PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211608
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Falcon

ocenił(a) film na 5

Wie ktoś jaką role ma odegrać Falcon? Bo nie ma go w żadnym zwiastunie pokazanym

Zartanxxx

Pewnie pojawi się epizodycznie. J
Tak nawiasem mówiąc Falcon to jedna 10 postaci na których czekam w filmie.

LordVader345

Moze kapitan zadzwoni do niego i poprosi by pomogl jemu i jego przyjaciolom w walce z ultronem lub przyleci tylko dlatego ze znalazl cos o buckiem zimowym zolnierzu i chce mu to przekazac pozdrawiam

marvelfan_filmweb

Ta druga opcja jest bardzej prawdopodobna ponieważ na zwiastunie falcona nie widać podczas finałowej bitwy ( przy okazji dołączy do ekipy kapitana podczas Civil war )

ocenił(a) film na 8
kolo_103

też jestem za tym że poda nowe wieści o Bucky'm i będzie już zajawka do CW.

alex_29_filmweb

Ciekawe kto bedzie wrogiem ameryki w civil war czy tylko baron zemo czy moze ktos wiecej. Myslicie ze steve w tej czesci umrze? Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 8
marvelfan_filmweb

ogólem w Civil War, Kapitan będzie walczył z Iron Manem, są spekulacje że zginie bo tak jest w komiksie, lecz z drugiej strony Evans jak i Downey mają kontrakt na IW, więc jeszcze wszystko sie moze zmienic ;)

alex_29_filmweb

No właśnie a premiera dopiero za rok

alex_29_filmweb

A wiesz moze o co sie pokloca i jakie beda tego skutki pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
marvelfan_filmweb

z opisu na filmwebie :
"Ustawa zmuszająca superbohaterów do rejestracji i ujawnienia ich tożsamości doprowadza do konfliktu pomiędzy zwolennikami a przeciwnikami nowego prawa. "
Iron Man- Tony ma być zwolennikiem tego aby osobowość superbohaterow była znana, Capitan- ma byc przeciwko.

w kwietniu ruszają zdjęcia, i wszystko z czasem będzie sie wyjasniac :)

Zartanxxx

Też jestem tego ciekawy :) według mnie też powinien walczyć przynajmniej w finałowej bitwie.

ocenił(a) film na 9
Zartanxxx

Może będzie tylko postac ktora gra Falcona przez chwilę i tyle pewnie tylko