Wiadomo, że będą dwie. Macie jakieś typy? Zajawka do Ant-mana czy z grubej rury wstępniak do Pająka. Chciałbym scenkę w której klasa Petera udaje się do Oscorpu i pająk gryzie Parkera, przynajmniej obyłoby się bez trzeciego orginu. Czy nastawić się na wstępniak do Civil War?
Ja myślę że coś z Thanosem na pewno i Lokim który "nie żyję" a ponoć koniec AOU ma być wprowadzeniem do Ragnaroku więc tak myślę a Loki jest potwierdzony w tym filmie czyi powinien być
do Ragnarok za wcześnie, do Ragnarok wprowadzi najpewniej scena po napisach strażnicy galaktyki, za wcześnie. Thanos wątpię takie coś zobaczymy dopiero przy doctoru strangu po napisach, bo może Thanos się pojawi w strażnicy galaktyki 2 więc odpada raczej twoja propozycja.
Obstawiam albo nawiązanie do Ant Mana
albo do Civil war którym może być sam spider man w masce zwiastun tego że się pojawi!
w Ant Manie może być do doctora strange nawiązanie ale zobaczymy :)
Po 2 części jest dość niejasna sytuacja, ale skoro będzie Heimdall i Loki to coś tam mogą wprowadzić, ale to raczej w trakcie filmu a nie w scenie po napisach.Po co wprowadzać, do Ant Mana jak to będzie dość osobna historia. Thanos wydaje się bardziej prawdopodobny, tak żeby zapowiedzieć kolejną część Avengers.
dokładnie :P chociaż myślę że dadzą nawiązanie do Civil War, a w Ant Manie możemy mieć Doctora Strange nowa produkcja zachęci do nowej
pozostaje nam czekać
Ja myślę że może być wprowadzenie do Civil war, ale to równie dobrze może być spiderman w masce i to by było wstępniakiem gdyż on by się pojawił :)
Czytałem to na jakiejś amerykańskiej stronie że końcówka AOU ma być wprowadzeniem do Ragnaroku mimo wszystko że filmy wyjdzie za prawie 3 lata ale tak pisało,a tak jak mówiłem Loki jest zatwierdzony przez ten film więc za pewne dostaniemy go w scenie po filmie i mimo wszystko spodziewam się Thanosa bo wątpię żebyśmy go mieli w Ant Manie
Bardzo wątpliwe ale jak znajdziesz prześlij link, na prawdę to może być plotka choć mówili że Loki ma być we wszystkich Avengersach, chociaż w tej pojawi się tylko na raptem pare sekund, wątpię iż to jest prawda bo wszyscy to by wiedzieli Ragnarok jest za trzy lata i nie trzymało by to się kupy wybacz...
równie dobrze to może być plotka, bo pisało by to na stronach o filmie a nie pisze. Zresztą nie wiesz nawet co to za strona
Jakby miał być Loki po napisach to by tego nie zdradzili przecież...Loki będzie w trakcie filmu,pewnie gdzieś na początku.
Idris Elba ( Heimdall ) mówił, że mają w AoU wspólną scenę z Lokim i Thorem, wiec to jest zapewne jedna ze scen, druga- myślę ze wprowadzenie od Ant-mana
http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=110410
Loki prawnie uznany jest za martwego więc nie wiem jak to będzie ale mamy dwie sceny z Thorem raz jak jest porażony prądem w Asgardzie czy coś w ten deseń i w tym jeziorze
W sumie scena po napisach w IM3 nic nie wnosiła. Tak samo jak druga scena po napisach w CA2. I tak samo 2 scena po napisach w Avengersach. Także podobnie może być i tutaj - jedna scena z nawiązaniem do jakiegoś innego filmu (mój typ to jednak Civil War) i jedna scena jak Avengersi piją kawę.
Jak druga scena w Cap 2 nic nie wnosiła, nie skumałeś że chodzi o to że on powróci, że Bucky wróci, nie było to jakieś ważne nawiązanie, ale nawiązywało do jego powrotu :P
To się można było już przecież z filmu domyślić, po tym, jak uratował Kapitana i poszedł sobie nie wiadomo gdzie :P
też, ale chodzi o przypomnienie sobie kim był, to zapomniał bo przeprowadzono na nim eksperymenty, więc takie popatrzenie kim był jest naprzykład nawiązaniem do tego że w Civil War przypomni sobie kim był i wróci jako przyjaciel Kapitana tak!
Moim zdaniem bardzo prawdopodobny jest wstep do civil war jak falcon mowi ameryce , ze znalazl cos na temat buckiego a druga scena wydaje mi sie bardziej prawdopodobna , do thora ragnarok jak loki siedzi na tronie i planuje zemste na thorze , moze pokaza co on zrobil z odynem lub moze byc tez wstep albo do pajaka lub do ant mana , bo na scene do doktora strange'a jeszcze jest za wczesnie . Pozdrawiam
Jak Idris Elba powiedział że ma wspólną scenę z Lokim i Thorem to oznacza, że ta scena będzie w trakcie Age of Ultron, a nie po napisach! Bo sceny po napisach są zawsze niespodzianką. No i ciekawe są działania Lokiego, wysłanie Aetheru Kolekcjonerowi. Co jest dziwne gdyż Loki w Avengers pracował dla dowódcy Chitauri który pracował dla Thanosa. A w Strażnikach Galaktyki, Kolekcjoner działa na własną rękę. Może Loki obawia się, że Thanos dowie się, że żyje stąd ta współpraca z Kolekcjonerem. Bo Thanos może obwiniać Lokiego, za niedostarczenie tesseractu i stratę jego laski(którą ma teraz Baron von Strucker).
Bardzo ciekawie to się zapowiada. No i jak Thor dowie się, o zniknięciu Odyna i Lokim na tronie. To się nie zdziwię jak Thor zostanie trochę dłużej w Asgardzie niż by się tego można spodziewać po zapowiedziach o 1 scenie od Idrisa Elby.
Bucky odpada, on już miał swoje 5 minut zresztą jest w scenie po napisach w Winter Solider.
Spotkanie Bucky, Stark i Rogers w takiej scenie po napisach by fajnie zapowiedziało Civil War. No i Bucky mógł słyszeć o Kapitanie Ameryce w TV, że uratował świat przed Ultronem itp ;)
To jest akurat dobry pomysł :) i jakieś przypomnienie kim on był kiedyś. Bo w Winter Solider sobie do końca nie przypomniał :)
No i może pomóc. Bo mimo resetowania go coś tam zapamiętał z bycia w Hydrze. A w Civil War zapowiada sie na walkę z Crossbones i Baron Zemo(to akurat niepotwierdzone,ale takie spekulacje apropo aktora).
No dokładnie co raz bardziej mi rośnie na Age Ultron i na Civil War kurczę będzie sie działo, a jeśli walka będzie to będzie epicka :)