PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211557
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Wczoraj dostałam niebyt miłą wiadomość. Nie ma Lokiego! Co jest dziwne bo przecież miała być z nim jedna scena. Czy czasem Tom nie był w styczniu na dokrętkach? Niektórzy mówili, że może będą z nim nawet dwie sceny. A tu lipa. Jeszcze wczoraj miałam nadzieję, że koleżanka balex niezbyt dokładnie oglądała film :). Poszłam więc na zagraniczne forum. I wszędzie to samo. Ludzie dopytują czy go przeoczyli. W końcu dotarłam do tego wpisu:
"He was in that flashback trip out thing... It looked more like archive footage than anything new, but yes, I did see his face for a second or two, but that was it."

Super, więc mamy Lokiego przez 2 sekundy. W dodatku nie wygląda to na nowe nagranie. Ja rozumiem, że Loki nie jest bohaterem tej części, ale jedna scena miała być. Może to zbyt dużo, ale myślałam, że przynajmniej ludzie go zauważą.

Założyłam temat bo wiem, że sporo osób na niego czekało.

użytkownik usunięty
Belief

2 sekundy ma w filmie :P lipa

użytkownik usunięty
Belief

post 2

użytkownik usunięty
Belief

post 3

użytkownik usunięty
Belief

pojawiły się cóż za łaskawość

ocenił(a) film na 10
Belief

Ja tam go nie widziałem...

ocenił(a) film na 10
Belief

Ja tam go nie widziałem...

Belief

Pewnie będzie w edycji specjalnej na DvD.

ocenił(a) film na 8
wort801

Co masz na myśli? Marvel przecież nie wypuszcza wersji rozszerzonych.

Belief

Nigdy nie wiadomi możliwe że będzie rozszerzona lub w scenach usuniętych będzie ..

ocenił(a) film na 8
wort801

No właśnie tak mówią, że go wycięli.
"Maybe hes was cut from the film for runtime. Thors visions did seem a bit rushed."

"Maybe his scene was deleted. You know, more money to get when they sell Blurays with deleted scenes."

A pod tą się podpisuję :/
"I was so pissed when he didn't show up. I was hoping it would be the mid-credit scene... but no.. we basically got the same scene we got in the first Avengers-movie; teasing Thanos. When will Thanos actually DO anything? Or.. get a development? He's just... there."

Belief

Wiec na DvD powinien być .

ocenił(a) film na 8
wort801

Super :] Więc nie ma co kupować DVD. Na youtube wrzucą te sceny i po strawie.

Smutno mi :(.

Belief

E tam może film bez niego cie zainteresuje :)

ocenił(a) film na 8
wort801

Już stracił w moich oczach. Tyle czekałam. Myślałam, że chociaż jedną scenę dostanę przed 2017 :(. Pewnie film mnie znudzi.