Czy byście chcieli zobaczyć spider-mana w Avengers.Podobno Niesamowity spider-man 3 nie powstanie.Ponieważ Sony ma brak cierpliwości do spider-mana.Zresztą sami zobaczcie.http://www.filmweb.pl/news/Niesamowity+Spider-Man+w+tarapatach-105599
Tutaj znowu się udziela brak wiadomości na temat komiksów, Spider-Man był avengersem ale młodszego pokolenia, rzadko kiedy był w pobliżu Thora, Hulka, Ironmana itp, raczej traktował ich jako swoich mentorów, przykro mi że lepszy SpiderMan jest przez widzów odbierany gorzej niż ten fake z Tobey MaPłaczerkiem.
Ale ja wiem, że Spider-Man był w komiksach avengerem, nie mam braku wiadomości. Po prostu serdecznie go nie znoszę i nie chcę, żeby popsuł mi przyjemność oglądania filmów z tej serii.
Przesunięcie premiery nie jest równoznaczne z "Podobno Niesamowity spider-man 3 nie powstanie"... Nie siej tu jakiejś paniki.
Powodów do przesunięcia może być wiele - jednak uniwersum skupione wokół Spider-mana nadal powstaje, bo Goddard zrezygnował z Daredevila aby zająć się "Sinister-Six". Ta seria zarabia masę kasy, więc Sony z niej nie zrezygnuje.
sam scenarzysta czy ktoś inny powiedział, że spider man byłby piątym kołem u wozu gdyby się pokazał w avengersach. a tak poza tym to studio traci prawa do spider mana po 7 latach od ostatniego filmu.
Więc ogólnie to mało prawdopodobne. :)
Jak zobaczymy w Avengersach spidermena , x-menów lub f4 to będzie cud jak wytwórnie filmowe się dogadają
Teraz niestety wytwórnie ze sobą nie współpracują Quicksilver w X-Menach i Avengersach będzie grany przez innego aktora szkoda, że Evan Peters bardziej się nadawał do roli.