PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211581
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

h t t p : / / h a t a k . p l / a r t y k u l y / c o - z l e g o - d z i e j e - s i e-w-m a r v e l u

(usuncie spacje)

Jeśli taki koniec ma nadejść to będzie za kilka ładnych lat, ale to co się wyprawia w Disneyu jest
naprawdę niepokojące. Tak bardzo niepokojące że aż strach myśleć co oni zrobią ze Star Wars. A
jeśli Whedon rzeczywiście ma odejść, to niech WB/FOX/SONY zacierają rączki.

użytkownik usunięty
Bartonson12

Mam nadzieję, że koniec nie nadejdzie. Z Disneyem jest coś nie tak. To co robią ze SW już jest straszne. Chodzi mi o serial ,,Star Wars: Rebels".
Ale wracając do Marvela
Jeśli po premierze AoU wszędzie będą zabawki/książki/zestawy Lego z Avengersami, to dziękuję, ale ja w to nie wchodzę.

ocenił(a) film na 6

Rebels chociaż tworzy gość który stworzył genialne animacje.( Young Justice i Spectacular Spider-Man ). Gorsze jest kasowanie wszystkich gier i ogólnie wywalenie EU. Jeśli Whedon ma odejść to widze go najbardziej w DC, ale że Warner odrzucił swego czasu jego scenariusz do Wonder Woman, wątpliwy jest jego pobyt tam. FOX ma Singera i niestety jego się trzyma najbardziej, a Sony + Whedon...poważnie, ktoś takiego połączenia chce?

użytkownik usunięty
Bartonson12

Tyle dobrego z Rebels. Wywalić mogli jedynie to co dzieje się po 6 części. Jednak wywarli wszystko czego nie jesteś wstanie wybaczyć.
Whedon u DC może spróbować znów. FOX go nie weźmie bo jak napisałeś mają Singera. Sony... Nieeee on tam nie pasuje. To dwa różne światy.

ocenił(a) film na 6

Najbardziej też licze na DC. Wtedy Whedon nie nakręcił Avengersów, i nie było na niego hype'u. Prędzej czy później i tak by Disney opuścił bo na pewno chciałby spróbować czegoś nowego.