PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 211 tys. ocen
7,2 10 1 211271
6,1 61 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Hulk vs Ironman

ocenił(a) film na 7

Podobno Ultron potrafi kontrolować umysły i manipulować wspomnieniami, to pewnie namiesza
Bannerowi w bani i stąd ta walka.

ocenił(a) film na 7
Labret

Ja bym się bardziej skłaniał do tego, że to sprawka Scarlet Witch.

Doback

moja teoria jest taka ze hulk zostanie zahipnotyzowany przez berło lokiego no i po tym zacznie mu odpieralac, a w trailerze było pokazane jak chyba wdowa próbuje go ogarnąć

ocenił(a) film na 7
przemo3333

Mogliby dać jakąś scenę walki Hulka z Ultronem, gdzie Hulk będzie miał z nim problemy, Lokiego przeciągnął jak szmatę i po jabłkach. W trailerze Ultron jest mniej więcej wielkości Hulka i ma te swoje cybernetyczne sztuczki, wiec może być ciekawie o ile taka scena będzie miała miejsce.

ocenił(a) film na 8
przemo3333

Widzę że mamy dużo teorii :)

Doback

Właśnie było gdzieś napisane w necie czytałem że Scarlet witch namiesza Hulkowi w głowie że będzie widziała Lewiatana przez sobą że niby żyje

ocenił(a) film na 6
Labret

A mnie jedno zastanawia... Skoro jednym uderzeniem Hulk obezwładnił lewiatana w 1 części, to czy logicznie rzecz biorąc, tutaj z Iron manem nie powinien mieć o wiele łatwiej? Taka tylko mała refleksja:)

użytkownik usunięty
Luukasz

Nie

ocenił(a) film na 6

Dlaczego tak myślisz?

użytkownik usunięty
Luukasz

Bo Hulk wtedy chciał uratować przyjaciół, a teraz jest po prostu wpie*rzony bo ktoś mu umysł kontroluje. Poza tym zbroja Starka Hulkbuster (oznacza Pogromca Hulka) jest specjalnie stworzona żeby "powstrzymać" Hulka. To tyle ;)

ocenił(a) film na 6

Ok, dzięki:)

Labret

Ultron to bardziej kontroluję maszyny

użytkownik usunięty
scorpion6

Ale Hulk jest (czasami) nieopanowany, a jego mózg zamienia się w fistaszka na którego wylało się jakieś serum na nadpobudliwość. ;-)

Hulkbuster jaki może nosić numer? MARK...

użytkownik usunięty
hulk_filmaniak

Nie nosi numeru marki to po prostu hulkbuster.