Tak,po najlepszym dotychczas filmie Marvela (Zimowy Żołnierz) dostali Civil War który mam nadzieję że przebije poprzednika no i Czas Ultrona co może być ciężkie chociaż z drugiej stronie jeden film że im wyszedł nie oznacza że wyjdą im następne. Nie ukrywam że z całej 3 fazy największe nadzieję pokładam właśnie w Civil War który mam nadzieję bracia Russo poprowadzą po profesorksu,jeśli by im wyszło wtedy mogli by się brać na IW bo według mnie trzeba zaczekać na Capa 3,Whedon zrezygnował a szkoda bo Czas Ultrona zapewne będzie epickie
Podobnie jak przedmówca - mam nadzieję, że nie zepsują Civil War, na które czekam najbardziej. A Winter Soldier był faktycznie z dotychczasowych filmów najlepszy.
Czas Ultrona na razie zapowiada się fantastycznie.
Jak myślicie, czy w filmowym Civil War będzie podobnie jak w komiksie? Tzn. Kapitan będzie przeciwko rejestracji, a Stark za rejestracją? Ostatnio coraz częściej myślę o tym, że mogą to odwrócić. I może to być pokazane już w finale Avengers. Szkoda by było... Ale jest taka ewentualność.
Ja myślę że będzie jak jest i że Cap nie zginie o to się wręcz modlę bo co to będzie za Infinity War skoro rzekomo ma nie być Starka Thora Hulka? To będzie największy strzał w kolano Marvela w historii owszem mogą pominąć jedną postać no ale nie wszystkie.
MOŻLIWE SPOJLERY (dla tych co nie czytali komiksów).
Thora i Hulka nie będzie w Civil War (tak jak w komiksie). Ale już w Infinity War będą wszyscy. Kap powinien zginąć w finale Civil War, bo - znowu - tak było w komiksach. A potem w Infinity War nastąpi jego wielki powrót! Przepowiadają niektórzy, że w Infinity War Part II.
Mi by to bardzo odpowiadało.
http://film.onet.pl/wiadomosci/bracia-russo-wyrezyseruja-kolejny-film-o-avengers ach/kxv0rp
wiadomość fantastyczna jak dla mnie, bo (jak widzę po wszystkich wpisach) Zimowy Żolnierz byl do tej pory jednym z lepszych, jak nie najlepszym. Więc licze na dużo, do co Civil War, też czekam najbardziej, bo zapowiada się epicko, co do Capa to również są zawsze nie-jasności, bo faktycznie on ginie w komiksie, inni twierdzą że ginie (jak nie Cap, tylko ktoś inny...) więc już nic nie wiadomo :) ale też fakt Downey jak i Evans mają kontrakt na IW, więc...
Pewnie IW part 1 będzie się opierać na jakiejś nowej ekipie złożonej ze Strange Scarlet Witch Visiona itp a na part 2 powrócą wszyscy ze starej ekipy i to na ten moment jest jedyne rozwiązanie