1408

2007
6,8 275 tys. ocen
6,8 10 1 274600
6,5 31   krytyków
1408
powrót do forum filmu 1408

ocenił(a) film na 3

niestety strasznie denny, chociaż zaczyna się całkiem obiecującą, ale po pewnym czasie już ciężko patrzeć na te bzdury, twórcy TROCHĘ popłynęli

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 8
ryniu13

Denny? Na pewno ten film ogladales ;P?

ocenił(a) film na 7
ryniu13

mam wątpliwości czy oglądałeś ten film :P, moim zdaniem na początku jest nudno a dopiero potem film rozkręca się i bardzo dobrze się na niego patrzy :P. Nie komentuj filmów, wyjdź na dwór na karuzele albo coś

ocenił(a) film na 6
fastgtr34

nie był denny, ale też nie wspaniały
moim zdaniem był przeciętny 6/10

ocenił(a) film na 8
ryniu13

film zaczyna sie swietnie, jest tajemniczy, lecz jak wspomniales twory za mocno poplyneli..

ocenił(a) film na 8
ryniu13

2/10... chyba za ostro mimo wszystko. Taka ocenę wystawia się filmom, od których gorsze są już tylko reklamy.

ocenił(a) film na 7
ryniu13

Ja dałem mu 7/10, bo jak dla mnie był 'dobry'. Faktycznie dobrze się rozpoczynał i na początku świetnie go tam wszystko straszyło. Szczególnie ta kolesiówka z młotkiem i koleś w oknie w budynku na przeciwko. Twórcy jednak za bardzo (jak to określiliście) "popłynęli".

ocenił(a) film na 6
ryniu13

1408 to bardzo ciekawy film ale do pewnego momoentu, mianowicie jak samuel l. jackson opowiadał o tym pokoju oraz początek pobytu w nim był wciągający, niestety z każdą na stepną chwilą było coraz gorzej.

ocenił(a) film na 6
zarate

zaczynał się naprawdę nieźle, myślałam że będzie fajny horror, ale w pewnym momencie zaczął mnie po prostu nużyć. Jakby w połowie filmu twórcy sobie odpuścili. 6/10

ocenił(a) film na 4
xD_Meg_xD

Ten film moim zdaniem jest bardzo słaby, przeraźliwie nudny i prawie w ogóle nie straszny. Film zasługuje na 4/10. Naprawdę cieniutki film, wyjątkowo męczący. Zasługuje na 4/10 ;/

ocenił(a) film na 8
ryniu13

Twórcy zaczęli katować bohatera psychicznie do tego stopnia, że było to już zupełnie niepotrzebne i prowadziło donikąd.

Niemniej i tak uważam, że warto zobaczyć. :)