7,3 190 tys. ocen
7,3 10 1 190243
6,6 31   krytyków
Apocalypto
powrót do forum filmu Apocalypto

To naprawde bardzo dobry film,własnie przyszłam z seansu.Ludzie sie ciepali czemu duzo krwi,nawet w tv widziałam jak komentowali ze brutalne i ze nie powinni puszczac w kinach...przeciez tam tak było...własnie tak ucinali głowy,.to samo robili z ludzmi.Ten film zasługuje na mocną dziewiątke i takową mu dałam...Moim zdaniem było tyle krwi ile było potrzeba,nie było jej za duzo.Czytałam wiele o tymatych cywilizacjach...tego filmu nie dało sie nakręcic bez takich rzeczy...to chyba oczywiste:)

Kiedy zobaczyłam jak oni brali tych jeńców to moja pierwsza mysl brzmiała"to samo jak Auschwitz"...tak samo ludzie byli traktowani w Obozach,oddzielani od bliskich w brutalny sposób i mordowani...tylko cel był inny,i bronie.

Zastanawiam sie czemu jest tyle szumu o Apocalypto skoro w tym samym czasie w sumie wchodzi do kin Piła 3...i tu sie nie czepiaja o to ze nogi rece i inne konczyny beda rozwalana na ekranie...ehh tylko niech mi nie mowia,ze Piła 3 to horror i dlatego,a Apocalypto nie...ludzie krew to krew...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa