PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646045}

Adwokat

The Counselor
2013
5,2 40 tys. ocen
5,2 10 1 39699
4,7 46 krytyków
Adwokat
powrót do forum filmu Adwokat

widac ze na filmwebie masa trolli zaniza ocene, przez co tak pozno go zobaczylem. swietna historia
dialogi gra aktorska i muzyka! POLECAM!!!!

ocenił(a) film na 8
goraca_bulka

mozecie polecic jakies mocne dobre filmy wlasnie o tematyce wojny narkotykowej w meksyku? ale tam zlo jest...

użytkownik usunięty
goraca_bulka

Uwielbiam takie klimaty ale ten film mnie zawiódł na całej linii. A tak na niego czekałem (4/10)... Obejrzyj sobie Savages, Blow (pozycja obowiązkowa), Traffic. Luknij też Borderland (bardzo mocne kino). Jeśli interesuje Cię taka tematyka to zerknij również na dokument Kokainowi Kowboje. Nie możesz też ominąć serialu Breaking Bad (miażdży). Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8

braking bad popieraw w 100% ale to juz klasyk i kazdy kinomaniak powinien znac na pamiec:) traffic i blow oczywiscie widzialem. borderland chetnie obejrze. a co do adwokata polecam ci go obejrzec jescze raz z wieksza dawka optymizmu bo film jest genialny ten ciezki klimat, perfeckyjne dialogi calosc historii...nie rozumiem jak sie moze niepodobac ale sa gusta...

ocenił(a) film na 8

jak na moje te klimaty czyli pogranicza usa i mehiko i calej jatki ktora tam miejsce najlepiej oddaje jednak BB i wlasnie adwokat plus to troche inny temat ale polecam ci MIASTO BOGA

użytkownik usunięty
goraca_bulka

Miasto Boga oglądałem ;) Mi np z nowszych filmów o tej tematyce bardziej od Adwokata podobał się Savages.