Napisałem już o tym we wcześniejszym temacie:
http://www.filmweb.pl/film/Avengers%3A+Czas+Ultrona-2015-637247/discussion/Str%C 3%B3j+IRON+MANA,2609997
Siema jestem tu nowy ale troche znam sie na marvelu czy wy trpez widzieliscie ze tony stark aka iron man stworzyl ultrona i mial na sobie bluze z podobizna bruca leee ciekawe kto pokona ultrona i czy vision pomoze avengersom czy tez stanie po stronie ultrona i ich zabije co do scen po napisach to mi sie wydaje bardziej realny wstep do civil war ze falcon mowi amercy ze zbalazl cos na temat buckiego a druga scena to mam trzy teorie thor ragnarok lub dr strange lub ant man pozdrawiam ps sprawdzcie czy mialem racje ze starkiem ogladnakem ten zwiastun 4 razy hjest po prostu mega wypasiony pozostaje czejac do 7 maja tego roku
a więc witaj :) nowy użytkowniku, wiesz mam problem z pisaniem też ale jak byś mógł chociaż użyć przecinków, bo post jest nieczytelny troszeczkę :D
hej :) sory, ale mógłbyś dawać trochę mniej błędów i przecinki bo trochę trudno się to czyta ;)
Ale udalo ci sie cos odczytac , nastepnym razem postaram sie pisac wolniej . Mam pytanie do ciebie diablo147 wiesz , moze kim jest maniakowy fan czy to chlopak czy dziewczyna , bo po jego awatarze trudno do tego dojsc , kim on jest
Dzieki kamilx98 a wiesz moze kim jest kobieta w ciemnosci w zwiastunie nr 2 czy to nie przypadkiem siostra tchalli shurri ponoc jak go zranil dr doom to ona troche go zastapila wiem to z komiksu avengers encyklopedia postaci w ktorym jest to napisane
Ciekawe jaka role odegra vision w tym filmie., ktora zbroja starka wam sie podoba bo mi najbardziej hulkbaster zbroja nr 43 , a widzieliscie czy stark ma na sobie bluze z podobizna bruca lee ciekawe kto pokona ultrona czy vision czy kapitan ameryka? Kogo byscie chcieli jako wroga w spider manie ja bym chcial , zeby byl kraven lowca , carnage lub czarna kotka , scorpion lub mysterio prosze podawajcie swoje typy wroga spider mana pozdrawiam
Widzisz to samo mówię ja. Jak będziemy tak zakładać tematy, to forum stanie się śmietnikiem jak forum Hobbita :P
Nie ma to jak zakładanie kolejnych tematów....Czy naprawdę nie można wrzucić tego w jedno miejsce?