. Każdy wcześniejszy odcinek sprawiał, że nie mogłem się doczekać następnej środy, a obok tego przechodzę bardzo obojętnie. Straszna szkoda, że pozbyli się Mary Eunice, liczyłem na to, że pomoże monsignorowi zrobić karierę i odejdzie z większym hukiem.
Co do wątku z kosmitami, faktycznie jest najsłabszy. Trochę szkoda, ale mam nadzieję, że uda im się zrobić finał godny wcześniejszych odcinków.

raven46

mam nadzieję, że będą dalej przedstawione losy dorosłego dziecka Lany i Thredsona.
narobili jak na razie tylko smaku...

ocenił(a) serial na 7
raven46

najgorzej , dwie z trzech jak dla mnie najlepszych postaci poszly do pieca a trzecia dojechali poprzez elektro :< ciekawe co bedzie sie dzialo w 11 odc :D

ocenił(a) serial na 8
raven46

Po tak długiej przerwie wydawało mi się, że odcinek nie trwał 40 minut tylko co najmniej z godzinę! :) Świetnie zrealizowany, zbliżamy się do wielkiego finału!!! :D

ocenił(a) serial na 9
raven46

Świetny odcinek, aż miałam ciarki na plecach przy końcówce. Szkoda mi tylko nazisty i diabelskiego nasienia, to jedne z moich ulubionych postaci były... No i widzę, że w pewnym momencie Ryanowi AHS z Glee się pomieszało ;)

ocenił(a) serial na 9
AnitaBlake

Moim zdaniem jeden z najlepszych odcinków, a wykon piosenki The Name Game świetny. Nie mogę się doczekać reszty :) Za wątkiem kosmitów też nie przepadałem, ale zaczyna mnie on interesować i ciekaw jestem jak to wyjaśnią, jeżeli w ogóle to zrobią.

ocenił(a) serial na 10
raven46

dlaczego czarna pani ze skrzydłami powiedziała siostrze,kiedy po nią przyszła,coś w stylu:zapewnię wam/zabiorę was (...) - dlaczego "wam"? Mary Eunice była w ciąży?

ocenił(a) serial na 9
_maalin

Powiedziała, że zabierze obie, bo w ciele były dwie dusze: Mary Eunice i ten diabeł.

ocenił(a) serial na 10
Ola_93

rzeczywiście! dzięki :)

ocenił(a) serial na 8
raven46

czy tylko ja zauważyłem, że w scenie, w której siostra Judy ma omamy i bawi się w rymowanki z pacjentami, to pośród tańczących pacjentów pojawia się Meksykanka, która zginęła kilka odcinków wcześniej :)?

ocenił(a) serial na 9
Einshaew

Ha! też mi się tak wydawało , ale nie byłam pewna :)

ocenił(a) serial na 8
hella_266

takie kwiatki się pojawiają jak się oszczędza na statystach :D