PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=785700}

Świat w ogniu

Angel Has Fallen
2019
6,4 19 tys. ocen
6,4 10 1 19031
4,6 14 krytyków
Świat w ogniu
powrót do forum filmu Świat w ogniu

Pierwszy raz umieszczam opinie na temat jakiekolwiek filmu, ale jestem zmuszony.

Ludzie.. większego gniotu, chyba w życiu nie widziałem ... szkoda pieniędzy i czasu...
0 Fabuły, 0 czegokolwiek straciłem tylko czas, dobrze że dziś środa, bo naprawdę bym się wk...ił że wydałem na to 50 PLN.
Totalnie odcięte kupony z poprzednich dwóch części

maximus1983_filmweb

Tak podejrzewałem, ale bałem się odezwać... :d

tegesno

Nie słuchaj trolla. Oczywiście nie jest to wybitne kino akcji, ale też nie jest dno i 5 metrów mułu. Dla mnie na plus - sceny nie są żywcem wycięte z innych akcyjniaków, a tego obawiałem się i niezła rola "wybuchowego" Nicka Nolte. A na minus- mała rola Freemana i brak Radhy Mithell, którą zastępuje inna aktorka. Wiesz dobrze, jak oceniam, ale spokojnie tą 5 daję.
A troll, jak ten nazywa gniotem i daje 1, to ciekawe ile dałby filmom np. z wieprzem Stevenem, czy ostatniemu z JCVD "We die young", bo przez nie to nawet ciężko przebrnąć...

pawelk1504

nie wiem @pawelk1504, ale z historii Butlera widzę jaka drogą podąża. Niestety na pewno nie drogą kariery aktorskiej, a szuflady. Spoko ze na końcu jest kasa, ale oczekiwałem po początkach jego kariery, czegoś innego. Stąd moje zainteresowanie filmem, którego z wiadomych powodów pewnie nie zobaczę... Bardziej chodziło mi tu o potwierdzenie tego, co napisałem wcześniej ;]

tegesno

Nie wiem o jaką drogę aktorską Butlera Ci chodzi, ale uważam, że w poprzednich 2 filmach "Skok stulecia" i "Ocean ognia" zagrał dobrze. A w "Świat w ogniu" czego można było od niego wymagać? Tego samego twardego Banninga co w 2 poprzednich częściach i takiego zagrał.
Martwić się będzie można dopiero, gdy spadnie na psy, jak inni - wspomniany przeze mnie wcześniej JCVD, wieprz Steven S. czy B.Willis. Uważam, że przed Butlerem jeszcze daleka droga do brania co popadnie...

pawelk1504

niestety tylko w filmach akcji....

maximus1983_filmweb

Wyrazy wspolczucia.

maximus1983_filmweb

Dzieki, juz sam opis duzo mowi na ten temat.

maximus1983_filmweb

Oglądałem ten film i muszę powiedzieć, że bardzo dobrze się ogląda.Zaskakujące efekty (zwłaszcza atak dronów). Dwie godziny emocji i adrenaliny. Byłem z żoną , która fanem takich nawalanek nie jest, a wyszła z kina po wrażeniem efektów i całego filmu. Jeśli ktoś pisze,że stracił kase itp. to powinien najpierw poczytać na co idzie i nie pisać potem głupot , że film cienki. Goŕąco polecam. Dobra rozrywka , trzymająca w napięciu.