PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120749}

Auta

Cars
2006
7,2 139 tys. ocen
7,2 10 1 139182
7,1 49 krytyków
Auta
powrót do forum filmu Auta

Właśnie wróciłem z kina. Jest superrrrr. Naprawde warto iść do kina. Dwie godziny zabawy. polecam

Karusik

Ja też właśnei wróciłam i poprostu film jest rewelacyjny...Najlepszy film tego roku!!!! ZŁOMEK jest Boski:D Chyba pojde jeszcze raz na to do kina;) Gorąco polecam tym którzy jeszcze nie widzieli!!!

ocenił(a) film na 9
Karusik

Wczoraj też oglądałam. Moim zdaniem udany dubbling. Film bardzo fajny, gorąco polecam!

Pozdr.
Ini

ocenił(a) film na 3
ini_2

dla dzieci dobry, ale dorośli już chyba zbyt wiele filmów widzieli żeby taki ich zachwycił.

ocenił(a) film na 9
Karusik

byłam wczoraj z nastolatkiem w kinie i oboje bawiliśmy się nieźle ... bardzo fajna animacja i dużo śmiesznych dialogów - Złomek był rewelacyjny ... ale popieram, że nie jest to film dla bardzo małych dzieci, które mogą nie zrozumieć niektórych tekstów ...

Dianaaa

hmm a czy to jst wogoel film dla dzieci:P...pada w nim wiele erotycznych podtekstow:) co nei zmienia faktu ze jest swietny...i popieram ze dubbinf jest bardzo udany;)

ocenił(a) film na 9
keith_sign

ogólnie wszystkie tego typu filmy/bajki, które ostatnio sa produkowane raczej nie nadają się dla młodszej widowni ze względu na pewne teksty, insynuacje lub odniesienia w tłumaczeniu do aktualnej sytuacji politycznej ... nie mniej jednak dzieci chcą i beda chciały chodzic na nie do kina głównie dla efektów i coraz to ciekawszej animacji... ważne tylko, żeby rodzice potrafili wytłumaczyć im w przystępny sposób o co tak na prawde chodzi ...

ocenił(a) film na 10
Karusik

Prawdziwa rewelacja! Siedzialem do samego konca napisow... Nie uwazalem sie nigdy za osobe sentymentalna ale sie poplakalem... Piekny film, ma przeslanie, zmusza do refleksji - a jednoczesnie dostarcza niesamowitej zabawy. Koniecznie zobaczcie!

ocenił(a) film na 10
_domino

Ja idę jutro do kino na Auta. nie moge się doczekać. Po waszych wypowiedziach widzę, że to dobry film :)

efcek

Byłam z młodszą siostrą. Jakoś nieentujastycznie podchodziłam do tego filmu. Początek jest strasznie nudny że nawet małe dzieci usypiają. Ale gdzieś tak w połowie film się rozkręca i dialogi naprawdę smieszą a Złomek to wogóle wymiata. Jak dla mnie najlepszą sceną w tym filmie jest scena z traktorami. Film typowo dla dzieci ale uśmiać się mozna. Jak dla mnie to 6/10.

efcek

Byłam z młodszą siostrą. Jakoś nieentujastycznie podchodziłam do tego filmu. Początek jest strasznie nudny że nawet małe dzieci usypiają. Ale gdzieś tak w połowie film się rozkręca i dialogi naprawdę smieszą a Złomek to wogóle wymiata. Jak dla mnie najlepszą sceną w tym filmie jest scena z traktorami. Film typowo dla dzieci ale uśmiać się mozna. Jak dla mnie to 6/10.

Meredith

Hmm... czy taki typowo dla dzieci to nie wiem, było dosyć sporo dialogów, podtekstów i sytuacji, które dzieci moga nie zrozumieć ;) Ja mam już ponad dwudziestke na karku, film obejrzałem w kinie i mnie się podobał :P Polecam ;)