PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469752}

Kapitan Bomba

2007 - 2013
7,3 24 tys. ocen
7,3 10 1 23628
Kapitan Bomba
powrót do forum serialu Kapitan Bomba

Chyba oglądają to ludzie którzy nie mają nic lepszego do roboty.
To woła o pomstę z nieba....

ocenił(a) serial na 10
plantum

zdziwłoby Cię, ilu inteligentnych ludzi to ogląda
Ja na przykłąd omawiam kolejne przygody z ludzmi pracującymi w hi tech, wszyscy po studiach i na poziomie.
Ale oprócz teatru lubimy też dobry, wulgarny i abstrakcyjny humor.

jarek_gretkierewicz_2

u mnnie sytuacja maluje sie podobnie...

Bomba ma ma smieszne, wulgarne teksty, wiec podchodzi kazdemu! Odwaze sie nawet powiedziec, ze wolalbym 'kinowke' tego serialu, zamiast niewypalu jez jerz(z)y ?

jarek_gretkierewicz_2

aha.. a kto jest tak właściwie tym inteligentnym?.. ci którzy się tak tych chwalą?..

użytkownik usunięty
plantum

Nawet kiedy nie mam nic lepszego do roboty, nie jestem na tyle zdesperowany, żeby to oglądać.

ocenił(a) serial na 1
plantum

Z przykrością muszę się zgodzić z jarek_gretkierewicz_2. Mam paru znajomych, którzy są całkiem inteligentni lub mają dobry gust (jeden nawet lubi czasem pójść do teatru), a jednak oglądają to... coś... i ich to bawi.
Mnie osobiście to nie rusza. Przestałem się śmiać z penisów odkąd skończyłem przedszkole.

użytkownik usunięty
Luklaser

Bo potem zacząłeś je brac na poważnie ?

ocenił(a) serial na 1

Eee... ja wiem? Może po ukończeniu 8 lat przyzwyczaiłem się że mężczyzna ma penis i sam fakt jego istnienia mnie nie śmieszy?
Po prostu połowa żartów z Kapitana Bomby to dowcip klozetowy lub wulgarne wykrzyknienia. Jak to ma być zabawne?!

użytkownik usunięty
Luklaser

Dobrze, że chociaz po ukończeniu 8 lat ;). Co do kapitana bomby mam takie samo zdanie, co Ty.

ocenił(a) serial na 10
plantum

Każdy ma inne poczucie humoru. Jeden płacze ze śmiechu oglądając Monty Pythona, innego bawi jak załoga Gwiezdnego Patrolu wchodzi do odbytu Kutanopletesa, a jeszcze inny śmieje się z niemieckiego Zygfryda. To, że nie bawi Cię któryś z powyższych przykładów nie czyni Cię mądrzejszym bądź głupszym od kogoś, kto potrafi się z tego śmiać. Kropka.

ocenił(a) serial na 2
Kalafiores

Mnie zawsze śmieszy czołówka bo reszta to nie zawsze

ocenił(a) serial na 9
pizdak

Od dobrych paru miesięcy Commandore Bombardiero to głównie satyra polityczna. Ale bardzo lubiłem ten serial od początku, gdy jego motorem napędowym były obsceniczność i głupota
"-Panie Kapitanie, przecież jak wylądujemy na słońcu to się spalimy.
-Tępy ch***! Masz mnie za idiotę!? Wylądujemy w nocy!"

ocenił(a) serial na 10
blindsniper

Ten tekst akurat był wieki temu w "Jam Łasicy". :P Nie licząc "tępego ch**a" ofkors. Miło, że autorzy kojarzą klasykę CN.

ocenił(a) serial na 10
Kalafiores

Ja lubię i odlądam Kapitana na bierząco. Wolę to niż np.: Family Guy-a, Simpsonów czy South Park.
Szkoda bo ostatnio akcja trochę spadła. Poprawili fabułę, ale teksty są trochę słabsze.
'' Zesramy się na nich laserami, jak Czapla w bajoro,,

ocenił(a) serial na 8
EMERSION

moim skromnym zdaniem twórcy bombe odstawili na drugi plan bo zajeli sie kalibrem 200volt. a tak pozatym to bomba to super smieszny serial.

ocenił(a) serial na 10
pankiteam

pankiteam ---> niestety ale mylisz się. "Kaliber 200volt" już niestety nie jest produkowany. Twórcy obecnie zajmują się głównie Kapitanem Bombą i Laserowym Gniewem Dzidy. a że odcinki są dość długie więc i produkcja jest czasochłonna czyli pojawiają się rzadziej.

plantum

tylko dla inteligentnych

ocenił(a) serial na 2
dawidking2

inteligentnych inaczej

ocenił(a) serial na 10
plantum

Nie udawaj takiego inteligenta, Złoty Marianie.

plantum

w takim razie może podziel się ze wszystkimi "inteligentnymi inaczej" co śmieszy Ciebie ? podejrzewam ,że jest to z pewnością coś wyrafinowanego . Czekam z niecierpliwością na odpowiedź.