Czeeeść ;) Wpadłam na pomysł aby pod paroma względami zrobić ranking naszych
kłamczuch- Arii, Emily, Spencer i Hanny. Chciałabym żeby dotyczyło to waszych opinii na
chwilę obecną, czyli koniec pierwszej części trzeciego sezonu.
Sama też może oddam swoje głosy
Wygląd ( czyli twarz )
1. Chyba nadal Aria, ale ostatnio stała się taka trochę grubsza na twarzy. Zauważyliście?
Wydaje mi się, że to przez nową f fryzurę.
2. Emily.
3. Hanna choć te dwie są u mnie obie na 2 miejscu
4. Spencer
Figura:
1. Bezapelacyjnie SPENCER. GEEEENIAAALNAA FIGURA!!
2. Emily. Ostatnio trochę przytyła, ale i tak ją uwielbiam<3
3. Hanna
4. Aria Zdecydowanie zasługuje według mnie na czwarte miejsce, jest niska i głównie
nie lubię jej nóg.
Włosy:
1. Emily ♥ kocham długie włosy , także onaaa,
2. Teraz Spencer, wcześniej byłaby to pewnie Aria , niestety
3. Aria
4. Hanna. To co zrobili z jej włosami, to porażka :(
Styl
1. ARIAA, ARIAAA, ARIAAA!! Kocham takie "indywidualne" style, które mają w sobie coś
zaskakującego, ciekawego i niezwykle stylowego.
2. Spencer
3. Emily
4. I niestety Hanna, która w tym sezonie wypada niezwykle blado.
Charakter
1. Spencer chociaż wahałam się po między Hanną. Uwielbiam, je obie, Spencer za
genialny charakter, silny i mocny, cięty żart i to jak bardzo angażuje się w sprawę "A"
2. Hanna Poczucie humoru zdecydowanie wygrywa. Chyba jak większość, uwielbiam jej
teksty
3. Aria też jest ciekawa, lubię ją głownie w zestawieniu z Hanną, albo ze Spencer ( team
Sparia ;D ;D )
4. Emily . Szczerze powiedziawszy nie lubię jej, za charakter, nie przepadam za takimi
słabymi jednostkami. Małym minusem jest też sama aktorka, za którą nie przepadam i
moim zdaniem źle odgrywa swoją rolę.
Oczywiście moja opinia, nie musi zgadzać się z Waszą, także zachęcam do wyrażenia
własnej opini. ;D
Wygląd
1. Hanna. W trzecim sezonie bardzo wyładniała. Pewnie dlatego, że bardzo schudła i ma teraz taką szczupła twarz i fajny, mały nosek.
2. Emily. Ma urodę Indianki, jak ktoś lubi takie "ciemne" dziewczyny to na pewno jej uroda się podoba.
3. Aria. W pierwszym sezonie to ona wydawała mi się najładniejsza, ale teraz trochę za bardzo jej twarz przytyła.
4. Spencer. Dla mnie ma zbyt "chłodną" urodę, zbyt wystające kości policzkowe i wszystko zbyt wyraziste. Mi się taki rodzaj urody nie podoba.
Figura:
1. Emily. Ma kobiece kształty, ani za chuda, ani za gruba.
2. Hanna. W trzecim sezonie wyszczuplała i wyglądała świetnie. Oby tylko nie przesadziła.
3. Aria. Przy koleżankach wygląda gorzej, gdyż jest przy niska i troszkę grubsza. Ale jak jest bez nich tez ma bardzo fajną figurę.
4. Spencer - za bardzo koścista, za chuda.
Włosy:
1. Aria. Ładnie się jej kręcą czasami.
2. Emily. Ma takie ładne, lśniące włosy.
3. Hanna. Podoba mi się, jak jej skrócili włosy.
4. Spencer. Takie zwykłe.
Styl
1. Hanna. Zawsze potrafi dobrać ładne sukienki. Właściwie chyba żadnej wpadki u niej nie widziałam.
2. Spencer. Ubiera się bardzo elegancko, ale stosownie do wieku.
3. Aria. Ma najlepsze jak i najgorsze ubrania. Czasami są wspaniałe, a czasami taka wiocha..
4. Emily. Zbyt sportowy styl jak dla mnie.
Charakter
1. Aria. Najbardziej ją lubię, jest taka miła, słodka i "pocieszna".
2. Hanna. Właściwie nie wiem czy zasługuje na drugie miejsce, ale nie ma nikogo lepszego. Czasem bardzo denerwująca.
3. Spencer. W trzecim sezonie zyskała w moich oczach. W dwóch poprzednich strasznie mnie denerwowała.
4. Emily. W trzecim sezonie okropnie straciła w moich oczach. Potrafiła tylko marudzić i użalać się nad sobą. Odwróciła się od najlepszych przyjaciółek, z którymi wiąże ją przecież wielka tajemnica, dla jakiejś dziewczyny, która na początku nawet jej nie lubiła.
Wygląd:
1. Aria. Ma coś w tym swoim wyglądzie pomimo tego, że jest mega niska, ale jest naprawdę hipnotzująca.
2. Emily. Bardzo kobieca, ta karnacja, włosy, wszystko naprawdę piękne.
3. Hann.
4. Spence.
Figura
1. Hanna. Wyszczuplała, a do tego potrafi ją super podkreślic.
2. Spence. Bardzo wyszczuplała. Nie dałam jej na pierwsze, bo niestety zbyt bardzo jak dla mnie.
3. Em.
4. Aria.
Włosy
1. Aria. Troszeczkę gorzej po ścięciu.
2. Hanna. 1 i 2 sezon była by zdecydowanie na pierwszym. Teraz.... Gorzej.
3. Em. Długie włosy... Może po prostu odrzuca mnie to, że sama takich nielubię.
4. Spener.
Styl
1. Hanna. Ze wszystkiego zrobi coś seksowngo ;)
2. Aria.
3. Spncer.
4. Em. Nudno po prostu jest z nią...
Charakter
1. Aria. Ostatnio troszkę wkurza, ale zawsze ją lubiłam.
2. Hanna.
3. Spence. Mam wrażenie, że ona tym wszystkim najbardziej żyje.
4. Em. Chciałabym, a boje się. Irytująca ;/
Wygląd:
1. Aria. Oczy, brwi, ogólnie jestem zakochana w jej buzi.
2. Hanna. Ma taką śliczną, delikatną buzię.
3. Emily. Oryginalna uroda, ciemna karnacja. Przegrywa z poprzedniczkami, ale nadal bardzo ładna.
4. Spencer. Jej uroda w ogóle do mnie nie przemawia.
Figura:
1. Aria. Malutka, drobniutka, urocza. Znów wygrywa ze wszystkimi.
2. Hanna. Zgadzam się z poprzedniczką, że wyszczuplała teraz i wygląda genialnie.
3. Spencer. Szczupła, delikatna.
4. Emily. Może jakoś źle patrzę, ale dla mnie mało kobieca.
Włosy:
1. Emily. Długie, czarne, idealne po prostu.
2. Aria. Kocham ciemne włosy, jej na dodatek ślicznie się układają. Chociaż wolałam ją w dłuższych.
3. Hanna. Uroczą ma tę fryzurkę, pomimo dlugosci.
4. Spencer. Bez szału, takie zwyczajne.
Styl:
1. Aria. Fakt, zdarzały się wpadki, ale generalnie zachwyca mnie swoim wyglądem.
2. Hanna. Zawsze wygląda ślicznie i kobieco.
3. Spencer. Odrobine zbyt elegancka, ale i tak wygrywa z :
4. Emily, która nie ma żadnego wyrazistego stylu, a taki nijaki.
Charakter:
1. Aria. Podoba mi się to, że w porównaniu z resztą dziewczyn potrafi rozmawiać na trudne tematy, jest zaradna i po prostu urocza.
2. Hanna. Czasem trochę głupiutka, ale przesłodka. Nie da się jej nie lubić. Jest taka prawdziwa.
3. Spencer. W poprzednich sezonach jej postać lubiłam chyba najmniej. W aktualnym zyskała u mnie dużo. Jest odważna.
4. Emily. Mało wyrazista postać. Irytująca.
Wygląd:
1. Emily! Jest przepiękna.
2.Aria-Na samym początku to ona najbardziej mi sie podobała.
3.Spencer
4.Hanna
Figura:
1.Spencer
2.Emily
3.Hanna
4.Aria
Włosy:
1.Emily- czarne,długie ,gęste-Marzenie!
2.Aria
3.Spencer
4.Hanna
Styl:
1.Spencer
2.Aria
3.Hanna
4.Emily
Charakter :
1.Spencer
2.Hanna
3.Aria( Kiedyś byłaby na 1 miejscu.ale jakos zaczeła mnie drażnić
4.Emily
Wygląd
1.Emily- śliczna, nie typowa, ma coś w sobie co przyciąga
2.Spencer- e pierwszym sezonie nigdy bym tak nie powiedziała ale teraz jakoś tak wyładniała
3. Hanna
4.Aria
Figura
1. Spencer- rzecz jasna
2. Hanna- choć nie jest zachwycająca
3. Emily- jest zgrabna ale jakby bez talii
4. Aria - nie proporcjonalna
Włosy
1. Emily- śliczne, długie, gęste
2. Spencer- po prostu ładne
3. Aria
4. Hanna- w ostatnim sezonie te krótkie włosy takie niewiadomo co
Styl
1. Spencer
2. Hanna
3.Aria
4. Emily
Charakter
1. Spencer- silny charakter a do tego jej inteligencja
2.Aria
3. Emily
4. Hanna
Ta ocena jest tylko na postawie serialu :)
Wygląd
1. Emily.
2. Spencer.
3. Hanna.
4. Aria. (ma twarz jak lalka)
Figura
1. Spencer - bezapelacyjnie, wysoka, szczupła, po prostu boska.
2. Hanna.
3. Emily.
4. Aria.
Włosy
1. Emily - piękne, długie, gęste, mocne.
2. Spencer - uwielbiam fryzury Spencer, różne warkocze, koki itp.
3. Aria - wcześniej miała piękne włosy, a teraz są ok.
4. Hanna - nie lubię koloru blond, w dodatku w tym sezonie wygląda jakby miała odrosty.
Styl
1. Spencer - prosty, dojrzały, przemyślany.
2. Aria - wyróżniający się, przykuwający uwagę.
3. Hanna - czasem stroje są przekombinowane.
4. Emily - nie zbyt przepadam za takim sportowym stylem.
Charakter
1. Spencer - inteligentna, silna, odważna, cięty dowcip.
2. Hanna - troszeczkę głupiutka, ale potrafi być inteligentna. No i uwielbiam jej żarty :)
3. Emily - w tym sezonie stała się bardziej niezależna, już mnie tak nie drażni jak kiedyś.
4. Aria - na początku znalazłaby się na drugim miejscu, ale ostatnio zaczęła mnie ostro irytować.
Wygląd
1. Hanna
2. Spencer.
3. Emily.
4. Aria.
Figura
1. Hanna - idealnie zachowane proporcje,
2. Aria.- niska,zgrabna- model kompaktowy
3. Spencer - walking dead zawitało Rosewood. Żywy (jeszcze) przykład głodu w Etiopii .
4. Emily - bez komentarza
Włosy
1. Hanna- długie blond falowane włosy,
2. Spencer- ładnie upietę włosy,
3. Emily- długie,gęste włosy.
4. Aria- bez komentarza.
Styl
1. Hanna - idealnie dopasowane dodatki, gustowne sukienki baby-doll,
2. Spencer- dojrzały, precyzyjnie gustowny, mało krzykliwy,.
3. Aria- wyróżniająca się z tłumu, wyrażające swoją indywidualność.
4. Emily - typowy styl le' luzak.
Charakter
1. Spencer - niebywale inteligentna, mistrz ciętych ripost, odważna i dążąca do celu- perfekcjonistka.
2. Hanna - wrażliwa, z wielkim sercem, wierna i oddana bliskim, komiczna w aspekcie naiwności,
3. Aria- empatyczna, wybaczająca, sympatyczna,
4. Emily- niezdecydowana, bojaźliwa, naiwna.
Wygląd
1.Emily - taka pociągająca ( jestem chłopakiem więc)
2. Aria - była na 1 ale spadło troszeczke teraz za " pyzata" twarz ale nadal ładna
3. Hanna- poprostu ładna dziewczyna
4. Spencer- za ostre rysy tearzy moim zdaniem
Figura
1.Emily- wysoka kobiece kształty
2. Hanna - taka normalna poprostu
3.Aria - niska, można powiedziec filigramowa czasami mi sie takie podobają
4.Spencer- za chuda
Włosy
1. Emily- oczywiście
2.Hanna- nie przepadam za blondykami, ale nowa fryzura z niewiadomych mi powodów poprostu mi sie podoba
3. Aria- kiedyś miała lepsze fryzury
4. Spencer- znowu ostatnia ale jej włosy są tylko normalne
Styl
1.Aria- zajebisty ( zwłaszcza jak w jednym odcinkó miała różową bejsbolówke i bandanke
2. Emily- luzny sportowy lubie takie
3.Spencer
4.Hanna- troche za słodki
Charakter
1.Aria- od pierwszego sezonu przypadł mi do gustu
2. Spencer- silna, odważna
3. Hanna- zajebioza poprostu i jej poczucie humoru mega
4. Emily- no niestety ale naiwna troche ale przy tym jaka słodka
wyglad
1 Aria mi sie podoba jej bużka
2 Emily zdecydowanie
3 spencer i Hanna raz wygląda dobrze raz gorzej to zalezy
4 Hanna i Spencer podobnie jak w pod.3
Włosy
1 Emily tez takie chce są sliczne i wgl
2 Hanna fajna ta jej nowa fryzurka
3Spencer
4Aria
Figura
1Spencer
2 Aria moze troche mala ale jest ok tez jestem niska mam nadzieje ze jeszcze urosne
3 Emily troche taka puszysta ale jest git uwielbiam ja
4Hanna tak troche dziwna ta jej figurka
Styl
1Emily taki sportowy ona do szkoły nie chodzi w szpilkach taka wygodnisia i jest fajnie bo zawsze dobrze wygląda
2Hanna modnisia nie zawsze jej to wychodzi ale fajnie fajnie dobiera ubrania
3Aria dzinie rroche ten plecak w szkole jest najgorszy
4 Spencer te jej podkolanówki i ta spodniczka nie podoba mi sie to za bardzo choc czasem ma fajny styl
Charakter
1 Spencer zdecydowanie najlepiej myśli i wgl najlepsza uczennica
2 Emily taka spokojna opanowana cicha mozna by dodac odosobnienie mnie ale takie osoby wlasnie maja najciezej wiec sie nie dziwie ze tyle krytyki na jej temat i wgl
3Aria i Hanna nie ma nic dodac nic ujac
Ja póki co za bardzo rozpisywać się nie będę, powiem tylko, że nie wiem jak można uważać figurę Spencer za idealną. OK, wiem że każdy ma inny gust, ale dla mnie Spencer jest za chuda + nie ma ani piersi, ani tyłka, ot taka wysoka deska. No, ale jak kto woli... ;/
Również bardzo się zdziwiłem opiniami ale każdy ma swój własny gust. Moim zdaniem Spencer to walking dead, które zawitało Rosewood. Żywy (jeszcze) przykład głodu w Etiopii . Choć wielkim plusem jest jej uroda, brązowe szkliste oczy i ładna karnacja.;)
Wygląd (twarz)
1.Emily - podoba mi się ten typ urody
2.Aria - w 3 sezonie troszkę przytyła stąd 2 miejsce
3.Hanna - co prawda uważam, że lepiej jej w krótkich włosach, ale nie podobają mi się brunetki
4.Spencer - zbyt ostre rysy twarzy i "wyniosła"? uroda (choć i tak wyładniała od 1szego sezonu)
Figura:
1.Emily - idealna figura, wszystko na swoim miejscu
2. Hanna
3.Aria - za niska
4.Spencer - zbyt wychudzona, żadnych kształtów
Włosy:
1.Aria - szczególnie w 1 sezonie
2.Emily
3.Spencer
4.Hanna - nie lubię blond włosów
Styl
1.Spencer - zdecydowanie, elegancja, ale w umiarze
2.Hanna - słodki styl, za którym nie przepadam, ale jej pasuje. I ma świetne dodatki
3.Emily - taki luźny, sportowy styl
4.Aria - ma najwięcej modowych wpadek ze wszystkich dziewczyn, niektóre jej stroje to istna porażka
Charakter
1.Aria - taka pozytywna postać, zawsze pomoże, bardzo podobają mi się jej relacje ze Spencer
2.Hanna - kocham jej poczucie humoru
3.Spencer - od początku nie przypadła mi do gustu, choć ostatnio coraz bardziej ją lubie
4. Emily - nudna, bezosobowa, straaaaszna
+ nie rozumiem jak ktoś mógł napisać, że Emily jest trochę puszysta : o Ciekawe z której strony
AD+ Dla mnie wszystkie dziewczyny są szczupłe. Nie znalazłem u nich żadnych dodatkowych kilogramów nadwagi.;)
Bardzo przypadł mi do gustu Sparia ;) Świetnie się ze sobą współgrają.
coś nie pasuje każdy pisze jak chce to jego wybór co nie ??? moim zdaniem Em nie ma idealnej figury sory nie jest puszysta ale ma takie dziwne kształty co mi sie niezbyt podoba :D
"Emily TROCHE TAKA PUSZYSTA ale jest git uwielbiam ja " "Em nie ma idealnej figury sory NIE JEST PUSZYSTA ale ma takie dziwne kształty co mi sie niezbyt podoba" Czyli jak, jest troche puszysta, ale nie jest puszysta? :o Nie mowie, ze nie pasuje mi Twoj wybor, to subiektywne glosowanie, po prostu nie rozumiem jak ktos mogl napisac, ze JAKAKOLWIEK główna bohaterka z PLL jest puszysta.
strasznie się kłócisz Em jest moim zdaniem strasznie ładna a figure zostawmy już :Pprzepraszam ona nie jest puszysta zabrakło mi odpowiedniego slowa w słowniku sorry :D
Nie kłócę, dziwię się tylko, ale jak już nie sądzisz, że jest puszysta to okej. xd
ha ha nie wiedziałam jakiego słowa uzyc i tyle no fakt puszysci to nie ta beczka :pEm jest swietna
Nie jest puszysta, ale jest taka... duża xD Nie drobniutka, jak Spencer, ale taka.. "baba" trochę xD
w 3 sezonie przytyła, ale w 1 miała figurę najładniejszą ze wszystkich dziewczyn, idealną
wygląd:
1. Aria, chociaż jej buzia wyglądała korzystniej przy długich włosach.
2. Hanna.
3. Emily.
4. Spencer.
figura:
1. powiedziałabym, że Ali, no ale chyba nie można. dla mnie ona jest strasznie sexi, i jej sylwetka bije na głowy wszystkie 4 pozostałe. jeśli nie Ali, to Emily.
2. Spencer. nie przepadam za wieszakami, no ale nóg jej można pozazdrościć, ma też ładne proporcje.
3. Hanna.
4. Aria.
włosy:
1. Emily. piękne, długie, falowane, gęste.
2. byłaby Aria, ale że ja ścieli, to Spencer.
3. Hanna.
4. i Aria, obecna fryzura ujmuje jej urody :c.
styl:
1. oh, oh. tu sporo wahania, no ale niech będzie Hanna. prawie zawsze wygląda dobrze, pamiętam zwłaszcza taką śliczna skórzaną ramoneskę. ma trochę za dziewczęcy/słodki styl jak na mój gust, no ale i tak prezentuje się najlepiej, moim zdaniem.
2. Aria. czasem wygląda przepięknie, a czasem troszeczke dziwnie, i z przesadą. świetnie wspominam jej stroje z 1 sezonu.
3. Spencer.
4. Emily, nijako.
charakter:
1. Hanna. jest cudowna, przesłodka, ostatnio odważniejsza i bardziej zdeterminowana.
2. Spencer, ma najwięcej rozumu.
3. Aria, chociaż ostatnio mnie wkurza.
4. Emily, ale może to dlatego, że gra aktorska tej dziewczyny jest do bólu sztuczna, i nie idzie się przez to przekonać do żadnego jej słowa ani wymuszanych minek.
Wygląd:
1. Emily – egzotyczna piękność
2. Aria ( w 3. sezonie wygląda trochę gorzej; strasznie podobają mi się takie wyraziste brwi)
3. Hanna – ma taką sympatyczną twarz i ładne oczy
4. Spencer – najbrzydsza z czwórki, chociaż ma w sobie coś intrygującego
Figura:
1. Emily – ładne, kobiece kształty
2. Spencer
3. Hanna
4. Aria
Włosy:
1. Emily – długie, ciemne i proste, idealne
2. Hanna – ładnie jej i w krótkich (nabrała charakteru), i w długich
3. Aria – byłaby oczko wyżej, ale przed ścięciem włosów
4. Spencer – zwyczajne, ale podobają mi się jej uczesania
Styl:
1. Hanna – dużo kolorów (to lubię), ładne sukienki, ale często za mocny makijaż
2. Emily – trochę zbyt sportowy, ale najnormalniejszy
3. Spencer – za poważny, nie podobają mi się jej stroje „uczennicy” z podkolanówkami oraz bluzki w dziwne wzory
4. Aria – zdecydowanie przekombinowany. Jaka normalna uczennica chodzi do szkoły TAK ubrana? Nie, ona nie jest nawet ubrana tylko przebrana. Śmieszy mnie, gdy jest z Ezrą w jego mieszkaniu, on w dresach, o ona wyszykowana jak na bankiet u prezydenta.
Charakter – tu ciężko mi wybrać dwa pierwsze miejsca, ale:
1. Spencer – wyrazista postać; plus za inteligencję i determinację, minus za to, że nie wie kiedy odpuścić i wrzucić na luz, czasami też za bardzo się rządzi
2. Hanna – troskliwa, z poczuciem humoru, idealna przyjaciółka, chociaż głupiutka
3. Aria – miła… i to chyba wszystko, niczym szczególnym się nie wyróżnia.
4. Emily – taka… ciapa, nie potrafię tego inaczej określić. Czasem mam ochotę mocno nią potrząsnąć, żeby wzięła się w garść. Ma pecha, scenarzyści musieli zrobić z niej denerwującą osobę, bo gdyby miała super charakter, to z takim wyglądem byłaby zbyt idealna, a tak równowaga została zachowana.
wygląd:
1. Spencer: wyrazista, niebanalna uroda
2. Aria: cudowne brwi i usta
3. Hanna: troszkę zbyt "pyzata"
4. Emily: w ogóle nie trafia do mnie jej uroda
figura:
1. Spencer: wysoka, zgrabna, delikatna
2. Hanna: gdyby nie ramiona i twarz byłaby idealna
3. Aria: malutka, drobniutka
4. Emily: choć pozornie ma wszystko na swoim miejscu, wydaje się być jakby męska
włosy:
1. Aria: wspaniałe lśniące, grube loki
2. Spencer: genialne upięcia
3. Emily: bardzo naturalne i zdrowe
4. Hanna: całkiem przeciętne
styl:
1. Spencer: genialnie klasyczny, wyrafinowany, a jednak prosty, przepiękny, a z umiarem, ciekawie, a nie dziwacznie, kobieco, a nie krzykliwie. IDEALNIE.
2. Aria: bardzo oryginalnie, z pazurem, ciekawie. Czasem zdarzają jej się wpadki, czasem jest wszystkiego za dużo, czasem niektóre rzeczy zwyczajnie nie pasują ani do siebie, ani do niej, aczkolwiek niektórymi stylizacjami wygrywa wszystko.
3. Hanna: generalnie za wiele tu cukru, plastiku, falbanek i golizny, choć niekiedy Hanna wygląda cudownie.
4. Emily: standardowo nijako i nieciekawie.
charakter:
1. Spencer: idealnie wyważony romantyzm i racjonalność, idealne proporcje sarkazmu i dobroci, inteligencji i szaleństwa, dystansu i oddania, idealne poczucie humoru, idealny zestaw cech charakteru. Czy wspominałam, że Spence to mój ideał :333
2. Hanna: czasem bywa niesamowicie zabawna i bystra.
3. Aria: bo ktoś musi być przed Em, której nie trawię. Aaa, i za początki z Ezrą.
4. Emily: jak wyżej.
Spencer sie zazwyczaj obleśnie obiera. Czasem wygląda jakby miala 50. Te golfiki, bereciki itd. Niby taka moda ale paskudnie jej.
Już jej nie odbierajmy urodziwości. Spencer jest przepiękną kobietą z gustownym stylem, tylko że jest niebywale szczupła (na jej ciele powinno się uczyć osteologii) jest to jedynie mały mankamentem w jej aparycji;)
No niestety jej nie lubię, jest za pewna siebie i zbyt pochopnie ludzi osądza ale to tylko moja opinia ;)
Z tym osądzanie ludzi bez żadnej podstawy też mnie ostatnio irytuję. Choć i tak cenie sobie u niej tę pewność siebie i dociekanie się prawdy;)
Pomijając, że zastanawia mnie istota tego typu tematów to fascynujące jest jak od 'Spencer się obleśnie ubiera' doszliście do 'cenię dociekanie prawdy' - w 4 postach!
W końcu wygląd a charakter to dwie zupełnie różne sprawy (chociaż w PLL dla mnie nie ma aż tak dużych rozbieżności w tym).
Fakt, styliści Spence czasem przesadzają i zwyczajnie wygląda to źle. Ale ma dobrze dobrany styl do charakteru, gdyby nie te wpadki, byłoby świetnie - szczególnie że jest zwykle b. dobrze dobrany do figury, która prosta nie jest ; )
Wygląd
1. Emily - przepiękna dziewczyna.
2. Hanna
3. Aria
4. Spencer
Figura:
1. Emily
2. Aria
3. Hanna
4. Spencer
Włosy:
1. Znowu Emily... xD
2. Hanna
3. Aria - gdyby nie ścięła swoich cudnych włosów to byłaby na drugim.
4. Spencer - nic do nich nie mam, ale podobają mi się najmniej.
Styl
1. Aria - uwielbiam jej stroje i kombinacje (z paroma wyjątkami)
2. Hanna - ostatnio ma ładne sukienki, ogólnie podoba mi się jej styl.
3. Emily - luźny, w porządku.
4. Spencer - zbyt sztywny i elegancki. Zaraz wyjdzie że mam do niej jakieś uprzedzenie xD
Charakter
1. Hanna - uwielbiam ją i tyle. Ma poczucie humoru, jest wrażliwa.
2. Spencer - za jej cięte riposty, odwagę. Choć były takie momenty w której denerwowało mnie jej zachowanie i nastawienie do pewnych osób.
3. Emily - w pewnym sensie mamy podobne cechy, nie potrafiłabym jej nie lubić.
4. AriA - jak mnie denerwuje ta dziewucha, szczególnie od 3 sezonu. Ostatnimi czasy zrobiła się straszną egoistką, myślącą tylko o swoim związku. Nie pamiętam kiedy ostatni raz wysłuchała przyjaciółki do końca nie zmieniając tematu na swojego ciapowatego Ezrę.
Wygląd - twarz.
1. Emily - nie lubię jej postaci, ale jest naprawdę śliczna, podoba mi się taka uroda.
2. Hanna - ładna dziewczyna, bardzo sympatyczna, zwłaszcza jak się uśmiechnie. :D
3. Aria - wolałam ją w poprzednim sezonie, ale nadal mi się podoba, ma bardzo ładne oczy.
4. Spencer - mimo że ma taką chłodną urodę, to jest w jej twarzy coś, co przyciąga wzrok, jest interesująca. ale 'piękną' bym jej nie nazwała, ma zupełnie inny typ urody.
Figura.
1. Hanna - idealna, mimo że chyba jej przybyło trochę kg w tym sezonie. :D ale jest bardzo zgrabna i kobieca.
2. Emily - szczupła, zgrabna.
3. Aria - niska, a mimo to zgrabna i proporcjonalna. :D
4. Spencer - za chuuuuda.
Włosy.
1. Aria - ale przed ścięciem. piękne, długie, gęste, ciemne włosy... cudne miała. :)
2. Emily - przepiękne i zadbane. :) drugie miejsce zamiennie z Arią. :D
3. Spencer - fajny kolor, długość, ładnie się falują, zwyczajnie ładne. :)
4. Hanna - przed ścięciem wyglądały duzo, dużo lepiej, teraz okropnie, jakby ich było dużo mniej. a miała takie fajne blond fale. :(
Styl.
1. Aria - oryginalna, widać ją z daleka i mimo że czasami wygląda tandetnie, to zawsze ubiera to, co jej się podoba, nie podporządkowuje się modzie.
2. Spencer - skromność i prostota, niewymuszona elegancja, i like it. :)
3. Hanna - w tym sezonie czasami bardzo ją krzywdzili ciuchami, ale ogólnie wygląda dobrze w kreacjach eleganckich, kobiecych; a także w bardziej dziewczęcych. strój przemyślany od góry do dołu. ;)
4. Emily - zwykła dziewczyna z sąsiedztwa, biegnąca na trening...
Charakter.
1. Spencer - ambitna, perfekcjonistka, zdeterminowana do osiągnięcia celu, bystra, nie poddaje się przy pierwszej przeszkodzie. może i łatwo osądza ludzi, ale przynajmniej COŚ ROBI w związku z całą sprawą.
2. Hanna - poczucie humoru, dystans, jest bardzo wierna i często pokazuje dużą odwagę i zaangażowanie w ochronę bliskich.
3. Aria - ciepła, sympatyczna, wrażliwa, stara się wszystkim pomóc.
4. Emily - naiwna, nieogarnięta, niezdecydowana, nie cierpię tych cech u niej. za wolno kojarzy, reaguje, łączy fakty, namyśla się godzinami...
Wygląd
1. Emily - Uwielbiam taki typ urody, wręcz jej zazdroszcze. ; D
2. Aria - Specyficzna uroda, mi sie bardzo podoba.
3. Hanna - Śliczna, ale teraz przez ścięcie włosów wygląda dużo gorzej, wyprzedza Spencer tylko dzięki temu że ma słabość do jasnych blond włosów.
4. Spencer - Przeciętna
Figura :
1. Emily - Ładne proporcje, wysoka.
2. Aria - Malutka, ale moim zdaniem takie małe, filigranowe kobietki są urocze.
3. Spencer - Troche wychudzona, ale nie rzuca sie to bardzo w oczy.
4. Hanna - Jak dla mnie odrobine toporna, najgrubsza ze wszystkich, ale wciąż ładna figura.
Włosy
1. Emily ! - Włosy marzenie !
2. Aria - Zwłaszcza jak miała długie czarne, gęste, zawsze świetnie ułożone, no cudo.
3. Hanna - Miała śliczne włosy kiedy były długie, teraz strasznie straciły w moich oczach, 3 miejsce tylko z racji tego że pamiętam jakie kiedyś były długie, piękne, falowane.
4. Spencer - Ładne włosy, ale nic specjalnego.
Styl :
1. Aria - Zwłaszcza z 1 i 2 sezonu kiedy to nosiła ciemniejsze barwy.
2. Spencer - Zawsze z klasą, kobieco.
3. Hanna - Czasami moim zdaniem za słodko, za bardzo przesadzone, nie zawsze trafia do mnie jej styll.
4. Emily - Czasami łądnie sie ubierze, ale zazwyczaj to po prostu wygląda jakby narzuciła co bądź.
Charakter
1. Spencer - Bystra, inteligenta, z głową na karku, cięty dowcip, nieugięta.
2. Aria - Dba o wszystkich, artystyczna dusza, indywidualistka, urocza, kochana.
3. Hanna - Zabawna, jednak czasem głupiutka i irytująca.
4. Emily - Naiwna, przestraszona.. po prostu bez komentarza.
Wygląd - Twarz
1. Aria - śliczna jest, ma cudowne oczy i brwi!
2. Emily - taka nietypowa, piękny odcień skóry, wgl jest bardzo dziewczęca.
3. Spencer - Jest bardzo wyrazista, ostre rysy twarzy, ale pomimo tego potrafi być bardzo dziewczęca.
4. Hanna - nic specjalnego, przeciętna twarz.
Figura :
1. Aria - bardzo proporcjonalna i pomimo wzrostu wcale nie jest zaokrąglona ( mam tyle samo cm i jestem niewiele grubsza, a wyglądam jak spaślak :) ... tak więc zdecydowanie na plusik)
2. Emily - wysoka i chyba wysportowana, ma bardzo ładną sylwetkę.
3. Hanna - jest jakby najgrubsza, nie twierdzę, że gruba... jednak tak nieapetycznie okrągła.
4. Spencer - zdecydowanie za szczupła.
Włosy
1. Emily - Włosy ma akurat przepiękne, zazdroszczę!
2. Aria - Zdecydowanie długie, czarne są dla niej korzystniejsze. Drugie miejsce za 1 i 2 sezon.
3. Hanna - Kocham jej blond i o dziwo podoba mi się i w krótkich, i w długich. Jednak muszę przyznać, że długie fale dodawały jej uroku, natomiast krótkie są seksowniejsze!
4. Spencer - Ładne ma włosy, jednak jakieś takie... oklapnięte.
Styl :
1. Aria - Zdecydowanie moja faworytka, lubi indywidualność i nie biega za modą. Choć nie zawsze jej stroje mi się podobają to muszę przyznać, że gust to ma świetny.
2. Spencer - Bardzo kobieco i z klasą, wyraziście!
3. Hanna - Niekiedy zbyt cukierkowa, jednak nadal ładnie.
4. Emily - Taki zwykły styl, jakby wkładała to co ma pod ręką.
Charakter
1. Aria - Bo uwielbiam literaturę i sztukę tak jak ja, a dodatkowo fotografuję (czyli dokładnie jak ja). Tak trochę indywidualista, mająca swój świat.
1. Spencer - Bystra, inteligenta i przebiegła. Zdecydowanie mój nr. 1 Chciałbym mieć taka przyjaciółkę.
3. Hanna - Czasem mnie cholernie irytuje, potrafi być mega naiwna i głupia, jednak jej szczerość, odwaga i poczucie humoru przebijają wszystko!
4. Emily - Nudna jest i tyle, a do tego strachliwa, myśli tylko o sobie i ciągle powtarza, że nie potrzebuje niczyjej pomocy. Nikogo nie słucha, bo sama wie najlepiej, a później wraca z podkulonym ogonkiem.
Wygląd ( czyli twarz )
1. HANNA.
2. EMILY.
3. ARIA.
4. SPENCER.
Figura:
1. SPENCER, bo jest chuda. A wszystko co chude jest mega przepiękne.
2. EMILY,
3. HANNA.
4. ARIA, bo jest niska, a lubię wysokie dziewczyny i wysokich facetów.
Włosy:
1. EMILY.
2. HANNA. (Hahha, chyba jako jedyna tutaj kocham Hannę w krótkich włosach)
3. ARIA. (Też wolę ją w krótkich)
4. SPENCER.
Styl:
1. ARIA.
2. HANNA.
3. SPENCER.
4. EMILY.
Charakter:
1. HANNA.
2. ARIA.
3. SPENCER.
4. EMILY.
Wygląd:
1.Aria- ma ładna buzie, oczy i idealny mały nosek.
2.Emily - Zastanawiałam się która umieścić na 2 miejscu.Wygrała jednak indiańska uroda, która jest wręcz urzekająca
3.Hanna- ładna ma buzie, chociaż jest za bardzo do Alison.Była nawet o tym mowa w pierwszych odcinkach 1 sezonu.
4.Spencer- może i ma coś w sobie,ale jej uroda do mnie nie przemawia.
Figura:
1.Emily-drobna dziewyczyna,ale nie za chuda.
2Spencer
3..Aria
4.Hannah
Włosy:
1.Hanna- złotowłosa ex aequo z Arią, ma ł
2.
2.emily
Wygląd:
1.Aria- ma ładna buzie, oczy i idealny mały nosek.
2.Emily - Zastanawiałam się która umieścić na 3 miejscu.Wygrała jednak indiańska uroda, która jest wręcz urzekająca
3.Hanna- ładna ma buzie, chociaż jest za bardzo do Alison.Była nawet o tym mowa w pierwszych odcinkach 1 sezonu.
4.Spencer- może i ma coś w sobie,ale jej uroda do mnie nie przemawia.
Figura:
1.Emily-drobna dziewyczyna,ale nie za chuda.
2Spencer
3..Aria
4.Hannah
Włosy:
1.Hanna- złotowłosa ex aequo z Arią, ma ładne falowane włosy.
2.Emily- ma włosy trochę podobne do włosów Arii
3.Spencer
Styl:
1.Aria-stylowe sukienki, bluzki i styl.Chociaż ostatnio ubiera się dość obciachowo.
2.Hanna
3.Spencer
4.Emily
Charakter:
1.Spencer- opanowana,zaradna, inteligentna.
2.Emily -niby cicha i nijaka potrafi się przeciwstawić.wbrew pozorom to bardzo silna osoba.Szczególnie to widać po śmierci May.
3.Hanna-słodka i może trochę głupiutka, ale potrafi tupnąć nogą gdy chodzi o życie kogoś bliskiego.
4.Aria- nie lubię jej.Na początku mnie fascynowała,ale potem wydawała mi się taka nijaka.Jej jedyny problem to Ezrą.Z czasem stało się o nudne.
Wygląd ( czyli twarz )
1. Emily. Podoba mi się jej uroda!
2. Hanna. Jedynie co mi się nie podoba w niej to te oczy. Takie strasznie podkrążone
3. Aria. Ma strasznie gęste brwi.
4. Spencer. Za chuda. I ten nos...
Figura:
1. Tyudno było mi wybrać, bo każda ma jakieś "-", jednak na 1 miejscu postawię Spencer. Minus to, to, że w ogóle nie ma biustu
2. Aria. Gdyby nie je wzrost byłaby na pierszym, ale jednak postawię ją na 2.
3. Hanna. Nie podoba mi się jak chodzi w luźnych ciuchach.
4. Emily. Według mnie ma trochę chłopięcą figurę.
Włosy:
1. Aria w 1 i 2 sezonie.
2. Emily.
3. Aria.
4. Hanna.
Styl
1. Aria. W każdym odcinku zaskakuję mnie coraz bardziej. Jej styl futurystyczny pomieszany z vintage. Boskie :)
2. Hanna. Plus za jej niezwykłe dopasowanie. Nawet w odcinku "Single Fright Female"
3. Spencer. Jej styl jest wszykowny, lecz czasem jej nie do twarzy.
4. Emily!! masakra!
Charakter
1. Spencer zdecydowanie! Uwielbiam ją za jej zaangażowanie i ciążką pracę, oraz za oddanie i troskę o dziewczyny!
2. Hanna. Za jej zabawne tekstu w najmniej oczekiwanym momencie. "Jest ślepa, nie może nas usłyszeć"
3. Aria. Czasem strasznie mnie wkurza! To jest duży "-"
4. Emily . Nie lubię tej bohaterki za jej słabość. A zwłaszcza za to, że trudno do niej przemówić. Strasznie mnie wkurzyła w sprawie Paige.
Jednak uwielbiam ją w scenie, kiedy walczyła z Nate'em (Lyndonem)
Wygląd:
1. Emily, jest prześliczną, egzotyczną mieszanką.
2. Aria, ostatnio jakby trochę przygasła. Kiedyś miała taki urokliwy błysk w oku, a teraz światełko jakby zgasło :(
3. Spencer, piękne oczy, smukła twarz, podkreślone kości policzkowe. Generalnie bardzo ładna dziewczyna, mimo że na początku nie byłam przekonana.
4. Hanna, absolutnie nie mój typ urody. Osobiście uważam, że między pozostałymi dziewczynami a nią jest gigantyczna przepaść.
Figura:
1. Emily, jak czytam, że jest pulchna to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Dziewczyna nie jest ani za niska, ani za wysoka, figura modelki!
2. Aria, gdyby nie to że osobiście dodałabym jej kilka centymetrów to byłaby na 1-szym ;)
3. Hanna, ot nic specjalnego. Normalna figurka bez żadnych ochów i achów ;)
4. Spencer, zdecydowanie za chuda. Brak biustu i wcięcia w talii :/
Włosy:
1. Aria, Aria i jeszcze raz Aria. Chętnie bym jej je wyszczotkowała ;P
2. Emily, piękne, długie, zadbane i kolor też boski.
3. Spencer, trochę rzadkie, ale przynajmniej długie :)
4. Hanna, nie lubię blondynek ;P
Styl
1. Aria, chyba mimo wszystko. Ostatnio trochę się pogorszył, ale na tle innych dziewczyn i tak pozostaje najlepsza ;)
2. Spencer, elegancko, wyszukanie i nawet wybaczam jej kilka modowych wpadek ;)
3. Hanna, tu wypada całkiem ok. Dużo dodatków idealnie współgrających z resztą na plus :)
4. Emily, za prosto, mało dziewczęco. No może poza kilkoma wieczorowymi sukienkami, które zwaliły mnie z nóg, ale to wciąż za mało i nie wiele ma wspólnego z jej stylem na codzień.
Charakter:
1. Spencer, zadziorna, nie da sobie w przysłowiową kaszę dmuchać ;)
2. Aria, kiedyś moja ulubienica, ale to co z nią ostatnio zrobili scenarzyści, woła o pomstwę do nieba! Zero własnego zdania, a jej świat kręci się w okół tego ... nudziarza! Wciąż jednak pozostaje sentyment, stąd miejsce 2 ;)
3. Emily, cicha, spokojna, ale nie drażni mnie to jak co po niektórych ;)
4. Hanna, nie wytrzymałabym w jej towarzystwie godziny! Czasem poraża głupotą, jest irytująca ... no nie mój typ człowieka absolutnie! I nic na to nie poradzę ...