PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=667811}

Święta czwórca

Svatá čtveřice
2012
6,2 4,5 tys. ocen
6,2 10 1 4514
5,0 3 krytyków
Święta czwórca
powrót do forum filmu Święta czwórca

dobre

ocenił(a) film na 6

kino,,jakoś nie wyobrażam sobie tego filmu w polskiej wersji.............

ocenił(a) film na 8
Reznik

Chciałbym,żeby Polacy coś takiego nakręcili,ale nie wierzę w to całkowicie.Zamiast zrobić coś trochę bardziej pikantnego i choć odrobinę kontrowersyjnego to u nas wolą kręcić mdłe komedie romantyczne.

ocenił(a) film na 6
Znawca kina

dokładnie !!! kogo by obsadzili ??? żeby na golasa latać i się o siebie obcierać ??? nasze aktorzyny to celebryci a nie aktorzy...........

ocenił(a) film na 7
Reznik

U nas niestety nie ma dystansu. Sex, to tylko po bożemu i wiecznie wojny, bohaterstwo, honor i patriotyzm i łzy. Czyli wszystko musi być jak w Klanie...

ocenił(a) film na 7
pozman

no cóż, Polska to kraj katoliczków. na golasa katoliczkom za bardzo nie wypada, bo do tego raju nie pójdą... w Polsce trzeba być skromnym i latać do kościółka systematycznie

ocenił(a) film na 3
JAKnieZpolski

Nikt ci nie zabrania latać na golasa i się obmacywać. Znajdź podobnie myslacych i będzie OK.
Twoje ocenianie innych trąci jakimis kompleksami.
kazdy żyje tak jak chce.

ocenił(a) film na 7
gurowski

po tym co piszesz to nie chce mi się wierzyć że żyjesz jak chcesz - jak to piszesz w ostatnim zdaniu, że każdy... ha ha rozumy widzę pozjadałeś że wiesz jak każdy żyje.

ocenił(a) film na 3
JAKnieZpolski

Nie jestem skromny, nie chodze do kosciółka i nie latam na golasa. rozumów tez nie pozjadałem, Jak widzisz należę do jeszcze jednej kategorii, niż te dwie wskazane przez ciebie. Jak równiez widzisz, w przeciwieństwie do ciebie nie szufladkuje ludzi.

ocenił(a) film na 7
gurowski

Jak zazwyczaj bywa na forach Filmwebu, zamiast dyskusji o FILMIE od razu osobiste wynaturzenia. Mówmy o filmie, ok?

JAKnieZpolski

moment, a co w tym złego że ktoś lata do kościoła ? ile lat żyję , tyle do niego "latam" i jakoś korona mi z głowy nie spadła. Poza tym to faktycznie wyczyn ruszyć tyłek raz w tygodniu i iść do kościoła ojoj spalam się do cna ;)

ocenił(a) film na 7
Reznik

no ja niestety też nie. PISF dałby kasę na taką produkcję? byłoby zaraz larum, że świętą rodzinę się niszczy, z góry można przewidzieć reakcje...

ocenił(a) film na 6
Reznik

http://www.filmweb.pl/film/Swing-2012-629780