PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559254}

Żyje się tylko raz

Zindagi Na Milegi Dobara
2011
7,5 855  ocen
7,5 10 1 855
Żyje się tylko raz
powrót do forum filmu Żyje się tylko raz

Wspaniały film. Naprawdę zaskoczenie. Szczerze mówiąc siadając przed ekranem nie spodziewałem się filmu wysokich lotów ale okazało się,że bardzo się pomyliłem. Wyraziste postaci, wielomymiarowe, oryginalne przygody i cała atmosfera tworzą obraz, który ogląda się jednym tchem. Nawet raz nie spoglądając na zegarek. Nie ma tu nic co można by oskarżyć jako "typowe bollywood". Do obejrzenia koniecznie

ocenił(a) film na 9
dancewithme_2

na prawdę świetne kino, niekomercyjne, niekonwencjonalne, świetne sytuacje na zmianę łączące i różniące bohaterów :) Popieram, miłe zaskoczenie :)

ocenił(a) film na 9
yoszka13

Super film:) od dzisiaj jeden z moich ulubionych wśród produkcji Bollywood.

ocenił(a) film na 9
dancewithme_2

Również jestem tym filmem absolutnie oczarowana! Jakoś tak aż mi dobrze na sercu po obejrzeniu. Plus absolutnie zachwycające zdjęcia! Zdjcia są po prostu fenomenalne!

ocenił(a) film na 10
dancewithme_2

Świetny film. Muzyka, zdjęcia, scenariusz, aktorzy... nawet jakbym chciała, nie umiałabym się do niczego przyczepić. A zazwyczaj umiem znaleźć pewne niedociągnięcia. A tu zapewne nie daję rady, bo film kompletnie mnie oczarował. Z czystym sercem daję 10/10 i do ulubionych. Dlaczego? Bo do tej pory to dla mnie drugi film, który nie dość, że wykonawczo doskonały, to ponadto po drugim i trzecim seansie wzbudza nadal silne, i pozytywne, emocje. Gorąco polecam każdemu, zwłaszcza tym, którzy czują pewien niedosyt w życiu, niedosyt szczęścia, spełnienia... Bo akurat może się okazać, że nie ma na co czekać, czasem trzeba się "poderwać", i żyć, zacząć żyć, tak naprawdę, bo masz je tylko jedno, a drugi raz go nie przeżyjesz :)