PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=508047}

American Pie: Księga miłości

American Pie Presents: The Book of Love
2009
5,8 51 tys. ocen
5,8 10 1 50632
4,2 8 krytyków
American Pie: Księga miłości
powrót do forum filmu American Pie: Księga miłości

zdecydowanie najbardziej debilna ze wszystkich częsci.nie wiem kogo może smieszyc zapylanie stifflera(najbardziej dotychczas zjebanego)w dupe przez łosia.szkoda czasu,pieniędzy i nerwów.oczywiście kazdy ma swoje gusta i guściki co do tego filmu ale ja takim ludziom współczuję.ten film zaprzecza konwencij genewskiej

ocenił(a) film na 9
katakumby0

zdecydowanie najlepsza część ;] ja Tobie współczuje braku humoru, tyle ode mnie

blancik90

humor to po tym filmie można tylko stracic.gratuluje gustu _tyle ode mnie

ocenił(a) film na 1
katakumby0

blancik90 widze ze marny humor masz.malo ci brakuje do szczescia ta czesc to totalna klapa.gratuluje.podpisuje sie pod poprzednikiem

ocenił(a) film na 1
katakumby0

zgadzam sie z autorem tematu.. max 2 czy 3 smieszne sceny, a reszta jest po prostu zalosna.. tekty z stylu "choc na gore do dziewczyny pierwszy raz widzianej na oczy i odp "ok" mnie dobijaja.. kazda czesc jest coraz gorsza.. wiele brakuje do 1 i 2..

ocenił(a) film na 2
adix_1987

Dokładnie! Najgorsza część. Po 1 i 2 które były świetne, każda kolejna kontynuacja była o wiele gorsza od poprzedniej. Mam nadzieje, że to ostatnia część, bo nie chce sobie popsuć całkowicie opinii o american pie 1 i 2.

ocenił(a) film na 6
katakumby0

Lepiej bym tego nie ujął, z sentymentu do poprzednich części wytrzymałem i w sumie dochodziłem do wniosku, że może już wyrosłem z tego rodzaju humoru, ale to jednak nie to. Ten film jest po prostu tak cienki, że trudno znaleźć jakiekolwiek pozytywy. Scena z kanapką na samym początku obrzydliwa (już w tym miejscu miałem przerwać, ale niestety tego nie zrobiłem), akcja z łosiem żenada a Stifler rzeczywiście tragiczny. Strata czasu-tyle.

ocenił(a) film na 6
katakumby0

da się obejrzeć, ode mnie 7/10, jest wiele gorszych komedii tego typu, no i czego wy oczekujecie po gatunku komedia amerykańska, wiadomo, że wielkiego kina nie dostaniecie w tej dziedzinie(poza forrestem gumpem), jak się wam takie filmy nie podobają to nie oglądajcie.