Jak myślicie?
Po tym co się pojawiło w zwiastunie Natasha będzie z Bannerem. Jak na to zareaguje Hawkeye?
1. Będzie złym i zamierza się za to zemścić-przyłączy się do Starka w civil war.
2. Zaginie jak Hulk.
3. Dokładki szaormy na uspokojenie. ;)
4.Przejdzie depresję/zawód/załamanie nerwowe i zginie.
5. To samo co w 4 ale wskrzesi się i będzie złym w Infinity War.
6. Zemści się i spowoduje żeby Banner zniknął... To ciekawe! Trzeba tą propozycję dodać co się stanie z Hulkiem.
7.Założy Nowych Avengers.
8. Zmieni alibi i wygląd i będzie jako służacy dl Furego a tylko on by tylko o tym wiedział(Fury).
9.Będzie miał dość jak Iron Man i będzie outsiderem.
10.ZABIJE NATASHĘ... O NIE... K....
11.Jakoś się z tym pogodzi i będzie miał kogoś innego.
12.Będzie rywalem Hulka.
13.Zostanie Terrorystą... A nie to było. Ale niech będzie.
14. Będzie emo.
15.Zabije kogoś innego.
16.Będzie chciał zabić Bannera ale Quicksilver go uratuje ale przez to zginie.
17.Coś innego-dajcie propozycję.
Tym razem można dawać 3 głosy bo stawka jest większa.
no to hmmm
17
a) będzie w Civil War ale po konflikcie odejdzie jednak Fury go przekona żeby pomógł im w walce z Thanosem.
b) będzie wykonywał jakąś misję dla Nicka. I będzie chwilowo nieobecny
nad literką b napisałem to samo co ty :P w punkcie 8 jak coś wpadnie mi lepszego do głowy to dam ci odpowiedz.
dzięki mój jest trochę chaotyczny przyznaje ale twój o wiele lepszy ja nie umiem się zdecydować wiesz mi że wcisnął bym jeszcze
Ja coraz częściej chcę zrobić nowego gifa ale ten który dam za chwilę będzie ultimate!
Ja myślę że Clint nie zniesie tego że Natasza wybrała Bannera i w akcie zazdrości czy załamania zemści się na Wdowie będąc w Teamie Starka,oczywiście zakładając że Natasza wybierze team Rodgersa