PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 497 tys. ocen
8,2 10 1 496799
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

S06E06

ocenił(a) serial na 10

możecie mi powiedzieć kto to jest Lucas? widocznie ominęłam wątek z nim lub nie mogę sobie przypomnieć ;p
dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
emily91

Lukas to prywatny detektyw którego kiedyś wynajął House żeby śledzić Cuddy - o ile się nie mylę chodziło oczywiście o innych facetów :)

ocenił(a) serial na 9
jodelka_3

Pojawił się jakoś na początku 5 sezonu. Ale o ile dobrze pamiętam, to miał śledzić nie tylko Cuddy, ale też członków zespołu.

ocenił(a) serial na 10
emily91

no racja, teraz już pamiętam,
dziękuje :)

użytkownik usunięty
emily91

Owszem, był detektywem, ale śledzić miał przede wszystkim Wilsona.
Było to na początku piątego sezonu, gdy Wilson po śmierć Amber zrezygnował z pracy i odciął się od Housa.

Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 10

Wszyscy się mylicie, ale zarazem po części macie rację ;P Lucas był zatrudniony przez Housa w 2 odcinku 5 sezonu żeby rozwikłać zagadkę, dlaczego umiera pacjentka leczona przez Housa, która była po przeszczepie oka i Lucas miał się dowiedzieć co stało się dokładnie z innymi osobami które miały przeszczepione organy od tego samego gościa od którego ta babka miała oko ;0

Pozdrawiam ;)

użytkownik usunięty
poodek

kurcze, fakt ;)

Nie no, respekt ^^

ocenił(a) serial na 9
poodek

Dzięki, też mnie od kilku odcinków męczyło to, skąd go kojarzę ;)

ocenił(a) serial na 10
wami

Lucas to prywatny detektyw, którego House wynajął aby śledzić Wilsona po śmierci Amber na początku 5 sezonu. Potem śledził Cuddy. A lucasowi Cuddy się spodobała i tak się spichneli :)