PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835082}

Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

The Lord of the Rings: The Rings of Power
2022 -
5,6 44 tys. ocen
5,6 10 1 43661
5,6 25 krytyków
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum serialu Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

Tak jak w w temacie. Skąd Sauron wziął się na tratwie z kilkoma ludzmi? Gdzie sie podziewał przez ten cały czas po pokonaniu Morgotha? Coś wiadomo na ten temat?

użytkownik usunięty
Barricade18

Tej historii sam Tolkien nie zna.

ocenił(a) serial na 6

W sumie w drugim sezonie bedzie pokazana historia Saurona, wiec moze tam pokaza i wytlumacza :)

ocenił(a) serial na 2
Barricade18

Ależ ty jesteś śmieszny. Nie "wytłumaczą" lecz wymyślą. Wytłumaczyć, to można coś realnego - np. jak się pszczoły rozmnażają. A tu dostaniesz jakąś bzdurą historyjkę nie trzymającą się kupy.

ocenił(a) serial na 6
GunMeat

Śmieszne to jest ta jedynka co ja dałeś. Żaden film nie zasługuje na taka ocenę, ale co ja tam wiem.

ocenił(a) serial na 2
Barricade18

Są nawet filmy dla których 1/10 to za dużo, głuptasku.

ocenił(a) serial na 10
Barricade18

Ty z zakonserwowanym tolkienistą chcesz polemizować? Nie przemówisz takim.

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

Wiem. Nie warto z takimi nawet dyskutowac. Wszystko wiedzą lepiej...

ocenił(a) serial na 2
Barricade18

Dobra, to chwytaj "wytłumaczenie": Sauron kupił sobie miesięczny rejs statkiem po oceanie w biurze podróży "Legolas", by odpocząć od problemów Śródziemia.

GunMeat

Za takie tłumaczenie to pucowali by amazonowi co bezos by wskazał. Bo takie giga korpo nie może wydać przecież kaki. Trzeba piać z zachwytu i nie można niczego krytykować. Bo to wbrew lemingowemu kodeksowi połykacza konsumpcyjnemu. 1.Korpo ma zawsze racje! 2.Jeśli nie ma - patrz punkt 1.

ocenił(a) serial na 4
Barricade18

Żeby Galadriela mogła na niego wpaść, innego wytłumaczenia nie ma, według kanonu powinien być u elfów jako Annatar a nie egzystować z jakimiś "imigrantami" na tratwie meduzy.

ocenił(a) serial na 6
Pallando

True. I nie kilka dni a kilkaset lat powinien siedziec z Kelebrimborem....