PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51368
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Dziesiąta seria od 9 września na antenie Polsatu.Emisja poniedziałek-czwartek godz.16:30.

peter7377

Super!

ale troche to dziwne, że wiele lat temu polsat stanał (zresztą jak TVN) na 8 serii i teraz od razu 10? Może TVN w końcu wyemituje 9. Szkoda, że nie pokolei, ale i tak się cieszę !

użytkownik usunięty
peter7377

skąd ta wiadomośc ?
bo ja nie moge znaleźc :)

No właśnie, bo w TeleTygodniu 9 września o tej porze lecą 'Miodowe Lata' :(

Kasia_30

Taka informacja znajduje się w dodatku telewizyjnym Dziennika Łódzkiego z 29 sierpnia. Zapowiedzi programowe na jesień.

peter7377

To zostaje nam poczekać te pare dni i się przekonać, bo jak widać różne informacje są :P

peter7377

na stronie biura reklamy tvn7 można znaleźć ramówkę na wrzesień i rzeczywiście od 16 września ER wraca na antenę o godzinie 17:30, kontynuacja odcinków przerwanych przed wakacjami czyli od serii 6
http://reklama.tvn.pl/6903,1503555,ramowka.html

dokładnie godzinę wcześniej o 16:30 na Polsacie będzie za to premiera 10 serii ER, pierwszy odcinek we wtorek 9 września a potem od poniedziałku do czwartku
http://www.polsatmedia.pl/polsat.html (na samym dole - ramówka)

pozostaje chyba tylko poszukać gdzieś 9 serii i zdążyć ją oglądnąć w tydzień :/

ocenił(a) serial na 10
grynew

Faktycznie 10 sezon "Ostrego dyżuru" będzie nadawany w polsacie ale nie od września a od października i oczywiście polsat jak zawsze kocha swoich widzów i puszcza o jeden sezon wyżej, omijając sezon 9, to nie pierwszy raz, dziękujemy polshit

chojrak

To ja już nie rozumiem, skąd wiesz, że będzie w paździeniku, jak w ramówce Polsatu jest, że będzie we wrześniu? Myślałam, że to już jest oficjalna informacja i strona ;/

ocenił(a) serial na 10
peter7377

Wystarczy wziąść pierwszą lepszą gazetę z programem na przyszły tydzień i nic tam takiego nie ma, a o tym, że ER będzie od października wyczytałem w gazecie Świat seriali.

chojrak

wierzyć 'jakiejśtam gazecie' czy oficjalnej stronie Polsatu?

odpowiedź jest chyba jasna, choć wszystko okaże się w dniu pierwszego odcinka

ocenił(a) serial na 10
grynew

A jednak "jakaś tam gazeta" po raz kolejny okazała się wiarygodna.

peter7377

dziwna sprawa, na oficjalnej stronie Polsatu w 'Program TV' nie ma Ostrego Dyżuru, natomiast jest on na telegazecie, czyli chyba jednak rzeczywiście dopiero o 16:30 się przekonamy czy będzie ER czy nie :D

ocenił(a) serial na 10
grynew

Ja też czytałam, w jakiejś gazecie, ze od 9 września na POLSACIE będzie emitowany 'Ostry Dyżur' Natomiast w gazetach a akutalnym programem nic o tym nie pisze. 'Miodowe lata' były emitowane przez całe wakacje, wiec może nastąpiła pomyłka w druku. Oby!

ocenił(a) serial na 10
qaziula

tak to prawda o dziwo nie ma nigdzie zapowiedzi ale w telegazecie w telewizorze na stronie 342 pisze ze zaczynaja emisje 10 sezonu o godzinie 16:30
od wtorku 9 września.

ocenił(a) serial na 10
NATIOREIRO

To wszystko się dowiemy jutro. Oby jednak to była prawda :)

qaziula

no ja mam nadzieje bo właśnie jestem po błyskawicznym oglądnięciu 9 serii w kilka dni więc od razu chciałbym 10 :D

grynew

ugh... a jednak Miodowe lata lecą :/
Oby w październiku był Ostry Dyżur!!!

a już miałam nadzieje...

użytkownik usunięty
Kasia_30

Też czekałam :( Będziemy czekać 10 lat nim puszczą nowe odcinki :/

Zasięgnąłem informacji od znajomej ze "Świata seriali" i oto co mi napisała w sprawie wznowienia "ER" :
"Z OSTRYM DYŻUREM sprawa wygląda tak: prawa do 9 sezonu ma TVN a do
10 POLSAT. Stąd takie zamieszanie. Mamy nadzieję, że kiedyś wreszcie zobaczysz serial w całości. TVN nie zdradza kiedy wyemituje
9. sezon. Daty emisji w POLSACIE nie potwierdzam - stacja stale
zmienia swoje plany, numer 18. w przeddzień wysłania do drukarni
musieliśmy przerobić, bo POLSAT zerzygnował z emisji 4 seriali
(przesunął emisję GOTOWYCH NA WSZYSTKO i OSTREGO DYŻURU).
To na razie tyle. Napisz gdzieś za tydzień, może coś się urodzi wmiędzyczasie :)"

W przyszlym tygodniu za to TVN7 rozpoczyna ponowną emisję ale od 6 sezonu, być może jak się rozpedzą to dojdą do 9. Jednym slowem niezłe zakrecenie z emisją tego serialu.

jakuza22

W sumie lepiej by było gdyby tvn7 teraz wyemitowało 6 serie i dojechali do 9 a wtedy Polsat by puscil 10.

Kasia_30

jednak nic dzisiaj nie było i to chyba jakiś błąd w telegazecie czy coś

ocenił(a) serial na 10
Kasia_30

Przecież TVN "nie lubi" się z Polsatem więc raczej nie ma co liczyć na emisję 9. sezonu wcześniej niż 10.
A 9. seria jest taka ciekawa, tylko niestety nie ma nigdzie napisów do niej i trzeba w oryginale oglądać. :)

ocenił(a) serial na 10
iksja

no, żeby tak nie było, ze na POLSACIE o 16:30 10 seria, a na TVN7 o tej samej godzinie 9 seria ;)
Grunt, że będzie emitowane. I byle by szybko, bo człowiek już się niecierpliwi.

ocenił(a) serial na 10
qaziula

jakuza22 - dzięki za info.

Niech powwtarzają od 6. Najlepiej bowiem, gdy gra stara ekipa ;)))

qaziula

nie ma sprawy. W przyszlym tygodniu ponownie zasiegne informacji w sprawie "ER" wiec dam znać. pozdrawiam

jakuza22

I co z tym Ostrym Dyżurem? :) Codziennie sprawdzam program i nic nie ma :(

ocenił(a) serial na 10
kecef

Serial emitowany jest od poniedziałku do piątku na TVN 7 o godzinie 17:35. Powtórki zaś o 11:05.

qaziula

O tym, ze na tvn7 leci ostry dyzor to ja doskonale wiem. Sa to powtorki. Wszystkie te odcinki od serii 1 do 8 widzialam juz po 10 razy i znam je na pamiec.

Pytalam o 10 serie, kogos kto wspominal o niej.

Wlasnie w telemagazynie tez nic nie widze :(

kecef

Ostry dyzur... z rozpedu i choroby zle napisalam :)

ocenił(a) serial na 10
peter7377

A z tego co mi wiadomo ktoś napisał maila do Polsatu i odpisali mu że ma być 10 sezon w Polsacie od poniedziałku 13 października więc zostaje nam tylko czekać. A o tym że ER jest na tvn7 to każdy już dawno wie i że od 15 października będzie 7 sezon ER na tvn7 pewnie tez już wiedzą ludzie.

ocenił(a) serial na 10
NATIOREIRO

No, ja nie wiedziałam. Oby został emitowany, bo głupio się ogląda z taką przerwą w sezonach :P

ocenił(a) serial na 10
qaziula

byleby nie w tych samych godzinach :/
......................................

NATIOREIRO

Nie nastawiałabym się na 10 serie, bo w programie internetowym (telemagazyn) nie ma ostrego dyżuru na polsacie (13.10)