7,3 190 tys. ocen
7,3 10 1 190247
6,6 31   krytyków
Apocalypto
powrót do forum filmu Apocalypto

ocenił(a) film na 6

Spodziewalem sie naprawde czegos brutalnego i... rozczarowalem sie :/ Film przecietny, kilka motywow fajnych, kilka za to naprawde bzdurnych. Wg mnie nie warto isc na to do kina.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 10
idler

Hehe rozśmieszyłeś mnie w tym momencie cyt"Spodziewalem sie naprawde czegos brutalnego" buhaha ty się chyba spodziewałeś że w połowie filmu Predotor wyskoczy albo Fredy Kruger i wszystkich zmiotą...Wedłog mnie film był dość brutalny i poruszający.Dla mnie ten film to arcydzieło i kazdy powinien go zobaczyć.Więc niesłuchajcie Tego ziomka i zasówajcie do kin.Hehe jak ten film kolego Cie nie poruszył to zmień lepiej prace rzeznika na murarza...

ocenił(a) film na 3
gwiezdnyrybak

arcydzielo kiczu chyba. patetyczne przewidywalne i nudne do bolu. nie rozumiem co w tym filmie moze sie podobac. Niby odniesienia do wspolczesnosci, uniwersalnosc prawd? No ok, ale jakie to tandetne jest.

mkamola_2

Jeszcze nie byłam na filmie, ale zdziwił mnie Twój komentarz :/ Po co chodzic na filmy w których jest tylko nawalanie i odrywanie głów :/ Faktycznie, bardzo głebokie :/ Film to sztuka, a nie ring :P Pozdrawiam, pa

ocenił(a) film na 10
mkamola_2

mkamola żal mi Ciebie zero wrazliwości.widzialem jakie masz filmy w ulubionych i stwierdzam że to jest dopiero przewidywalny kicz...Prawdopodobnie pomyliłes filmy.Przez cały film myslałes że oglądasz Tarzana,ale tata Cie w domu uswiadomił że jest inaczej i z tąd twój cyniczny opis...