Orientuje się może ktoś czy są jakie pokazy przedpremierowe w poznaniu i gdzie można dostać bilet na taki pokaz?
premiera jest 7 maja jest to czwartek, a pokaz przedpremierowy ma być podczas maratonu :)
Zrobił premiera miała być u nas 1 maja ale mamy święto więc zmienili o tydzień pózniej. Ale nie narzekam, japonia ma najgorzej bo ma w lipcu :P
chiny w tamtym roku miały Pustkowie smauga najpózniej, w sumie jesteś i tak szybko, ja i tak 29 kwietnia wyjeżdżam na majówkę w góry do kuzyna, i mojej cioci, i będę tam aż do 5 maja także ja będę odcięty od czekania więc jak przyjadę to tylko kasę przygotuję :)
heh skoro Avengers mają w lipcu to nawet nie patrzę kiedy Ant Mana dostaną, pewnie w pazdzierniku lol :P
a jakiego miało by być, no chyba filmy marvela tak :P najpewniej zostanie wypuszczona cała druga faza.
A to wiem ze Avenegers:P Tylko skad masz takie info i gdzie mogę szukać informacji na ten temat?
na facebooku enemef nocny maraton filmowy taka strona, powiedziała że planują taki maraton z okazji premiery Avengers Czas Ultrona, nie wiem kiedy to będzie podejrzewam że przedpremierowo, może po majowym weekendzie.