PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=237859}
3,6 3,7 tys. ocen
3,6 10 1 3702
Śmiertelna wyliczanka
powrót do forum filmu Śmiertelna wyliczanka

Czemu tutaj (na stronie tego filmu na Filmwebie) w zakładce "obsada" ktoś dał na pierwszą pozycję tą aktorkę, która występowała w tym filmie kilka sekund, w koncówce filmu? Mówię o tej Danielli Monet, kim ona w ogóle jest? (ona grała Sarę). A np. ten jegomość, który grał Simona jest dużo niżej w obsadzie tutaj. Zawsze na pierwsze pozycje obsady daje się głównych aktorów danego filmu, a nie tych, którzy występowali kilka sekund.

A jeśli chodzi film, muszę przyznać, że sceny śmierci były wymyślne, to dobrze, plus dla filmu. W tym filmie nie ma nudy - to ważne.

SPOJLERY
Jakim sposobem odtwarzacz zmieścił się w ustach martwej laski?

Jest też kilka innych pytań (raczej bez odpowiedzi): Kim była laska na koniu? Jakim cudem Simon przeżył uderzenie narzędziem w głowę? Jego "zwłoki" znikają, a laska tego nawet nie zauważa? W ostatniej scenie czemu głowa Simona wydała blaszany dźwięk? (Wtedy gdy klepnął się po głowie). Brzmiało jakby był robotem.

Ale ogólnie film dobrze się ogląda.

ocenił(a) film na 4
Belem

Nie mam pojęcia. Zawsze powinni być najważniejsi aktorzy na 1 miejscu . Tak po za tym dawno oglądałem śmiertelną wyliczankę. Przyszedłem tutaj żeby tylko przeczytać komentarze