zdecydowanie najbardziej debilna ze wszystkich częsci.nie wiem kogo może smieszyc zapylanie stifflera(najbardziej dotychczas zjebanego)w dupe przez łosia.szkoda czasu,pieniędzy i nerwów.oczywiście kazdy ma swoje gusta i guściki co do tego filmu ale ja takim ludziom współczuję.ten film zaprzecza konwencij genewskiej
blancik90 widze ze marny humor masz.malo ci brakuje do szczescia ta czesc to totalna klapa.gratuluje.podpisuje sie pod poprzednikiem
zgadzam sie z autorem tematu.. max 2 czy 3 smieszne sceny, a reszta jest po prostu zalosna.. tekty z stylu "choc na gore do dziewczyny pierwszy raz widzianej na oczy i odp "ok" mnie dobijaja.. kazda czesc jest coraz gorsza.. wiele brakuje do 1 i 2..
Dokładnie! Najgorsza część. Po 1 i 2 które były świetne, każda kolejna kontynuacja była o wiele gorsza od poprzedniej. Mam nadzieje, że to ostatnia część, bo nie chce sobie popsuć całkowicie opinii o american pie 1 i 2.
Lepiej bym tego nie ujął, z sentymentu do poprzednich części wytrzymałem i w sumie dochodziłem do wniosku, że może już wyrosłem z tego rodzaju humoru, ale to jednak nie to. Ten film jest po prostu tak cienki, że trudno znaleźć jakiekolwiek pozytywy. Scena z kanapką na samym początku obrzydliwa (już w tym miejscu miałem przerwać, ale niestety tego nie zrobiłem), akcja z łosiem żenada a Stifler rzeczywiście tragiczny. Strata czasu-tyle.