PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211617
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Orientuje się może ktoś czy są jakie pokazy przedpremierowe w poznaniu i gdzie można dostać bilet na taki pokaz?

użytkownik usunięty
ortodoks

premiera jest 7 maja jest to czwartek, a pokaz przedpremierowy ma być podczas maratonu :)

Marvel czasem nie robił tak żeby premiera w Europie była tydzien przed USA?
Szkoda że 7 maja.

użytkownik usunięty
kamilx98

Zrobił premiera miała być u nas 1 maja ale mamy święto więc zmienili o tydzień pózniej. Ale nie narzekam, japonia ma najgorzej bo ma w lipcu :P

Japonia zawsze najpóźniej :)

użytkownik usunięty
kamilx98

chiny w tamtym roku miały Pustkowie smauga najpózniej, w sumie jesteś i tak szybko, ja i tak 29 kwietnia wyjeżdżam na majówkę w góry do kuzyna, i mojej cioci, i będę tam aż do 5 maja także ja będę odcięty od czekania więc jak przyjadę to tylko kasę przygotuję :)

Tak a igrzyska śmierci kosogłos 1 część wyjdzie w Japoni dopiero na czerwiec.

użytkownik usunięty
LordVader345

serio mówisz? lol :P współczuje

Współczuję im :)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

heh skoro Avengers mają w lipcu to nawet nie patrzę kiedy Ant Mana dostaną, pewnie w pazdzierniku lol :P

W 2095 :)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

haha :D no to bardzo możliwe

ocenił(a) film na 9

A jakiego maratonu można widzieć?

użytkownik usunięty
ortodoks

a jakiego miało by być, no chyba filmy marvela tak :P najpewniej zostanie wypuszczona cała druga faza.

ocenił(a) film na 9

A to wiem ze Avenegers:P Tylko skad masz takie info i gdzie mogę szukać informacji na ten temat?

użytkownik usunięty
ortodoks

na facebooku enemef nocny maraton filmowy taka strona, powiedziała że planują taki maraton z okazji premiery Avengers Czas Ultrona, nie wiem kiedy to będzie podejrzewam że przedpremierowo, może po majowym weekendzie.

ocenił(a) film na 9

Dzieki za info :)

użytkownik usunięty
ortodoks

spoko :)