PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211589
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Czy byście chcieli zobaczyć spider-mana w Avengers.Podobno Niesamowity spider-man 3 nie powstanie.Ponieważ Sony ma brak cierpliwości do spider-mana.Zresztą sami zobaczcie.http://www.filmweb.pl/news/Niesamowity+Spider-Man+w+tarapatach-105599

Gajmer

Powstanie, tylko trochę później. To tylko przesunięcie, nic więcej.

Gajmer

czytaj uwaznie oni przenisli tylko date premiery

ocenił(a) film na 8
Gajmer

Błagam, nie! Tylko nie Spider-Man w Avengersach, nieee!

pani_sroka

Tutaj znowu się udziela brak wiadomości na temat komiksów, Spider-Man był avengersem ale młodszego pokolenia, rzadko kiedy był w pobliżu Thora, Hulka, Ironmana itp, raczej traktował ich jako swoich mentorów, przykro mi że lepszy SpiderMan jest przez widzów odbierany gorzej niż ten fake z Tobey MaPłaczerkiem.

ocenił(a) film na 8
LesioJunior

Ale ja wiem, że Spider-Man był w komiksach avengerem, nie mam braku wiadomości. Po prostu serdecznie go nie znoszę i nie chcę, żeby popsuł mi przyjemność oglądania filmów z tej serii.

ocenił(a) film na 9
pani_sroka

W sumie to druzyna byłaby jeszcze bardziej zróżnicowana

ocenił(a) film na 7
LesioJunior

Z iron-manem akurat współpracował bardzo dużo. Z Capem też psoro.

ocenił(a) film na 5
Gajmer

Przesunięcie premiery nie jest równoznaczne z "Podobno Niesamowity spider-man 3 nie powstanie"... Nie siej tu jakiejś paniki.

Powodów do przesunięcia może być wiele - jednak uniwersum skupione wokół Spider-mana nadal powstaje, bo Goddard zrezygnował z Daredevila aby zająć się "Sinister-Six". Ta seria zarabia masę kasy, więc Sony z niej nie zrezygnuje.

ocenił(a) film na 9
Gajmer

sam scenarzysta czy ktoś inny powiedział, że spider man byłby piątym kołem u wozu gdyby się pokazał w avengersach. a tak poza tym to studio traci prawa do spider mana po 7 latach od ostatniego filmu.
Więc ogólnie to mało prawdopodobne. :)

Gajmer

Jak zobaczymy w Avengersach spidermena , x-menów lub f4 to będzie cud jak wytwórnie filmowe się dogadają

scorpion6

Teraz niestety wytwórnie ze sobą nie współpracują Quicksilver w X-Menach i Avengersach będzie grany przez innego aktora szkoda, że Evan Peters bardziej się nadawał do roli.

Gajmer

NIE NIE I NIE !!! spiderman nie zasługuje na granie w takim w filmie tylko film by zdziecinniał

ocenił(a) film na 9
Gajmer

http://www.filmweb.pl/news/Oczekujcie+jednego+filmu+w+świecie+Spider-Mana+roczni e-102989

Stare troche alee może w takim razie zobaczymy sinister six szybciej niz planowano hm :D